Annons

Gabriella Sellman

mellome's picture
mellomeHejsan!

Jag har efter mycket fundering varit på 2 st konsultationer sedan i somras. Akademikliniken (Gabriella Sellman) och Hermelinen (Svein Arthur Jensen). Har som bestämt mig för Hermelinen eftersom det innebär minst resande för min del.

Nu har jag, som ni ser på rubriken, lite funderingar kring Mentor Anatomiska implantat 250-300cc och kanske mer exakt ni som själv har sådana.Mer information: 

Ska på konsultation för att få en mer klarhet i vad för storlek och bröst jag vill ha.Efter många års funderande har jag kommit fram till att ta bort min tråkiga dubbelhaka som jag alltid stört mig på.

I tisdags var jag på Akademikliniken st eriksplan för konsultation cool sculpting men behandlingen passade inte min haktyp, pga munstycket.

Var på konsultation på Akademikliniken idag hos Gabriella för Belkyra och fettsugning. Hon rekommenderade fettsugning. Allt kändes bra.

Men nu undrar jag vad ni har för erfarenheter av just fettsugning av haka på kliniker i Sthlm? Tips på bra kirurg, mindre bra? Någon som gjort detta hos Gabriella på AK? :)
Hejsan allihopa!

Har planerat att gå på en konsultation på Akademikliniken för en bröstförstoring med eget fett. Den dagen jag har möjlighet att ta mig till Stockholm finns det två kirurger att välja mellan, Gabriella Sellman och Peter Emanuelsson.

Vad är era erfarenheter av de två?Annons
Annons
Annons