Annons

Anders Liss

Annamy's picture
AnnamyHej allihopa,
Någon som har erfarenhet av Improscar stift på ärren? Jag opererade mig för 11 veckor sedan och kunde inte tejpa under min vänster bröst förrän efter 8 veckor för det va som ett ”hål” som aldrig slöt sig. Tog två månader men nu är det läkt.
Har köpt ärrstift nu med spf50 vilket är bra men såklart kommer jag ju ha bikini som täcker ärren men skönt att man kan vara utan tejp.
Men nu till min fråga, ska man ha tejpat större delen och sen använda stiftet när man ska visa sig i bikini? Eller kan man använda stiftet jämt istället?Mer information: 

Då är det dags snart igen. Det ska:
- Reduceras lipödem på vader
- Transporteras fett till bröst
- Avlägsnas hud och lite kvarlämnad lipödem på låren

Orsak är hälsa.
- Att kunna röra på sig utan smärta.
- Att kunna hitta skyddskläder för bästa fritidsnöjet som passar.
- Att ge mig mer vikt på övre kroppen som ger en fördel i styrning mc-åkning ( ironi - men faktiskt sant )

Så extremt nöjd med dr Anders Liss. Jag kommer aldrig låta någon annan skära i mig.

Han är en otrolig konstnär och har gett mig estetiska detaljer många är avundsjuka på. Det har inte ens var syftet med operationerna utan är konsekvenser av att han är pedant och estetiskt lagd och därför inte kan låta bli att göra fint. Naturligtivs är dessa förbättringar helt tillåtna av mig innan - då jag tydligt uttryckt han har ”helt fria händer” att göra vad han anser bäst med situationen under både konsultation och operationens gång.

Jag är imponerad att han orkar hålla mitt tempo. Det har få gjort innan. Han är rak, ärlig och ger inga falska förhoppningar.

Uppenbarligen en erfaren kirurg och skickligare än de flesta. Jag har stor erfarenhet från både privat och offentlig sektor.


Tezziless's picture
TezzilessSka opereras idag på Art Clinic och göra en fettsugning med fettransplantation till brösten från mage, midja. Även korrigera tidigare ärr från uttag av implantat som hamnat för långt ner och göra vårtgårdsförminskning.

Någon mer som gjort samma ingrepp nyligen? Hur har återhämtningen varit för er?Mer information: 

Den här gången så fick armarna reduceras av lipödem/fett. 1,1 liter.
I motsats till tidigare fettreduktion på lår och underkropp, valde jag nu att bli av med huden också. Huden är i vägen i och skadas i friluftsliv och arbete.

Det var även dags att samla ihop den lilla mängd användbart innehåll i brösten genom att skära bort hyggligt stora mängder av ”fallskärmarna”. Nu ser det faktiskt ut som packade fallskärmar i o m att stackarna är svullna.

Nästa höst så blir det att reducera huden på låren som tyvärr inte drog sig tillbaka tillräckligt mycket för att inte hindra mig. Vi gjorde ett gott försök med bra resultat men ibland är vissa saker smått omöjliga att uppnå. Efter är jag JAG - fysiskt operativ i friluftsliv och arbetsliv, både i kropp och själ 😍

Dr Anders Liss har alltid fria händer och resultatet blir alltid över min möjliga fantasi i positivitet. Jag bara skrattar av överraskning och glädje när jag ser slutresultatet efter att svullnader är helt borta.Hej!

Har varit på konsultation på flera ställen för fettsugning av mage + höfter. Har aldrig gjort en estetisk operation innan, endast medicinsk.

Har varit hos:
- ART clinic Stockholm (Sophiahemmet) - traditionell fettsugning, 47kkr. Läkare Janne Ohlsén
- ART clinic Uppsala - traditionell fettsugning + body jet (rekommenderades för att "städa upp" bättre), 55 kkr. Läkare Anders Liss.
- Nordiska Kliniken Stockholm - traditionell fettsugning, 70 kkr. Läkare Marcus Ehrström.

Alla tre kommer också använda sig av micro-air-teknik.Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Övrigt/annat Feb 2022 - Art Clinic - Uppsala Anders Liss - Hillevi1996

2022-02-01

Fettsugning höfter, venusberg, under navel och nedre rygg. Fettransplantation bröst.

Efter senaste tidigare ingrepps resultat erkänner jag att dr Liss har erhållit rockstjärnestatus i vår familj.

Jag önskar modifiera mitt ofrivilligt erhållet kroppsöverskott, på ett sunt och kroppsligt moget sätt. Dr Anders Liss har helt fria händer med mitt råmaterial. Själv kan jag inte se någon möjlighet att skapa mänsklig estetik med en havererad tillverkningsprocess av gelebjörnar. Bäst före datum redan på 90-talet.

Annons
Annons
Annons