Annons

Paolo Montemurro

MammasTimeNow's picture
MammasTimeNow


Övriga taggar: 


Jag ska äntligen operera mina magmuskler , göra en bukplastik. Och passar på att få lite form i brösten igen. Jag har varit på fyra konsultationer med olika läkaren. Två kändes bra och det gör att jag står framför en dilemma. Ska jag välja den som verkar ”bäst” på magmuskeldelning eller den som är populärast för bröstförstoring? Jag har frågat om de kan göra operationen tillsammans men de skrattade…. Så jag måste välja. Jag vill göra de två operationer samtidigt. Jag tror inte jag kan gå fel men jag måste känna mig till freds med mitt beslut.
Hej!
Ska göra en bukplastik, fettsugning + bröstlyft med implantat efter stor viktnedgång. Har varit på art Clinic på konsultation men kände inte att jag fick så klar bild av hur resultatet skulle bli.

Jag står nu mellan Paolo på AK eller Riikka Veltheim. Berätta gärna era erfarenheter! Hört mycket gott om Paolo och känns tryggt att göra brösten hos honom (ska på konsultation imorgon) men jag blir däremot osäker på om han är den rätta för bukplastik? Där vad jag har läst har hon jobbat mycket med plastik just efter viktnedgång.Diamond98's picture
Diamond98
Mer information: 

Konsultation för näsplastik


Minlillaponny's picture
Minlillaponny
Mer information: 

En ny konsultation efter att jag fått värt 3e barn. Rädd att jag fått ännu mer lös hud nu och behöver fylla med större implantat.Två veckor har gått efter min bröstförstoring hos Paolo på Akademikliniken och...jag är redan jättenöjd!!

Brösten läker fint och allt ser väldigt snyggt ut, helt över förväntan!! Och inte haft ont alls, så smidigt!

Jag hade sett Paolos Instagram och valde direkt att operera mig hos honom efter konsultationen, han är the king of breast helt enkelt :)
Hej tjejer!!

Jag har äntligen varit på konsultation hos Paolo Montemurro, efter jag har följt honom på Instagram länge. Och jag vill bara säga: wow!! Snäll, trevlig och ödmjuk, väldigt lätt att prata med honom!!! Jag var lite nervös, såg på Akademiklinikens konto att Paolo har utsetts till en av världens bästa bröstkirurger och viste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Men han tog sin tid, förkarade ALLT och svarade alla mina tusen frågor.
Hej,

Idag har jag varit på min första konsultation på AK kliniken i Stockholm hos Paolo Montemurro.
Allting kändes helt okej nu i efterhand dock uppstår det nu en hel del frågetecken och funderingar.
Tror visserligen inte att det i första hand handlar om en dålig konsultation utan snarare rädslan för ingreppet som komma skall då man inte har någon aning om hur slutresultatet kommer att bli.
Så till min fråga, ni som gjort Bröstlyft (ankarlygt) samt förstoring hos Paolo Montemurro är ni nöjda? Hur ser ärren ut? Vart storleken som ni förväntat er?Annons
Annons
Annons