Annons

Bukplastik - full - stor okt 2015 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Peter Zachrisson - p_woman

p_woman's picture
p_woman

2 barn, 45 år, 164 kg, 63 kg
Full bukplastik år 2000 på Specialistkliniken Gbg, Peter Tarnow
Cirkumferent bukplastik + bröstlyft (utan inlägg) 151007 på Art Clinic Gbg, Peter Zachrisson

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 7 October, 2015

År 2000 (30 år gammal) så gjorde jag min första bukplastik på Specialistkliniken i Gbg efter mina två graviditeter som resulterade i trasig magmuskulatur, massa bristningar och lös hud. Då sa dom att det inte gick att fettsuga så mycket på flankerna/sidorna eftersom man inte kan sy där och att huden inte ska vara slapp och det är något som jag ångrat i alla år. Pga att jag fettsög fram på magen och nästan inget på sidorna så fick jag med åren rejäla "love handles" som sen började gå ut bak på ryggen och det såg väldigt oproportionellt ut då jag är smal nertill och vill ha låga tajta jeans. Bestämde mig för att äntligen göra något åt det, så bokade en tid för konsultation hos Peter Zachrisson på Art Clinic 28/8-15. 
 
Först tyckte han att det viktigaste var att fixa flanker och rygg, så fick ett pris på 48 000, men kände att när jag ändå sövs, så kan jag lika gärna ta lite till och bokade ytterligare en konsultation med önskemål om att få bort lite russinhud fram på magen vid det gamla ärret och minska mina vårtgårdar. Peter rekommenderade då ett lollipop-lyft samtidigt, det skulle bli bäst resultat och han kändes väldigt förtroendeingivande, så bestämde mig för att göra ett bröstlyft utan inlägg och en cirkulär bukplastik (då jag ville ha fettsugning även på magen för bästa resultat) och samtidigt ta bort massa leverfläckar. Det nya priset blev då 100 000.

7/8-15 (9 dagar sen jag skriver denna berättelse) så var det dags för operation. Jag hade förväntat mig att vakna efter narkosen med känslan att vara överkörd av en långtradare, men hade inte ont alls och det var så underbart att kunna se resultat direkt innan svullnaden börjat komma. 

Operationssköterskor, vårdpersonal och framförallt Peter själv var helt fantastiska! Mådde prima inför, under och efter operationen som tog över 4 timmar. Dränaget togs bort morgonen efter och sov över 1 natt på kliniken i eget rum. Morfinet slutade jag med efter två nätter, mådde för illa av den och klarade mig på 2 Alvedon och 1 Ipren som jag sakta fasade ut och var helt utan smärtlindring efter ca 5 dagar.
Snitten ser jättefina ut, jag är jätteglad att jag gjorde detta och rekommenderar verkligen Art Clinic i Gbg och framförallt Peter Zachrisson som imponerat på mig i personlighet, kompetens och resultat (so far).
 
Första veckan efter operationen var jag helt beroende av att ha hjälp i hemmet, var väldigt trött dom första dagarna och orkade mest vara uppe för att gå på toaletten och äta, sen tillbaka till soffan igen där jag pallat upp med massor av kuddar för att klara att ligga på stygnen. 
2015, October 16 - 18:45
katarina100
katarina100's picture
Offline
Last seen: 4 years 4 months ago
Silver
Joined: 2015-07-08 14:28

Känner igen allt det där! Det är en stor operation trots allt och kroppen måste läka. Och då blir man trött!

:)

Annons
Annons
Annons