Annons

Paolo Montemurro


Jag är på jakt efter den bästa näsplastikkirurgen i Stockholm. Efter mycket research står det mellan Joakim Athlin, Paolo Montemurro, Per-Olle Haraldsson och för att slänga in en joker i leken; Maximilian Otte (pga jag inte hört så mycket om honom).

Vilka har ni bra/dåliga erfarenheter av? OBS endast de som faktiskt HAR erfarenhet med dessa läkare har TF. Rykten är jag ej intresserad av!:)Bröstförstoring nov 2020 - Akademikliniken - Stockholm Paolo Montemurro - Tobelisa321

2020-11-30

Äntligen var det min tur i måndags och jag tänkte dela med mig av min positiva upplevelse då jag själv älskade att läsa berättelser innan min egen operation 😊

Jag opererades av Paolo på Akademikliniken i Stockholm där vi la in 335cc respektive 380cc anatomiska framför muskeln!

Jag skulle vara på kliniken 07.30 men var där redan när de öppnade vid 7, ivrig som man är 😉

Mer information: 

380cc hög profil, polytech framför muskeln.


Mer information: 

Nu är det 4,5 år sedan första ankarlyftet med anatomiska implantat som senare roterade. Vilket jag (en glad amatör) tror berodde på att lyftet blev för extremt, det stramade för hårt. Vilket också förklarar varför formen, efter 2 korrigeringar inkl implantatsbyte, fortfarande har formen av ett roterat anatomiskt implantat. Det läkte ju så i ett helt år. (Det var en annan kirurg!) Hur som helst.
Nu är det 3,5 år sedan första korren med implantatsbyte till Motivas Ergonomix. Behövde också korrigera ena vårtgården, vilket även det borde bero på stramandet. Det blev bättre men galet långt ifrån det jag hade hoppats på.
Det är nu 2,5 år efter andra korren med transplantation av eget kroppsfett till underpolerna. En konstig upplevelse att plötsligt ligga och fettsugas när man inte bett om det... 48 kg tung. Korr igen av vårtgården också.

Nu är jag nöjd, det känns bra!


Mer information: 

Konsultation hos AK. Blev rekommenderad Anatomiska släta inplantat, 275ccFör en vecka sedan så opererade jag min näsa med syftet att ta bort en knöl på näsryggen samt göra näsan överlag lite mindre och sötare. Allt har gått väldigt smidigt, inte haft ont och igår (dagen innan gipset togs bort) så började svullnaden gå ner vilket jag kände mig väldigt glad över. Idag tog då gipset bort och jag är så ledsen. Jag ser en skillnad från sidan (i profil) men snett framifrån ser jag knappt någon skillnad över huvud taget vilket har slagit väldigt hårt.

Ska försöka lägga upp bilder men verkar inte som att jag kan göra det här i inlägget :/
Hej alla! Här kommer lite dåligt svenska, så förlåt i förhand!
Hoppas allt är bra med er(: Jag har funderat på bröstförstoring ganska länge nu, och har hittat två kirurg nu som jag väldigt tycker om. De har lika priser, similära rekommendationer för storlek och implat typ. Och nu har jag svårt att vela.
ver muskeln och under muskeln.

Jag är förvirrad. Inga barn, relativt bra bröstvävnad.
Men inte säker på om muskeln som rekommenderas.
Folk säger att det kommer att hänga snabbare - risk för synlighet, kapselbildning med högre risk.

Men du försvagar inte din muskel som du gör under musklerna. En bra sak.

Men å andra sidan, jag läste alla nästan säga att dubbla plan halva under och över muskeln är vägen att gå.

Hur bestämde ni er? Eller har du låtit din kirurg ta beslut.Annons
Annons
Annons