Annons

Vet ej/saknar namnet

Mer information: 

Vart på konsultation I mars . En till konsultation 28 april . Osäker på storlek


Bröstförstoring Feb 2022 - Stockholm Medicus - Stockholm Vet ej/saknar namnet - Annibanni

2022-02-16

Har länge sett denna härliga klinik och kollat bilder och sett så fina resultat. Tillslut tog jag mod till mig och hörde av mig till dom, jag var så intresserad av att göra fillers i brösten. Fick tid snabbt för konsultion där jag träffade underbara Maria som även äger kliniken. Wow direkt, så mycket information och kände direkt att jag var i goda händer. Alla på kliniken är så mysiga och man blir lugn när man kommer innanför dörrarna, så fin lokal.

Mer information: 

Var på en konsultation för öronplastik den 7 december och bokade sedan tid för ingreppet.


Bröstförstoring Feb 2022 - Victoriakliniken [node:field_opstory_lakare_terapeut] - Solbeaver

2022-02-09

Eftersom jag har ca fyra timmars restid och jag skulle vara på plats på kliniken kl 07 åkte vi upp dagen innan. Vi (jag och maken) tog in på hotell som han stannade på medan jag var på kliniken. Dagen före var det dusch med descutan och sedan sova i rena lakan. Fasta från kl 00:00.

Mer information: 

Var på konsultation den 19/1 i Malmö. Träffade då Dr Waseem Ghulam. Vi bestämde att jag ska gå ner ca 5kg innan utförandet som kommer bli.
-Bröstlyft + Bröstförstoring
-Bukplastik-Full


Mer information: 

Var på komsult hos Olof Backman, trevligt bemötande men var mer kort och konsis, kändes inte lika mjuk, men hade ett professionellt sätt.
Han tyckte INTE det skulle gå att bara skära typ en tårtbit i skinnet under för att dra ihop, han menade att det inte skulle bli snyggt.
Satte ju griller i huvudet på mig då jag nu redan varit till två som föreslagit det.
Han tyckte vidare att man absolut gör det i narkos.
Han föreslog även fettransplantation upptill för att få lite mer volym upptill.
Fullt pris naturligtvis då han vill göra en fulltbröstlyft men dock utan att flytta upp vårtgården, men han menar på att man ändå måste skära runt den och dra ihop där också för att få ett snyggt resultat.

Fettransplantation kan man göra som man vill med, eller göra senare men då dyrare pris än om jag gör det i samband med lyftet.


Annons
Annons
Annons