Annons

Chris C. Diamond Janbaz

Bild för Briannah
BriannahNi vet känslan när man bara är så nöjd? Det är jag idag. Hade en fråga om mina ärr nu när det gått två månader sedan lyft och förstoring. Ringde kliniken men de var upptagna. Skickade ett sms till kirurgen Chris på Diamond Plastikkirurgi Örebro och frågade det jag undrade. Efter några minuter kom ett svar. Jag ställde en kort fråga till och han svarade lika snabbt, men med ett långt svar om allt jag funderade på. Detta är Chris i ett nötskal. Han är så mån om sina patienter, även efter operationen.Bröstförstoring, Bröstlyft apr 2020 - Diamond Plastikkirurgi Chris C. Diamond Janbaz - Briannah

2020-04-23

Igår 23 april skulle jag opereras på Diamond plastikkirurgi i Örebro. Hade varit på konsultation där en månad tidigare och fastnade för Chris sätt. Han förklarade precis hur han tänkte gällande mig och mina bröst. Han tyckte att jag skulle välja mellan två storlekar passande mig och mina önskemål. Jag valde den mindre på 280cc.


Hej,
Jag undrar om det är några som har gjort plastikoperationer i Örebro eller vet några som har gjort det som kan dela med sig av sina erfarenheter?

Jag söker runt på nätet men hittar tyvärr inte så mycket information om Diamond Plastikkirurgi och Clinic Perfekta.

Jag tänker göra bukplastik (full eller Cirkumferent), rygg, bröst (lyft med implantat), stusslyft, armar och lår.Annons
Annons
Annons