Annons

Hans Mark

Bröstlyft apr 2020 - Akademikliniken - Göteborg Hans Mark - camilla7

2020-04-01

Imorgon är det en vecka sen jag genomgick min operation av bröstlyft. Jag hade länge länge tänkt att jag skulle göra just ett bröstlyft men var livrädd för själva operationen. Jag hade för ett år sen en inplanerad operation men jag avbokade den för jag kände mig så himla nervös inför själva ingreppet. Men eftersom jag inte kunde sluta tänka på det bestämde jag mig på nytt, och med lite tur fick jag en tid som passade mig perfekt och jag kände att det var lite nu eller aldrig.

Bild för anonym
anonym (ej verifierad)Hej. Ska på konsultation hos Hans Mark framöver ang en bröstoperation.
Jag undrar om någon har erfarenhet utav honom i Akademikliniken i Göteborg?Mer information: 

600kr, fick ca 15-20 min totalt med kirurgen och 10 min tog det att prova ut storlekar med sköterskan. De verkar inte dra av priset för konsultationen på den totala kostnaden för op. Jag har sen innan bokat konsultation och preliminärt samma dag när jag ringde in, fick tid hos Hans drygt en vecka efter att jag ringde in, och operation nästan en månad efter konsultation. Bokade denna direkt efter konsultationen då det kändes bra.


Mer information: 

Utförde en mindre bukplastik kombinerad med fettsugning av mage och av fett under bh valken. Dr Hans Mark och övrig personal var kanon och jag är supernöjd med allt. Opererades på morgonen vid 8:30 och var hemma på eftermiddagen kl 15:30.


Annons
Annons
Annons