Annons

Diamond Plastikkirurgi - Örebro

Mer information: 

Efter konsultationen med Chris kändes det jättebra.
Han verkligen förstod mig.
Är glad idag att jag inte la in 220 det jag provad på en konsultation innan jag valde fett transplantation. Det hade bara blivit hängigt.

För att fylla ut mina bröst utan att göra lyft behövs de läggas i 550 cc. Efter att han visat och förklarat. Vilket inte är ett alternativ, för stort.

Ett lyft behövs för att inte få förstora men ändå få brädden behövs 380.. som nu är inbokat i dec 2020


Bild för Briannah
BriannahNi vet känslan när man bara är så nöjd? Det är jag idag. Hade en fråga om mina ärr nu när det gått två månader sedan lyft och förstoring. Ringde kliniken men de var upptagna. Skickade ett sms till kirurgen Chris på Diamond Plastikkirurgi Örebro och frågade det jag undrade. Efter några minuter kom ett svar. Jag ställde en kort fråga till och han svarade lika snabbt, men med ett långt svar om allt jag funderade på. Detta är Chris i ett nötskal. Han är så mån om sina patienter, även efter operationen.Bukplastik Cirkumferent, Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft Diamond Plastikkirurgi - Örebro - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Ankarlyft, - - Bukplastik Cirkumferent - apr 2020

Pris på behandling
Pris: 
160000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2020-04-28
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)

Bröstförstoring, Bröstlyft apr 2020 - Diamond Plastikkirurgi Chris C. Diamond Janbaz - Briannah

2020-04-23

Igår 23 april skulle jag opereras på Diamond plastikkirurgi i Örebro. Hade varit på konsultation där en månad tidigare och fastnade för Chris sätt. Han förklarade precis hur han tänkte gällande mig och mina bröst. Han tyckte att jag skulle välja mellan två storlekar passande mig och mina önskemål. Jag valde den mindre på 280cc.

Annons
Annons
Annons