Annons

Strandkliniken - Stockholm


Hej! Hade konsultation med Dr Oya idag på strandkliniken och blev rekommenderad en enbloc då jag haft problem med mina implantat under åren och vill få bort all risk. Vill veta alla erfarenheter om Dr Oya. Är detta rätt doktor och klinik att gör en enbloc på? Uppskattar all info jag kan få! Mvh en orolig tjej.
Hej!

Jag har nu tagit bort mina bröstimplantat och delar med mig av min upplevelse hittills. Kanske kan det vara stöttning, pepp, en extra tanke innan man väljer att sätta in, eller till annan hjälp för någon där ute.

Jag satte in mina implantat 2010. Mentor, runda, gelé, 400cc, framför muskeln. Det var ett ganska snabbt och ogenomtänkt beslut av mig och jag önskar faktiskt att någon hade åtminstone försökt att avråda mig. Operationen gick bra, jag minns inte att jag hade någon särskild oro inför eller mådde särskilt dåligt efter.
Hej,
Någon som planerar för en bloc explant under 2022 och vill följas åt?

Jag har nyligen landat i att jag vill göra det pga fleråriga hälsoproblem och måste göra allt för att må bättre.
Har inte varit nöjd med mina bröst sedan min förstoring för snart 11 år sen. Tycker de varit för stora och jag har gått från komplex över små bröst till komplex över stora.

Planerar för konsultation i vår hos Dr Oya i Sthlm som jag läst har stor erfarenhet av en bloc explant.
Hej!

Jag gjorde ett lyft med en liten förminskning nu i torsdags (idag 4 dagar p.o.). Detta då genom ett ankarsnitt.

Det jag undrar över nu är hur länge har ni som gjort liknande snitt väntat innan att börja göra vardagliga saker? Jag har inte särskilt ont längre, men hur länge bör jag vänta tycker ni innan jag kan gå och handla, ta en längre promenad, städa eller ha sex?

Jag tror allt har gått fint hittills iaf. Min pojkvän har mest tagit hand om mig. Jag ska tillbaka till kliniken imorgon för att ta bort några suturer.

Kram!
Jag gjorde ett bröstlyft utan inplantat igår. Ankarlyft under lokalbedövning. Psykiskt mår jag helt okej, bara att allt känns väldigt overkligt. Har tänkt på detta sen jag var tonåring, då mina bröst växte klart och blev tubulära. Jag fattade inte de då, utan tänkte bara att de var hängiga, hade för stora bröstvårtor i förhållande till storleken på brösten. Kände att "kommer de vara såhär resten av livet nu? Har jag alltså hängiga bröst redan som 15 åring?". Har även känt skuld över att jag tyckt att mina bröst inte duger, man ska ju som feminist tycka att alla bröst är bra och normala...Annons
Annons
Annons