Annons

Tor Svensjö

Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring med eget fett, Bröstlyft - Ankarlyft mar 2021 - Plastikkirurgi Hässleholm - Stoby Hässleholm Tor Svensjö - Loppan_85

2021-03-02

Opererade mig för att mina bröst var väldigt ojämna I storlek och det ena hängde ner mer än det andra. Eftersom jag inte ville ha så stora bröst så var fetttransplantation det enda alternativet tyckte jag.
Jag fick skjuts av två vänner till hässleholm, kom fram 0715 och få var det bara att byta om till opkläder (engångstrosa och en sån sjukhusskjorta) qsen kollade vi igenom vilka bh jag hade med mig om någon skulle vara lämplig att ha efter op.

Mer information: 

Gick på konsultation, Tor var den enda kirurgen som tyckte att jag skulle göra lyft.
Hans offert uttag implantat, borttagning kapsel pris 53Tkr -bh ingår ej
Offert med lyft, uttag implantat, borttagning kapsel pris 68Tkr -bh ingår ej
Fick inget förtroende hos varken honom eller hans sjuksköterska.


Mer information: 

Var på konsultation efter som mina bröst är små och väldigt ojämna i storlek och form. Kändes tryggt med Svenska som läkare och han förklarade på bra sätt hur vi skulle kunna åtgärda min assymetri. Vi pratade om lyft av ena bröstet samt implantat eller fetttransplantation. Eftersom jag inte kände att jag nödvändigtvis måste ha större bröst utan att jag ville göra mitt högra bröst till samma volym som mitt vänstra så kom vi fram till att fett var bästa lösningen även om resultatet är svårare att förutspå. Men eftersom vi ändå gör ett lyft på vänster bröst så kommer resultatet ändå bli bättre än innan även om det är en liten mängd fett som överlever i det högra bröstet.

Så nu är jag inbokad på operation i mars och då blir det lyft av vänster bröst (ingen volymminskning alltså) och sedan fettsugning änglavingar (för att skapa kontrast mot brösten) samt fettsugning av höft (käflekshandtag) för att skrapa ihop den mängd som behövs. Planen är att spruta in 100-150ml i mitt högra bröst.

Operationen beräknas ta ca 3h och genomförs under narkos.

Kändes väldigt bra i dialogen med läkaren då han verkligen kunde ha ett bra resonemang till hur vi skulle åtgärda assymetrin men också kändes det som att han förstod mig när jag menade att jag egentligen inte själv kände att jag var i behov av fettsugning. Jag är egentligen rätt nöjd med min nakna kropp men har tröttnat att inte kunna vara snygg i mina kläder eftersom tuttarna är så ojämna. Spännande och ska bli kul att få ett par snygga bröst

Priset för kalaset blir 75000kr så jag väntar nog ett tag med att byta bil istället😃


Bild för Pilutta74
Pilutta74
Mer information: 

Konsultation för lårplastik med fettsugning


Mer information: 

Konsultation inför byte av koksaltsimplantat 250cc till mentor geléhallon runda HP 450cc


Annons
Annons
Annons