Annons

Daniel Saiepour

Leg. Läk.
Specialist i plastikkirurgi 
Medlem i Svensk Plastikkirurgisk förening

Bukplastik - full - stor, Bröstlyft Jan 2022 - Plastikkirurgen - Stockholm Daniel Saiepour - Lina B

2022-01-27

Genomförde en Mommy makeover hos Daniel på Plastikkirurgen Stockholm! Bukplastik och bröstlyft efter fem barn var verkligen behövligt! Kan varmt rekommendera Daniel och kliniken som har otroligt härlig och kompetent personal!

/Lina


Hej,

Är det någon här inne som har erfarenhet av Daniel Saiepour?

Ni som tagit lagt till försäkring för kapselbildning, hur länge har den gällt?

Ni som stött på komplikationer som tex double breast eller rippling, har ni fått det justerat eller har ni behövt bekosta det själva?
Är det någon som har erfarenhet av kirurgen Daniel Saipour på Plastikkirurgen ?
Hej!

Jag har nu konsultation inbokad 18e okt + op 18e nov, hos Örjan Gribbe, då flera vänner gjort hos honom. Dock ville mina vänner ha mentor när de gjorde sina, medan jag är mer inne på Motiva då jag tror det passar min kropp bäst. Jag tänker mig runt ca. 300cc och vill undvika rippling (jag är väldigt atletisk och smal).

Jag ser inte på deras instagram att Örjan jobbat med Motiva innan, men det är ju väldigt få som lagts upp på deras ig.Mer information: 

Op 19 oktober på proforma!
Det 465 mentor smooth xtra


Mer information: 

Bröstförstoring 8/9
Runda mentor 295cc vs 270cc
Bakom muskeln


Mer information: 

Konsultation och operation på samma dag.
Hat endast haft en telefonkonsltation med inskickade bilder, där han sa på ett ungefär vad som skulle passa. Riktig konsultation, med att känna på implantat blir före operation och exakt storlek väljs ut. Uppskattad till 300-350cc vilket är det jag även provat hemma i ristestet och önskar själv.Halloj!

Jag har varit på 4 olika konsultationer nu och får olika svar av alla. Känner mig förstådd när jag sitter där, men när jag går därifrån är jag mer förvirrad än någonsin.Bröstförstoring aug 2021 - Proforma Clinic - Stockholm Daniel Saiepour - Fitover50

2021-08-11

Var nervös när jag började promenera mot kliniken efter min sista Descutandusch. Väl där strax före kl 10 betalade jag för kapselförsäkring och fick sedan gå till mitt enkelrum. Så himla skönt att slippa dela rum. Sedan flera timmars väntan på Daniel, som till sist kom in och ritade på min bröstkorg. Strax därpå kom först operationssköterskan och sedan narkosläkaren, som gav mig ett gäng tabletter att svälja med extremt lite vatten. Alla var så himla gulliga och verkade erfarna, så jag kände min lugnare.

Annons
Annons
Annons