Annons

Elite Clinic Borén & Lewin Plastikkirurgi AB


Hej,
Jag vill nu efter 13 år med mina implantat göra en explant. Mina egna bröst har under denna tiden vuxit och jag har mycket bröstvävnad själv. I samband med min explant kommer jag behöva göra en förminskning + lyft. Har ni några tips på duktiga kirurger för detta? Har bokat in konsultation med Dr Richard Lewin hos Elite Clinic, men är det någon som gjort liknande operation och är nöjd med sin klinik och resultat? 😊Mer information: 

Mer samtal om implantatstorlek inför… Vill vara noga med att de inte blir för små igen då jag ju betalar ur egen ficka denna gången! På konsultationen sist provade vi ut 405cc, men min största oro inför op är att de skulle råka bli för små


Mer information: 

En första konsultation pga intresse för bröstförstoring!

Tidigare bröstförstoring gjord för 10 år sen via allmän regi, Sahlgrenska men vart i princip beroende av pushup-BH jämt och ständigt sen dess då jag tyckt dom vart för små och ynkliga i vanlig BH och utan.

Nu ska jag ha implantatsbyte då, och större implantat som riktigt fyller ut bysten (tidigare implantaten är 200cc) och vill känna mig kurvigare och fylla ut mer upptill med en rund fin form upptill. Har inget emot att de ser lite fejk ut, utan gillar snarare den looken! Kändes viktigt för mig att ha kvinnlig kirurg denna gång och konsultationen gick bra, så kommer fullfölja med operation. ^,^

Vi kom överens om runda, Mentor memorygel Xtra?? Tror jag dom heter. TextureradeSnart är det 5 veckor sen jag gjorde min bukplastik och bröstförstoring. Nu den senaste tiden så har mitt buksnitt fått flera öppna sår och fram öppnat sig rätt rejält (bild finns i galleriet).
Är det någon annan som varit med om liknande? Vad har gjorts åt det? Jag luftar mer nu men det blir svårt när man har gördel dygnet runt säkert en vecka till.
Syr dom ihop? Har även sett att de inre stygnen trängt ut ur öppningen.
Jag har självklart varit i kontakt med kliniken och ska dit på återbesök på måndag 25/3.
Jag sitter här hemma och nästan räknar ner dagarna tills min operation!
Längtar så jag blir tokig. Jag kommer göra en mommy makeover. Bröstförstoring samt en bukplastik på Elite Clinic den 20 februari.

Så tänkte det vore kul att se om någon annan härute också ska opereras i februari så man kan ta följe ända in i mål.Bröstförstoring, Bröstlyft Elite Clinic Borén & Lewin Plastikkirurgi AB - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Aug 2022

Pris på behandling
Pris: 
75000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-08-17
Beskrivning: 

Jag opererade mig (bröstimplantat + bröstlyft) hos Rickard Lewin på Elite Clinic. Jag REKOMMENDERAR ABSOLUT INTE honom/dem. Han gjorde en korrigering efteråt men uteblev resultat och bara MER ÄRRBILDNINGAR. NERVASKADA( detta har resulterat i att jag får receptbelagt smärtstillande) KONSTANT SMÄRTA. EXTRA HUD från både första och andra op. INÅTBUKTANDE bröst HÄNGANDE BRÖST ( betalade för bröstlyft) EJ LYHÖRD/OTREVLIG när jag framför min oro och åsikter FÖRSÄMRING av min livskvalité ( kan ej ligga ner, träna aktiv och påverkan på mitt förhållande med min sambo) IMPLANTATET placerades mer åt vänster sida o detta gör ont. Jag har blivit remitterad till psykolog pga Ångest och DEPRESSION
Sist men inte minst BILDER ur min patientjournal har försvunnit. Richard Lewin(plastik kirurgen) sa på Elite Clinic ” sånt händer ibland” . Detta fick jag reda på efter 2 år vid slutkontroll när jag var missnöjd med resultatet. Hur kan man känna sig trygg som patient hos Elite Clinic när de låter sånt hända pga deras inkompetens?

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
1
Average: 1 (1 vote)
Annons
Annons
Annons