Annons

Estetisk Kirurgi & Hälsa - Ockelbo

Bröstförstoring May 2024 - Estetisk Kirurgi & Hälsa - Ockelbo Eya Le Wartie (fd Eija Olsson) - Fanny97

2024-05-07

Nu är jag färdig opererad och klar, äntligen!
Det gick så mycket bättre än förväntat. Jag blev välkommen på kliniken med öppna armar, pratade med Eija och min narkosläkare och fick se vart jag skulle sova under natten. Fick sedan svälja ett gäng tabletter, både mot illamående och smärta.
Det tog inte lång stund från att jag kom dit till att jag låg där på operationsbordet. Inte ett dugg nervös var jag heller då alla pratade så glatt med mig och klämde in ett och annat skämt, vilket fick mig att slappna av och få mig på andra glada tankar.


Hej på er!
Jag ska göra en bröstförstoring i Ockelbo den 23/4 och jag är så sjukt taggad!
Vad är era bästa tips angående förberedelser/eftervård/dagen det sker?
Jag vet att det är ett tag kvar, men jag vill vara så förberedd jag bara kan bli hehe.
Hej!
Är det någon som har gjort bröstförstoring eller någon typ av kirurgi i Ockelbo Gävleborg? Är dom bra/pålitliga?Bröstförstoring Sep 2023 - Estetisk Kirurgi & Hälsa - Ockelbo Eya Le Wartie (fd Eija Olsson) - Rebeccis

2023-09-26

28/9 nu har jag landat lite i mina nya bröst och att jag äntligen gjort det. Runt kl 03 natten mot den 26 vaknade jag och kunde inte somna om, låg och tänkte på att jag inte skulle bli mer sjuk än vad jag var (kände mig knöven). Kl 05 ringde klockan och jag klev upp och tog en sista dusch med descutan. Vid 6.30 rullade vi mot Ockelbo, min sambo körde mig. Jag blev mer och mer pirrig, min sambo däremot var nervös åt mig 😂 men ju närmare Ockelbo vi kommer så smög sig nervositeten på för mig med. Kommer fram ca 7.50 och jag kliver in på kliniken.

Mer information: 

Mentor moderat plus profil. Väljer mellan 350cc och 400cc
Jag har nu valt 375cc


Annons
Annons
Annons