Annons

Uttag av implantat

Implantaten opereras ut. Det kan göras t ex för att man inte trivs med dem längre eller p g a att de gått sönder, s k implantatsruptur. Explantationen kan ibland behöva kompletteras med någon form av bröstlyft för att ge ett tillfredsställande resultat.  

Bild för Stina_87
Stina_87Hej!

Någon som har erfarenhet från att ta ut implantat av Ann-Charlott Docherty Skogh?

Hon jobbar nu på Eriksbergskliniken men om jag förstår det rätt så har hon jobbat på Strandkliniken förut.Bild för Stina_87
Stina_87Hej!

Söker er som gjort en bloc och era erfarenheter.

Uppskattar såå om ni vill dela med er rörande:
- Vilken klinik och kirurg valde ni?
- Tog kirurgen ut hela kapseln när det öppnat upp och sett hur det såg ut eller var de så att de lämnade kvar vissa delar?
- Gjorde ni lyft samtidigt?
- Fick man någon stöd-bh/sport-bh med sig hem eller ska man köpa detta innan op?
- När kunde ni börja bära ex en väska med dator mm eller en kasse mat?

Tack på förhand!!Bild för Yenyymaria
YenyymariaHej igen! snälla hjälp mig. Jag skulle vilja höra åsikter om Dr Oya och Patrik Höijer angående explant (enbloc) som jag förstår så har Dr Oya mycket erfarenhet inom det området, men skulle även vilja höra om ni har någon erfarenhet av Patrik? Vet inte vilken av dom jag ska välja.

Tyvärr är min ekonomi väldigt begränsad och har gjort min op hos Patrik så det kommer bli billigare för mig att göra där, MEN jag känner att om han inte alls har gjort många explant eller så, så vill jag försöka ha råd att gå till Dr Oya istället.Bild för Yenyymaria
Yenyymaria


Övriga taggar: 


Hej! tycker inte de finns så mycket trådar om just uttag av bröst implantat. Jag är ny här så kan inte se bilder men skulle vilja höra med er som tagit ut era implantat om ni blivit nöjda efter uttag. Blev brösten helt "förstörda" eller har dom dragit ihop sig bra igen. Självklart förstår jag att brösten inte går tillbaka till sin vanliga form man hade innan men vill veta hur ni känt efter op. Om ni ändå vart nöjda med resultatet?Bild för Sensational
SensationalHej!

Jag har varit så otroligt sjuk i olika autoimmuna sjukdommar sedan jag fick mina implantat, jag har mest troligt BII

Nu ska de ut och jag letar efter den bästa kirurgen och kliniken som gör en sk. explant.

Är det någon som har varit och tagit ut implantat hos Andreas Lindahl på Caroviva? Berätta gärna om ni gjort en block.

Har ni några rekommendationer på kirurger som tar ut implantat och kapsel?

<3Uttag av implantat sep 2019 - KKAB - Kosmetisk Kirurgi AB - Jönköping Ivan Letterfors - mias84

2019-09-10

Efter två graviditeter så vart min tidigare bröstoperation förstörd. Vid bägge graviditeter så ökade jag i bystomfång ca 2 kupor. Så kvar efter graviditeterna var två stora klumpar till bröst. Jag hade fått ett rejält häng på brösten och brödtvårtorna såg ut som två ledsna prickar som tittade ner i marken. Jag kallade dem för juver. Liksom, inte längre några bröst utan bara klumpiga juver. En dag fick jag nog och började googla på uttag av implantat. Det fanns inte så mycket information kring detta. Iaf inte om man som jag, inte ville lägga in något nytt.

Datum: 
2020, november 19
om 48 dagar
Bild för Mtq78
Mtq78
Mer information: 

Får reda på exakta datumet v35 men nu ska jag äntligen göra det!!!


Uttag av implantat jun 2020 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - mamma87

2020-06-24

Kons med läkaren på telefon. Gav mig inte så mkt tyvärr. Inte så bra info. Men känner väl ändå att jag fick svar på de frågorna jag har. Dock tråkigt bemötande eftersom jag kände att han inte tyckte att jag skulle ta ut brösten. Att jag skulle se "platt" ut efter.
Narkosläkare helt underbar, sköterskorna i opsalen och efter likaså.

Annons
Annons
Annons