Annons
1 post / 0 new
#1 2024, July 5 - 17:01
anon
anon's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Novis
Joined: 2024-07-05 16:41

Näsplastik AK Gbg- Varning!

Hej!

Är det någon som har opererat näsa hos AK Gbg och inte blivit nöjd? Har ni fått ringa fram och tillbaka och blivit nekade korrigering?

Är intresserad av att veta om ni andra behövt vela fram och tillbaka och sen fått erat ärende "skickat högre upp" för det är så "deras hantering går till"?

Jag själv är inte nöjd med resultatet men ordinarie kirurg var nöjd, samt den andre på second opinion, fått känslan av dem att jag bara ska vara glad över resultatet och fick till mig att jag kan vända mig till en annan klinik för ytterligare second opinion för att det ska kännas "tryggt" för mig.

Påpekade 1 månad efter min OP för kirurgen att jag inte var nöjd, han blev arg och höjde rösten. Ringde och talade med deras chef som sa att man har försäkring och att man kan korrigera i efterhand.

Nu är det 11 månader sen jag opererades, och korrigering är tydligen helt uteslutet och mitt ärende ska skickas högre upp. Är det någon annan som varit med om detta?

Uppdatering:
Chef från AK i Sthlm har nu mailat, och jag ska tydligen vara nöjd för min näsa är jättefin som AK konstant säger oavsett vem det är man pratar med från AK.

Har nu anmält till KO och nästa vecka blir det en anmälan till ARN, då alla jag visat mina efter OP bilder håller med att nästippen är identisk till vad den var innan OP.

Mitt råd är till andra som funderar på näsplastik hos AK Gbg vänd er till en annan klinik, AK i Gbg är väldigt oseriösa, när man ringer och ber om hjälp för att få lösning på sin situation får man höra saker som "bara så du inte tror att vi försöker sopa detta under mattan", eller så får man mail från dem att några timmar efter att man ringt till kliniken och dem ska ringa tillbaka så har dem plötsligt "inte rätt telefon nummer till dig".

Kommer aldrig mer vända mig till AK. Väldigt tragiskt då man både hört och läst gott om kliniken, tyvärr håller inte AK i Gbg måttet.

Anon

Annons