Annons

Markus Ehrström


Funderar på att operera mig hos Marcus Ehrström på Nordiska kliniken (fettsugning haka och inplantatbyte) och undrar om någon har opererat sig hos honom och kan rekommendera honom? Vad har ni för erfarenheter?Fettsugning (kirurgi) Nov 2022 - Nordiska Kliniken - Stockholm Markus Ehrström - jejubun

2022-11-17

Detta gäller fettsugning av haka & käklinje.

Opererades för första gången idag under narkos hos Nordiska Kliniken. Hade konsultation för en månad sedan som kändes väldigt rak på sak och proffsig. Marcus förklarade olika alternativ för mig samt risker.


Jag planerar att operera näsan och fettsuga runt hakan/käklinjen. Har planerat in ingreppen på två olika kliniker med några månaders mellanrum men funderar på att göra dem ihop istället för att spara pengar.Ansiktslyft Aug 2022 - Nordiska Kliniken - Stockholm Markus Ehrström - Pysan

2022-08-23

​Positiv upplevelse från 1:a besöket, trevligt bemötande i receptionen och fick en jättebra känsla för Marcus tydlig, rak och saklig beskrivning av ingreppen. Men ändå inte stel utan glimten i ögat. Först fick jag tala om vad jag själv var ute efter och vad jag tänkte. Sedan gick han genom och berättade hur ingreppet gick till och visade med en spegel hur upplyfter på det olika områden ”skulle bli” fick även se före & efter bilder av patient och vi gick genom min hälsostatus.


Hej!

Har varit på konsultation på flera ställen för fettsugning av mage + höfter. Har aldrig gjort en estetisk operation innan, endast medicinsk.

Har varit hos:
- ART clinic Stockholm (Sophiahemmet) - traditionell fettsugning, 47kkr. Läkare Janne Ohlsén
- ART clinic Uppsala - traditionell fettsugning + body jet (rekommenderades för att "städa upp" bättre), 55 kkr. Läkare Anders Liss.
- Nordiska Kliniken Stockholm - traditionell fettsugning, 70 kkr. Läkare Marcus Ehrström.

Alla tre kommer också använda sig av micro-air-teknik.Annons
Annons
Annons