Annons

Said Saidian

Bröstförstoring, Bröstvårteplastik/Nippelplastik Dec 2022 - Nordiska Kliniken - Stockholm Said Saidian - Grynet9

2022-12-21

Hej! Här kommer min operationsberättelse. Jag gjorde flera konsultationer i Stockholm och valde till sist Said Saidan och Nordiska kliniken. Han mätte, vände och vred på mina två trötta taxöron till bröst och var lyhörd till mina önskemål - allt detta i kombination av en otrolig proffessionalitet. Jag fick en offert på 68000 för förstoring av bröst och förminskning av vårtgårdar. Jag som trodde jag behövde ett helt lyft blev glad över speciallösningen.

Mer information: 

Numera 2 barnsmor och 2 jätteledsna bröst efter graviditet och amning. Har två bröstoperationer i bagaget och nu gjort den tredje operationen. 20/10 gjorde jag in op hos Said Saidian på Nordiska Kliniken. Hittils supernöjd från början till slut. Min önskan va fylligare, fasta, små fina bröstvårotor och ungdomligare bröst Det jag är mest imponerad över Said jämfört med alla andra klinker/kirurger jag varit hos är hur han verkligen utgick från min kropp, min tidigare operation (hade 410cc som såg platt ut på mig) jag upplevde att de andra kirurgerna utgick från en generell bedömning medans Said verkligen såg min kropp och uppfyllde mina önskemål till punkt och pricka. Som en bonus sa han att jag inte behövde göra ankarlyft utan endast minilyft för att mina bröstvårtor va så pass stora efter graviditeterna. Hade jag gått till någon av de andra hade jag garanterat inte varit lika nöjd eftersom att ingen ville lägga in så stora implantat och jag hade dessutom haft mer ärr på kroppen. Tredje gången gillt har man lyckats samla på sig en del erfarenhet och jag rekommenderar alla att gå till Said på Nordiska Kliniken, en riktig stjärna!Jag har en bokad konsultation hos Said Saidian i slutet av november och har läst otroligt bra recensioner om honom och hans resultat. Dock är flera av dessa sedan några år tillbaka.

Är det någon här som opererats hos honom senaste året sedan han gick till Nordiska kliniken? Vad har varit bra/dåligt?

Det är en mommy makeover som jag hoppas få tid till operation innan jul även om det är tight med tid..

Tacksam för återkoppling!!
Hej,

Opererade mig hos Said Saidian på Nordiska kliniken den 20 april. Opererade då både bröst, lyft och impantat och även en stor bukplastik för att ta bort överskottshud efter 3 täta graviditeter. Måste börja med att säga WOW, så jävla bra kirurg. Så proffesionell, svarar alltid innan och efter operation, DIREKT. Oavsett när man mailar så får man ett svar snabbt. Kände mig super trygg inför, under och efter operationen.
Min mage ser redan jättefin ut, men vet såklart att den kommer förändras extremt mycket och bli ännu finare.dreamv's picture
dreamvHej!
Någon som ska Operera sig på proforma 17 december 2020. Jag skrev här förra året och det var så roligt för då kunde jag och flera ses i korridoren efter operationen och prata om man orkade det. Någon som ska operera sig 17 december? :)Mer information: 

1 bröstförstoring 6/2-20
Korrigering 30/9-20


Annons
Annons
Annons