Annons

Estetikcentrum - Malmö

Bröstförstoring Nov 2022 - Estetikcentrum - Malmö Torbjörn Söderström - Funny.

2022-11-22

Har varit på konsultationen hos Estetikcentrum i början på oktober och hade bokat tid med Torbjörn. Fick en väldigt bra känsla direkt, mycket kunnig och verkligen satte sig in i situationen. Jag var direkt nöjd och boka tid för operation med det samma. Väldigt flexibla med operationstider och det uppskattades mycket. När väl operationsdagen kom och först steg in lokalerna kändes det helt rätt. Trevlig atmosfär och mycket mysiga lokaler.

Bröstlyft Oct 2022 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Nikkis98

2022-10-31

Blev opererad den 31/10. Operationen gick jättebra från start till slut, det gick fort från det att jag kom till kliniken till jag var nedsövd. Efter operationen hade jag alltid folk runt mig som var behjälpliga med allt. Jag mådde fantastiskt när jag vaknade & har mått bra hela tiden efter, konstigt nog har jag inte haft någon smärta alls & inte behövt ta något smärtstillande! Allt läker fint & jag var tillbaka på jobbet efter 2 veckor. Jag är väldigt väldigt nöjd & glad! Ali var en otroligt duktig kirurg och resten av teamet var också otroligt duktiga!

Fettsugning (kirurgi), Bröstförminskning, Bröstlyft - Ankarlyft Estetikcentrum - Malmö - - Bröstförminskning, - - Bröstlyft - Ankarlyft, - Fettsugning (kirurgi) - Nov 2022

Pris på behandling
Pris: 
105000 kr
Finansiering: 
Medical Finance
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-11-15
Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)

Fettsugning (kirurgi), Bröstförminskning, Bröstlyft - Ankarlyft Nov 2022 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Xxcenteerxx

2022-11-15

Jag bokade in en konsultation online för ca två månader sedan. Ali var väldigt trevlig och proffesionell, man förstod att han hade bra kunskap för dem ingrepp han pratade om. Vi bokade in en operation den 15/11, samt ett möte på kliniken den 7/10 för att han skulle få en bättre bild av vad han hade att jobba med och för att jag skulle få en känsla av vem som skulle operera mig. Han föreslog bröstförminskning, lyft, samt fettsugning av sidorna (för ett bättre resultat). Jag fick tydlig info om vad som gäller inför op.

Fettsugning (kirurgi) Nov 2022 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Tinaborg2

2022-11-14

Var på konsultation hos Estetikcentrum och där fick jag ett väldigt fint bemötande.
Tillsammans med läkare och koordinator så bokade jag in en hel bukplastik och fettsugning.

Operationen blev av den 14/11-22.
Från det att jag kom tills jag åkte hem så fick jag ett väldigt fint omhändertagande och kände mig trygg hela vägen.

Fantastisk personal.

Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring Sep 2022 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Nyponros_84

2022-09-20

Utan att överdriva måste jag ge Estetikcentrum och läkare Ali Bagher med team en stor eloge gällande mycket gott bemötande, fått mig känna mig trygg hela vägen, jag kan även Maila dom efter operationen kring frågor och de svarar och är hjälpsamma. Jag kände mig och känner mig välkommen! De var så snälla och omhändertagande både vid planering, på operation-dagen och nu efteråt. Att känna att kliniken genuint bryr sig, tar hand om dig och är ödmjuka gör mer än man tror både i själva processen och under läkningen. Jag har gjort en stor bukplastik och bröstförstoring.

Näsplastik Sep 2022 - Estetikcentrum - Malmö Farooq Nasseri - Damrongsin

2022-09-09

Tack Dr. Farooq Nasseri för att hjälpa med näsplastik. Jag är så nöjd i hela processen.
Det har redan gått fyra veckor efter min operation och jag är nöjd med mitt resultat. Många av mina vänner frågade också mig vilken klinik som jag gjorde näsplastik på och de trode att jag gjorde i Asien, men jag sa att jag gjorde i Malmö. De sa OMG!!!!
Dock längtar jag framåt sex månader för att få se 100% resultatet.

Annons
Annons
Annons