Annons

Elite Clinic Borén & Lewin Plastikkirurgi AB

Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft Elite Clinic Borén & Lewin Plastikkirurgi AB - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Ankarlyft - jun 2020

Pris på behandling
Pris: 
79000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2020-06-09
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)


UPDATE!
Träffade min kirurg Richard Lewin idag (återbesök) 2v efter mitt byte av implantat, för att diskutera ev. omoperation. Under min konsultation i februari betonade ju jag hur stort jag ville gå osv, men då kom vi fram till 590cc Ultra high profile (för att rätta till droopy bröstvårta och eftersom jag var 12,5cm i bröstbredd och då är 590 det största man kan gå.)
Vi mätte om mig och jag är nu 14cm bröstbredd. Jag visade två bilder som har den sideboob och storlek jag ville ha från början.
Tanken från början var 800cc eftersom jag är så lång.
Så ... Jag har gjort två bröstförstoringar inom loppet av 6 år.
Först (425cc)
Mina senaste (590cc) var sagt att se ut som 620 men förutom ett liiitet uns mer fyllighet så ser jag ärligt talat noll skillnad nu när svullnaden lagt sig.
Pratat med min kirurg om det och ska träffa honom på måndag för att se om det ska göras en omoperation eftersom jag vid konsultationen visade och betonade den visuella kupstorlek jag vill ha med tanke på min längd.
Han sa att risken för rippling ökar om jag gör dem större eftersom jag har smal bredd (12,5)Bröstförstoring, Byte av implantat apr 2020 - Elite Clinic Borén & Lewin Plastikkirurgi AB Rickard Lewin - Kitty007

2020-04-29

Nu är jag hemkommen och har landat lite i mig själv efter min operation hos Elite clinic i Göteborg.
ALLT gick över förväntan. (och då hade jag inte ens någon extrem oro heller, jämfört med min första bröstförstoring 2014 I Ockelbo.)
Igår, morgon och kväll, duschade jag med descutan och tog även ut mina piercings och bäddade rent. Gick upp kl 6 och tog en till descutandusch. Åkte till kliniken på fastande mage och var där 8.40.


Ska byta mina implantat nu på onsdag, dvs 6 ynka dagar kvar!! Har valt Richard Lewin på Elite clinic i Gbg eftersom han gav ett väldigt proffsigt och tryggt intryck (var på konsultation även på Akademikliniken men det kändes grymt oseriöst och slarvigt så jag valde bort dem.)
Med tanke på att jag är väldigt lång, har ett stoort avstånd mellan brösten + väldigt smala bröst pga hur jag genetiskt är byggd, samt att hö bröstvårta är droopy; kom vi fram till att jag skulle ha 590cc Ultra high profile.
Jag var ju på konsultation förra veckan hos Akademikliniken och hade först ett bra intryck, men det vändes snabbt till en dålig magkänsla (att J. Lundberg gjorde mig stressad, inte lät mig prata, inte verkade så noggrann) och jag beslutade mig för att gå på konsultation hos någon annan klinik för en second opinion.
Jag vill ju gå rätt stort (nu 425 cc) och AK hade kommit fram till 695 cc vilket gjorde mig glad.
Men igår var jag på konsultation hos Richard Lewin på Elite clinic.Annons
Annons
Annons