Annons

Anonym (Övrig)

Mer information: 

Operasjon.bytte av implantater fra 300 cc runde mentor høy profil til 425 cc polytech ekstra høy profil anatomiske implantater.


Mer information: 

Förstoring med 380 cc Motiva ergonomix2 framför muskeln. Samtidigt togs 500 ml fett från buk som blev 70 ml fett in per bröst.


Mer information: 

Konsultation hos Marie Jaeger. Jag har funderat på hur bredden blir, rädd att få för stort mellanrum som på simuleringen. Största motiva hon vill lägga i mig är 380. Större än så med min hudkvalitet och släta implantat riskerar att glida.
Om jag går på texturerade kan hon lägga 400 framför, men större måste vara bakom. Jag kände på mentor och tyckte de var fruktansvärt hårda i jämförelse.
Hon vill lägga ett smalare impl. än mitt bröst (ca 1 cm) så jag inte blir bred och stor. Fett kommer förstärka klyftan. Vi ska se efter 6 månader om jag vill lyfta.


Mer information: 

Gick på konsultation för kombinerat bröstlyft och förstoring, fick klart för mig att lyft inte behövs för att få bra resultat. Tryggt bemötande med noga genomgång av risker och komplikationer. Kanske lite stressigt i prata om resultat och utseende vilket var de delarna jag egentligen visste minst om vad jag kan få till.


Näsplastik Apr 2023 - Akademikliniken - Malmö Anonym (Övrig) - Malmötjej

2023-04-25

Jag vill med glädje berättar hur duktig dr selguk kuyubasi är. Jag har opererat mig hos honom i Malmö på Akademikliniken båda ögonlock och näsa. Mina ögonlock hängde och jag trivdes inte med min näsa. Dr selguk var väldigt lyhörd och fanns alltid för mig på Mail när jag hade en fundering. Det har gått knappt två månader och jag älskar det jag ser i spegel mer för varje dag. Fantastiskt duktig läkare, rekommenderar starkt.

Datum: 
2023, April 8
Kimbellaxo's picture
Kimbellaxo
Mer information: 

Gjorde min tredje näsoperation den 8 april 2023 i Istanbul Turkiet. Fick tyvärr komplikationer från min tidigare näsoperation där kirurgen hade tagit bort all brosk i tippen, så den var tom och hade inget stöd eller stabilitet alls. Vände mig till Dr Bora (drboraok) på Instagram för att göra en korrigering.

Han förminska tippen och lyfte den samt smalnade av näsan på bredden. Dr Bora la in en donerad revben i tippen så att näsan fick mer support och definition.

Nu har det gått snart 8 veckor sen operationen och näsan är forfarande svullen men det kommer lägga sig efter 1 år. Fick tyvärr ärr på högra sidan av näsvingen så kommer behöva korrigera detta i samband när jag gör ett läpplyft är tanken. Får se om det blir av eller om jag gör kortison behandlingar och läpplyft på klinik34 istället. Känns skönt att ha garanti inräknat ifall något går fel. Men det återstår att se 💓


Annons
Annons
Annons