Annons

Uttag av implantat

Implantaten opereras ut. Det kan göras t ex för att man inte trivs med dem längre eller p g a att de gått sönder, s k implantatsruptur. Explantationen kan ibland behöva kompletteras med någon form av bröstlyft för att ge ett tillfredsställande resultat.  


Hej,
Jag vill nu efter 13 år med mina implantat göra en explant. Mina egna bröst har under denna tiden vuxit och jag har mycket bröstvävnad själv. I samband med min explant kommer jag behöva göra en förminskning + lyft. Har ni några tips på duktiga kirurger för detta? Har bokat in konsultation med Dr Richard Lewin hos Elite Clinic, men är det någon som gjort liknande operation och är nöjd med sin klinik och resultat? 😊Mer information: 

Uttag av implantat under lokalbedövning. Mild kapselbildning på hö bröst som visade sig vara helt trasigt.


Kappgat's picture
Kappgat


Övriga taggar: 


Hej
Ska ta ut mina allergan implantat om en vecka och har en rethosta som hållit i sig i säkert 2 veckor . Enligt kliniken ska det inte vara någon fara att genomföra operationen med hosta (?) men jag är ändå så nervös . Har ingen sjukdomskänsla i kroppen förutom just denna jobbiga torrhosta !

Hur hade ni gjort ? Någon som gjort detta trots hosta ? Och vad kan hända ? Vill ju verkligen göra operationen då den blivit ombokad några gånger nu pga jobb .
Vill tillägga att jag är även super nervös inför själva narkosen , att något ska hända osv ..
Hej,

Jag har nu efter 9 år med mina implantat (525cc bakom muskeln) bestämt mig för att plocka ur dem, av olika anledningar. Jag mår inte dåligt utav dem idag och upplever inte någon större kapselbildning då båda mina bröst är väldigt följsamma och mjuka.

Jag har bokat en konsultation hos Dr Oya i nästa vecka för att diskutera uttag. Jag är dock ganska säker på att jag endast vill ta ut implantatet och inte göra en kapseluttagning.
Hej alla!

Skulle verkligen vilja höra era erfarenheter kring att ta ut bröstimplantat och göra ett lyft.

Jag ska träffa två olika kirurger i nästa vecka från Akademikliniken och Strandkliniken för konsultation och jag har massa känslor och tankar över om jag är *redo* att ta detta steg.Joo123123's picture
Joo123123Hej! Jag ska snart göra en en bloc hos strandkliniken och skulle gärna vilja höra från andra som varit där om ni är nöjda efter op hos dom. Har även en undran kring duschen innan op, i mina papper som jag fått av Dr Oya står det att jag kan använda vanlig tvål när jag duschar inför op, är det inte viktigt att använda descutan?heejsaaan's picture
heejsaaan


Övriga taggar: 


Jag skaffade impulsivt bröst implantat när jag va 18 nästan 19, är snart 25. Har velat ta ut implantaten i 3 år ca men det har inte blivit av. Delvis för att jag är ängslig att hamna under narkos igen men även för att jag har ingen aning om hur dom kommer se ut efter?Annons
Annons
Annons