Annons

Lena Andersson


I fredags (för fem dagar sedan) justerade jag äntligen mina hängande ögonlock. Jag har funderat ganska länge och haft besvär med att övre ögonlocket hänger tungt på fransarna och även ryckningar i ögonlocken. Dessa visste jag förstås inte om de skulle försvinna efter op, men hittills har jag inte haft några ryckningar i alla fall. Operationen gick superbra och jag delar gärna med mig av mina erfarenheter om någon är nyfiken. Jag har även skrivit en operationsberättelse. Den och bilder från före och varje dag hittills under läkning finns på min sida.Mer information: 

Mer om min operation av övre och nedre ögonlock finns i min operationsberättelse och bilder från hela läkprocessen i min profil.


Ögonlocksplastik feb 2020 - DBI Vård och Hälsa - Farsta Lena Andersson - Alici

2020-02-21

Jag var först på konsultation hos Lena Andersson på mottagningen på Riddargatan för några veckor sedan. Där konstaterade hon att mina övre ögonlock hängde ned så pass mycket över ögonfransarna att hon rekommenderade ett ingrepp, och att jag om jag ville även kunde göra undre ögonlocken för ett mer symmetriskt resultat. Tid bokades för operation den 21 februari. Själva ingreppet utfördes på deras operationsavdelning i Farsta. Det var fler patienter där samtidigt som opererades av olika anledningar, vad jag uppfattade det som så var det bara jag som gjorde ögonlock.

Annons
Annons
Annons