Annons

Clinic Perfekta - Örebro

Bröstförstoring May 2024 - Clinic Perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - Jennid

2024-05-02

Efter att ha velat göra en bröstförstoring sedan jag var 18år så tog jag i vintras efter 12år tag i att kolla upp detta. Jag sökte upp kliniker på hemmaplan i Örebro och hittade då Dhafir Hanoon på Clinic Perfekta med superbra recensioner. En konsultation bokades då 13/3, och efter ett tryggt och proffsigt möte blev mitt op-datum 2/5.

Paulina123's picture
Paulina123Hej! I många år har jag tänk och velat utföra en näsoperation då min näsa va bruten och hade en knöl. Jag har under lång tid besökt Dr.Dahfir på clinc perfekta o utfört fillers som jag varit så nöjd med. Idag var dagen jag äntligen skulle operera min näsa. Jag fick väldigt tydliga instruktioner om va jag bör göra och inte innan min operation. Jag kom till kliniken och blev direkt mött av världens trevligaste narkosläkare som visade mig rummet och hjälpte mig med det som behövdes. Jag som är nålrädd blev förstås väldigt nervös och dom va så förståeliga och tog det lugnt och tröstade mig.Övrigt/annat jan 2020 - Clinic perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - Paulina123

2020-01-23

Jag gjorde fillers i både näsan och läpparna hos bästa läkaren Dr. Dahfir. Jag är så nöjd då jag gick från en näsa med en knöl och utan någon nästipp till en helt rak näsa och han gjorde även en jätte fin nästipp och blev så sjukt nöjd!!! Läpparna blev jätte fina och bad om naturliga läppar men lite mer volym och fick exakt vad jag bad om. Känner mig så trygg med den här kliniken och den här läkaren och kan rekommendera alla att boka tid där för det bästa resultatet och ett bra bemötande!

Bukplastik - full - stor, Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring Clinic perfekta - Örebro - - Bröstförstoring, - - Bukplastik - full - stor, - Fettsugning (kirurgi) - dec 2018

Pris på behandling
Pris: 
104000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2018-12-21
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)

Bukplastik - full - stor, Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring dec 2018 - Clinic perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - Eschollin

2018-12-21

Efter att ha funderat på bukplastik under många år tog jag mig iväg på en konsultation för att höra vad som kunde göras och för att höra om det fanns några alternativ. Fick direkt ett bra bemötande på kliniken. Den där familjära känslan satt i väggarna och all nervositet man hade på väg in rann av direkt.

Under konsultationen av min hängande mammamage frågade jag om hur brösten kunde bli lite gladare. Fick information kring vad som kunde göras för att uppnå mitt önskade mål. Allt kändes ärligt och proffsigt. Avslappnat och tryggt.

Bröstlyft - Ankarlyft dec 2018 - Clinic perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - Maja216

2018-12-28

Hej!
Jag läste många operationsberättelse innan jag opererade mig därför vill jag ge tillbaka och dela med mig av mina upplevelser. Jag opererade mig igår och allt är fortfarande färsk och oprocessad. Jag har tänkt på på bröst op i flera år men första konsultation hade jag för 1,5 sedan. Det tog mig 1,5 år att smälta och bearbeta information. Vill jag det här? Klart jag vill! Första frågan jag fick: Är det storleken eller formen jag är missnöjd med?
Jag ville aldrig ha stora bröst. Hade 70 C urammade bröst. Vad vill jag? Jag vill ha fylliga, fasta. Perfekta bröst!

Mer information: 

Byte från droppformade mentor 480cc till motiva runda 1050cc Course
Smaslift, övre och undre ögonlocks plastik, fett transplantation till ansikte och läppförstoring :)


Bröstförstoring aug 2018 - Clinic perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - Jessiedi

2018-08-24

Så tänkte jag skulle försöka skriva ner även min berättelse. Igår 7:45 var jag på plats på kliniken. Träffade en gullig narkossköterska som gav mig lite tabletter och fick sen byta om. Kirurgen kom och tog kort, mätte och ritade. Kände mig väldigt nervös! Träffade sen narkosläkaren och svarade på frågor. När jag sedan fick gå in och lägga mig på operationsbordet var jag så nervös att jag började gråta! Hjälpte inte att de skulle sätta nål då jag har nålfobi.

Annons
Annons
Annons