Annons

Bröstförstoring jun 2014 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Carolina Borén - Roosofia

Roosofia's picture
Roosofia

28 år, 163 cm, 60 kg
2 barn - 2013 & 2018
Strl före op: urammad 70A
Strl efter op: 70D/E
Konsultation 6/5-2014
Op 4/6-2014 - Carolina Borén, Art clinic Göteborg,
345CC mentor, bakom muskeln

Op 30/8-2021 - Per Windh, Art clinic Göteborg, 450CC Motiva runda, bakom muskeln & förminskning av bröstvårtorna

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 4 June, 2014

Då var det dags för min operationsberättelse!=)

Började med att jag gick upp tio i fem och tog ett par klunkar vatten innan det var dags för sista descutan duschen! Drog på mig en svart bomullsklänning och blev sedan upplockad runt sex tiden för att åka till kliniken. Väl i bilen så var jag lite smått nervös, men inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara! Väl framme på kliniken så fick jag ganska snabbt träffa sköterskan och bli visad till omklädningsrummet där jag skulle byta om till morgonrock och ett par lagom snygga strumpor ;)
Fick följa med sköterskan in till ett annat rum och svara på hälsofrågorna och sedan kom narkosläkaren in i rummet och pratade lite med mig! Jag berättade att jag var som mest nervös för att bli sövd så vi pratade igenom det hela lite, vilket gjorde mig betydligt mycket lugnare!

Efter en kort stunds väntan kom Carolina in och vi tog bilder samt ritade upp på bröstkorgen, och fick sedan den berömda piller-cocktailen! Vi gick sedan ut till narkosläkaren och jag fick ta på mig en mössa och visades sedan in i operationsrummet. Fick krypa ner under ett varmt täcke och hälsade på alla i rummet, narkosläkaren sa till mig att tänka på min son och jag började fnissa och frågade om alla var såhär glada när dem skulle sövas, sedan somnade jag som en stock =)

När jag väl vaknat så kände jag mig super trött, kändes som jag sovit i 10 minuter ungefär! Sköterskan kom och hälsade och frågade om jag behövde hjälp att gå på toaletten, men det grejade jag helt själv, var stolt som en tupp och minns att jag tänkte "det här var väl inget". Tjejen mitt emot mig var helt galen och skrek efter mer morfin och smärtlindring, tyckte så synd om henne och att det kan vara så olika!
Efter en stund så fick jag mackor, choklad och cola och fick i mig det mesta. Ringde min mamma och sa att jag mådde förvånansvärt bra och att hon kunde komma och hämta mig! Brösten hann jag inte se utan fick kika ner lite under toppen eftersom den redan satt på när jag vaknade upp på uppvaket!

Väl hemma senare på kvällen var jag inte lika kaxig vill jag lova! Lokalbedövningen hade gått ur kroppen och jag var lika ynklig som min sambo när han har en förkylning ;) dem tre första dagarna var värst, jag kunde inte göra någonting själv! Jag minns att jag tänkte att "fasen, varför utsatte jag mig för det här"! Men redan efter fyra dagar mådde jag bättre, jag kunde röra armarna mer och mer och allting kändes lättare! Nu efter 2 1/2 vecka så är jag helt återställd och älskar mina nya boobies:) och på onsdag ska jag äntligen få börja träna lite lätt igen. Har aldrig varit så nöjd med mig själv och min kropp som jag är idag! Jag känner mig kvinnlig och snygg igen, helt underbart!

2014, June 21 - 18:10
Angeldance
Angeldance's picture
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-06-12 23:13

Härligt att det gick bra och att du är nöjd! :)

 

Vad tränar du för nåt?

Jag blev tillsagd att jag inte får träna på 6 veckor. Jag som tränar 5-7 dagar i veckan på gym, känner redan ett enormt tränings sug. Men tänker att man kan väl ändå börja lite smått och behöver ju inte börja med bänkpress direkt ;)

2014, June 21 - 18:54
Roosofia
Roosofia's picture
Offline
Last seen: 1 year 6 months ago
Silver
Joined: 2014-05-02 13:38

Tack!=) ja verkligen super härligt!

Jag kör gym, men jag får börja träna benstyrka och rumpa nu efter tre veckor=) däremot får jag inte börja träna rygg/överkroppen förens om 7-8 veckor, så du kan med största sannolikhet börja köra på lite nu du med=D

2014, June 22 - 22:10
Charlize82
Charlize82's picture
Offline
Last seen: 9 years 2 months ago
Silver
Joined: 2014-06-18 22:30

Din operationsberättelse låter ju jättebra! Hur kom du fram till vilken klinik och kirurg du skulle välja? Känns som en jungel ju :-/ planerar också att operera mig i Göteborg efter att jag ammat klart tredje barnet.. hur länge väntade ni med att boka konsultation efter att ni slutat amma?

Annons
Annons
Annons
Annons