Annons

Vet ej/saknar namnet

Mer information: 

Var på komsult hos Olof Backman, trevligt bemötande men var mer kort och konsis, kändes inte lika mjuk, men hade ett professionellt sätt.
Han tyckte INTE det skulle gå att bara skära typ en tårtbit i skinnet under för att dra ihop, han menade att det inte skulle bli snyggt.
Satte ju griller i huvudet på mig då jag nu redan varit till två som föreslagit det.
Han tyckte vidare att man absolut gör det i narkos.
Han föreslog även fettransplantation upptill för att få lite mer volym upptill.
Fullt pris naturligtvis då han vill göra en fulltbröstlyft men dock utan att flytta upp vårtgården, men han menar på att man ändå måste skära runt den och dra ihop där också för att få ett snyggt resultat.

Fettransplantation kan man göra som man vill med, eller göra senare men då dyrare pris än om jag gör det i samband med lyftet.Nu har jag varit på en konsult för bröstlyft el implantat....har inte bestämt mig ännu.
Har varit till Magnus Andersson på specialist kliniken.

Ska iväg imorgon till både Aleris till Olof Backman
Och till polarkliniken till Anders Nilsson.

Så vi får se hur det känns efter konsult imorgon.Uttag av implantat nov 2021 - Victoriakliniken Vet ej/saknar namnet - Jeeen

2021-11-11

Efter 15 år med implantat valde jag att göra en explant. Operationen genomfördes under lokalbedövning av Marie Jaeger. Jag kände mig mycket väl omhändertagen och trygg under ingreppet. Efter 15 år med implantat syns det såklart att "något saknas" men jag upplever att resultatet mer och mer återgår till det naturliga.

Överväger att göra en fettransplantation när jag återhämtat mig helt.

Bröstförstoring okt 2021 - Sophiahemmet - Stockholm Vet ej/saknar namnet - zijn

2021-10-07

Mitt önskemål med operationen: Efter en bröstförminskning för ca 15 år sedan och en viktnedgång senare så har mina bröst säckat ihop och tackat för sig :) Jag är egentligen nöjd med kupstorlek som i dagsläget är 75-80 C men har önskemål om att fylla ut överpolen.

Mer information: 

Min andra konsultation
Man fick ett varmt välkomnande när man kom dit, alla presenterade sig och man blev erbjuden kaffe eller te.
Alexander Kamali på ACPK berättade om bukplastiken och mätte att mina muskler, hade ett glapp på 3cm. Det kändes bra och han sa samma sak som Håkan på Dalakliniken angående bukplastiken.
Vi pratade sedan om brösten och de olika implantat som finns, vad jag ville ha och hur jag vill att det ska se ut, allt kändes väldigt bra och det kändes verkligen som att han lyssnade på vad jag ville men kom ändå men egna åsikter.
Vi kom fram till att jag borde lägga i 350-400cc.
Bukplastiken skulle kosta 65 000:- och då ingick gördeln då det är en så viktig sak att dom inte tycker att folk ska kompromissa med detta för att det kostar extra.
Brösten ligger ungefär som på de andra ställena jag var på.
Några dagar senare uppkom det ändå några fler funderingar så jag mailade Alexander och fick svar dagen efter, vi kom fram till att vi skulle boka in en ny konsultation (konsultationerna var gratis här), då en digital eftersom jag inte är ifrån sthlm. Den digitala hade jag den 6/10 -21 och fick då svar på resterande frågor och fick se bilder på tidigare operationer som dom gjort.
Magkänslan säger att jag ska välja detta stället, det dom har emot sig är att dom bara funnits i ett år så det är svårt att hitta info om dom från andra som gjort sina operationer där.


Bröstförminskning, Bröstlyft aug 2021 - Kullbergska sjukhuset - Katrineholm * - M.H1

2021-08-31

Så för ca 12 dagar sedan gjorde jag (19 år) min efterlängtade bröstoperation, alltså förminskning+lyft+förminskadvårtgård. Efter att ha läst massa inlägg och kollat massa videos försvann 70% av nervositeten. Jag var väldigt lugn dagen jag skulle åka in. 11:30 fick jag lugnande, efter en stund kom kirurgen och då var de dax att rita. Det tog hela 30 minuter att rita på brösten för att se hur de skulle bli. Kirurgen var helt fantastisk och väldigt förstående. Allt var väldigt bra tills jag vakna efter operationen. Jag var helt borta.

Bröstförstoring maj 2021 - Stockholm Medicus - Stockholm [node:field_opstory_lakare_terapeut] - Johanna_Landin

2021-05-08

Jag var ungefär en månad innan min behandling på ett möte och träffade fantastiska Magnus för en konsultation på Stockholm Medicus.Jag hade länge funderat på att göra fillers i mina bröst som förlorat fyllighet efter barn och träning.
Magnus gav mig all sin uppmärksamhet och svarade på alla mina frågor. Jag kände mig trygg och nöjd med att jag fick all den tid jag behövde för att få ut det jag ville av konsultationen.
Redan när jag sa hej då till härliga Leyla i receptionen den där dagen så visste jag att jag bestämt mig redan, det här kändes helt rätt för mig.

Övrigt/annat maj 2021 - Stockholm Medicus - Stockholm * - mlm

2021-05-08

Jag gjorde BBL med vattenbaserade fillers (icke kirurgiskt ingrepp) för andra gången på Stockholm Medicus nu i början av maj. Kan säga att det var bland det bästa jag gjort. Personalen är så otroligt snälla och omtänksamma - varenda en. Deras nya klinik är så fin och stämningen i allmänhet är verkligen avslappnad och harmonisk. Jag kände mig inte obekväm för en sekund. Ivrig som jag var inför detta så lyckades dom hitta en tid ca. en och en halv vecka efter konsultationen så jag behövde inte vänta allt för länge.

Annons
Annons
Annons