Annons

Uttag av implantat

Implantaten opereras ut. Det kan göras t ex för att man inte trivs med dem längre eller p g a att de gått sönder, s k implantatsruptur. Explantationen kan ibland behöva kompletteras med någon form av bröstlyft för att ge ett tillfredsställande resultat.  

Mer information: 

Endast uttag av implantat. Kapsel tunn och fin, implantat hela.


Mer information: 

Min kropp klarade inte av att hålla implantaten på plats. De var för tunga för mig. Jag valde därför att byta till mindre, så därför plockades implantaten ut för att senare kunna sätta in mindre efter att fickorna har läkt.


Bild för Findussen
FindussenImorgon ska jag ta ut mina implantat efter 7 år med dem i. 440cc Perthese bakom muskeln, insatta via armhålan.
Tar ut allt via snitt under bröstet på annan klinik än den ursprungliga pga. lång resväg.

Börjar få kalla fötter om jag ska vara helt ärlig, men har ändå funderat över detta i flera år och nu får jag bara göra slag i saken.Uttag av implantat mar 2020 - Skånes universitetssjukhus - Malmö Per Gunnar Opitz - Minijaget

2020-03-06

Jag fick 19 år gamla bröstimplantat bortopererade som Per Gunnar Opitz opererade in år 2001. Jag har haft smärtor i ena bröstet flera månader nu. Jag hade tidigare varit på mammografi och två gånger på ultraljud där läkaren sa att allt såg bra ut och utan anmärkning. Läkaren trodde att mina bröstsmärtor var hormonella. Fick även beskedet att man kan ha bröstimplantat i all evighet på ultraljudsundersökningen. Mitt bröst var dock svullet och jag hade smärtor. Till slut fick jag tid hos Plastikkirurgiska kliniken, sjukhuset i Malmö för att operera bort implantaten.

Bröstlyft, Uttag av implantat Citadellkliniken - Landskrona - - Uttag av implantat, - - Bröstlyft - mar 2020

Pris på behandling
Pris: 
34000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2020-03-02
Beskrivning: 

Jättefin klinik. Kände mig väl omhändertagen. Allt kändes superbra hela vistelsen!

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Medelvärde: 5 (1 röst)
Annons
Annons
Annons