Annons

Hans Mark

Mer information: 

Andra återbesöket efter operationen. Denna gången skall stygnen tas bort :)


Mer information: 

I dag var dags för mitt första återbesök. Känns bra att det hunnit gå 10 dagar sedan min operation så det var lite läkt iaf innan de började dra i tejpen. Återhämtningen var jobbig de första dagarna och jag är glad att jag kunnat jobba hemifrån nu andra veckan. Återbesöket gick bra. Hade inte en endaste sårskorpa så läkningsprocessen har också gått bra. Fick träffa en sköterska som tog bort förbandet och gjorde rent. Fick med mig mer gasbinda hem och tejp så det slipper jag köpa själv. Om en vecka är det dags för återbesök 2 och då tejpar de om, samt tar bort stygn som finns kvar. Då får jag även träffa läkaren. Så himla skönt att bli av med förbandet som hade lagt sig som en korv under brösten och tryckte mot ärret och revbenet. Så nu får det luftas i en vecka innan jag blir tejpad på nytt.


Mer information: 

Gick på konsultation för första gången och bestämde mig på en gång att boka tid för operation. Så förväntansfull men nervös. Har tänkt på bröstförminskning sedan jag var 25 år så nu är det dags att göra något åt saken. Drömmen vore att kunna handla en bh eller bikini på HM istället för stor tantliknande bh med tjocka band på specialbutik .


Mer information: 

Mentor anatomiska 375 eller 420 cc, bakom bröstmuskeln.Jag har boka konsultation nu i slutet på november hos plastikkirurg Hans Mark på Akademikliniken i Göteborg.

Jag ska göra en inre blygdläppsförminskning. Har någon erfarenhet av dels Hans Mark men även av den operationen?Annons
Annons
Annons