Annons

Vårtgårdsplastik maj 2014 - Akademikliniken - Stockholm * - Lillians

Lillians's picture
Lillians

0 barn, 23 år, 168 cm, 58 kg
75A/75B Före Op

2012 Konstultation Akademikliniken för indragna bröstvårtor

2014 Konsultation Porforma Clinic för indragna bröstvårtor och bröstop
2014 Konsultation Akademikliniken för indragna bröstvårtor
2014 Oper

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 2 May, 2014

Hej! Sitter här hemma nu efter en operation på Ak. Opererades imorse med lokalbedövning och lugnande för inåtvända bröstvårtor. Jag är 23 år gammal och har aldrig vågat visa mina bröst inför tidigare pojkvänner eller bytt om/duschat på idrotten i skolan. Jag har verkligen skämts ihjäl över det. Jag har alltid tyckt det varit orättvist att jag föddes med förutsättningarna för både små bröst och inåtvända bröstvårtor.

 

Min första konsulation var 2012 hos en manlig läkare på ak och han rekomenderade mig och inte göra operationen förän jag fått barn plus att han ville absolut inte göra det med lokalbedövning utan med narkos och jag känner mig livrädd för narkos. Jag visste om att man kan göra det med lokalbedövning men han ville absolut inte. Så det slutade med att jag försökte samla mod i två hela år tills jag bokade konsulation igen för jag ville verkligen inte skämmas mer.

 

Andra konsulationen var på Proforma hos en manlig läkare också och han ville heller inte operera på mig för attjag inte fått barn och för att han sa att bröstmjölksersättning inte är bra, men det är faktiskt bevisat att det är minst lika bra som vanlig amning PLUS att jag kan inte ens amma för har ingenting som barnet kan suga på! Jag har till och med använt nipplette i ett halvår utan resultat! Så jag tog en chansning och bokade konsulation på ak igen då hos en kvinnlig kirug eftersom de om någon borde förstå bättre.. Jag grät och hade dödsångest, bokade konsulation och op direkt för jag ville banne mig göra det! betalar jag för det, måste dom väl? Men fick lugnande besked, det var inga problem och jag kännde att hon förstod., OCH hon kunde göra det i lokalbedövning. Jag dog av glädje och kunde inte sova natten innan!

 

Operationen gick bra, känndes ingenting alls ens av sprutorna eller när hon skärde. Dock var det obehagligt med lugnandet jag fick, fick svårt att andas av den... så de slutade ge mig den. efteråt fick jag kaffe, yoghurt, macka och sedan kunde jag gå hem direkt efter. Mår fortfarande bra. Hoppas de inte kommer göra ont! Tar massvis med alvedon.

 

Om en vecka ska jag tillbaka och ta bort stygnen. Alltså min lycka går inte att beskriva, jag har väntat hela mitt liv på det här och kan knappt tro det är sant!!!!!

 

Hade bokat tid för bröstförstoring också i Juni men avbokade den eftersom Proforma inte ville göra mina bröstvårtor. Ska nog boka tid för bröstförstoring om ett halvår istället när de läkt. Undrar vad han kommer säga... haha

Fixar dom det inte så fixar jag det någon annan stans, är man envis så är man...

2014, July 6 - 23:07
marian
marian's picture
Offline
Last seen: 9 years 4 months ago
Brons
Joined: 2014-07-06 22:40

Hej. Hur såg dina bröstvårtor ut några dagar efter op? Jag gjorde i onsdags och min ena vårta blöder och den andra är det mörkt brun och hård :-/

2014, December 28 - 18:22
Lillians
Lillians's picture
Offline
Last seen: 7 years 9 months ago
Silver
Joined: 2013-11-04 16:52

Jag hade blåmärken, var GUL till och med, blodsprängd, också öm men de är klart man är de efter en operation, de blev bättre efter några dagar/veckor :)

2015, January 7 - 19:24
Annielilja
Annielilja's picture
Offline
Last seen: 8 years 1 month ago
Silver
Joined: 2014-09-24 14:07

WOW vad snygga de blev!! Fantastiskt!

Annons
2015, January 8 - 03:02
Lillians
Lillians's picture
Offline
Last seen: 7 years 9 months ago
Silver
Joined: 2013-11-04 16:52

Nämen tack! :)

2015, March 31 - 22:31
Ximena
Ximena's picture
Offline
Last seen: 3 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2015-03-30 21:25

Gud vad peppad jag är att fixa mina nu! Kan inte se dina bilder, men man kan nästan känna hur glad du är för att ha gjort korrektionen. Jag har själv inte mått så dåligt över mina, men jag tycker personligen att (mina i princip obefintliga) bröstvårtor är fula, osexiga och gör mig okvinnlig. Så jag blir nästan irriterad liksom :) Bra tips om AK, om Proforma vägrar traskar jag över till Storängsbotten :)

Annons
Annons
Annons