Annons

Dhafir Hanoon

Bröstförstoring May 2024 - Clinic Perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - Jennid

2024-05-02

Efter att ha velat göra en bröstförstoring sedan jag var 18år så tog jag i vintras efter 12år tag i att kolla upp detta. Jag sökte upp kliniker på hemmaplan i Örebro och hittade då Dhafir Hanoon på Clinic Perfekta med superbra recensioner. En konsultation bokades då 13/3, och efter ett tryggt och proffsigt möte blev mitt op-datum 2/5.

Clauditiiita's picture
Clauditiiita


Övriga taggar: 


Hej alla
På fredags är det dags för mig att göra en stor bukplastik med fettsugning och sy magmusklerna.
Men det jag behöver från er är lite tips på vad jag ska tänka inför och efter operationen
Vilka kläder i bäst att åka in med på operations dagen?
Ska jag tänka på något särskilt när det gäller min säng?
Behöver jag sköna trosor ?

Ja tusen frågor går runt i mitt huvud …behöver lite guidning för detta

En nervös å förväntansfull kvinnaPaulina123's picture
Paulina123Hej! I många år har jag tänk och velat utföra en näsoperation då min näsa va bruten och hade en knöl. Jag har under lång tid besökt Dr.Dahfir på clinc perfekta o utfört fillers som jag varit så nöjd med. Idag var dagen jag äntligen skulle operera min näsa. Jag fick väldigt tydliga instruktioner om va jag bör göra och inte innan min operation. Jag kom till kliniken och blev direkt mött av världens trevligaste narkosläkare som visade mig rummet och hjälpte mig med det som behövdes. Jag som är nålrädd blev förstås väldigt nervös och dom va så förståeliga och tog det lugnt och tröstade mig.Excentrique's picture
ExcentriqueHej allihopa, ny här.
Gjorde min näsplastik den 3 april hos Dr. Dhafir Hanoon på Clinic Perfekta i Örebro. Har velat göra den här operationen i 24 år så jag ville verkligen gå till någon pålitlig som förstår sig på näsor. Har läst lite i forumet om hur många av er reagerade på hur stora era näsor såg ut när gipset togs av, men för mig var det tvärtom. Jag grät lyckotårar för att den redan är så himla fin.
Hej,
Jag undrar om det är några som har gjort plastikoperationer i Örebro eller vet några som har gjort det som kan dela med sig av sina erfarenheter?

Jag söker runt på nätet men hittar tyvärr inte så mycket information om Diamond Plastikkirurgi och Clinic Perfekta.

Jag tänker göra bukplastik (full eller Cirkumferent), rygg, bröst (lyft med implantat), stusslyft, armar och lår.Övrigt/annat jan 2020 - Clinic perfekta - Örebro Dhafir Hanoon - Paulina123

2020-01-23

Jag gjorde fillers i både näsan och läpparna hos bästa läkaren Dr. Dahfir. Jag är så nöjd då jag gick från en näsa med en knöl och utan någon nästipp till en helt rak näsa och han gjorde även en jätte fin nästipp och blev så sjukt nöjd!!! Läpparna blev jätte fina och bad om naturliga läppar men lite mer volym och fick exakt vad jag bad om. Känner mig så trygg med den här kliniken och den här läkaren och kan rekommendera alla att boka tid där för det bästa resultatet och ett bra bemötande!

Mer information: 

Konsultation för att få mer info om stor bukplastik och fettransplantation till bröst.


Annons
Annons
Annons