Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft aug 2014 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Mamzzy

Mamzzy's picture
Mamzzy

1 barn, 25år, 160 cm, 58 kg
Strl före op: 70D(ej fylliga)
Strl efter op: ? 70 DD?
Konsultation: 26/5-14 dr. Muhammed, Laser & Estetik Göteborg
Konsultation: 27/5-14 usk på KKAB Göteborg
15/8-14 Preliminär tid bokad för op. på Laser & Estetik Stockhol

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 15 August, 2014

Så, då var det klart! Äntligen har jag fått göra min operation och allt gick bara fin fint ^^

Jag bor i Göteborg men har hört så gott om L&E i Stockholm och dr. Patrik Höijer, därför bestämde jag mig för att åka upp dit och göra mina op. Jag är gift och har en liten son på 1 år som fock följa med upp som stöd :)

Vi åkte torsdagen 14e augusti och morgonen den 15e skulle jag opereras. Väl framme på hotellet så är min man fortfarande ganska sjuk (haft influensan i några dagar, stackarn) men han är så go o försöker ändå hålla humöret uppe för min skull. Vi är rätt trötta efter tågfärden men då kommer jag på 19.20 att jag glömt köpa Hibuscrub! Haha så vi googlar närmsta apotek och gå/springer dit. Kommer fram 5 min innan apoteket stänger! Hur som så fick jag köpt allt jag behövde och vi gick o käkade lite på en restaurang. Är vid det här laget inte alls nervös..känns ju så långt bort på något vis.

På natten däremot kunde jag inte alls sova, var JÄTTE nervös! Låg och vred mig o spelade på mobilen för att tänka på något annat, till slut sa min man till mig att lägga ifrån mig mobilen och då kunde jag till slut somna. Tror jag somnade vid 3, och slulle upp 6.45! ;p

På morgonen går jag upp o tar mig en till Hibuscrub dusch och sen är jag redo att gå. Pussar min son o man och går bort mot kliniken (låg 10 min från hotellet). Min man skulle komma upp o möta mig vid 14.

Får ett fint välkomnande av personalen där och väntar en liten stund på doktorn. När jag sitter där o läser på patientavtalet tänker jag "va fan gör jag? Haha skall du verkligen göra detta Mamzzy?" Men men jag fick samla mod o skrev på ändå. Blev lugnad av Patrik som var hur snäll som helst och svarade på alla mina frågor. Vi bestämde oss för 350 cc då jag ville fylla ut en del men inte ha allt för stora. Sen kom narkosläkaren in och jag fick en tablett mot smärtan i förebyggande syfte och så gicl vi igenom vad som skulle hända. Är inte jätte nervös över narkos,vet ju att en är i säkra händer. Dock hade jag dåliga vener i armvecket så han fick sätta nål i handen på mig istället, Ajajaj vad det gjorde ont att få sömnmedlet där! Men det gjorde ont i några sekunder sen slocknade jag , vilken häftig känsla ändå!

Minns inte när de väckte mig i operationsrummet men vaknade till på riktigt i uppvaket. Där var personalen hur fina som helst! Kom in varannan minut kändes det som för att titta till alla patienter. En tjej som låg bredvid mådde rätt dåligt så tyckte lite synd om henne men jag själv var mest trött. Tittade ner på mina ömmande bröst o tänkte "shit,va stora! Haha nu är det äntligen över!" Tog en bild på dem o skickade till mina vänner som varit oroliga för mig.

Det gick bra att både äta och gå upp o kissa och jag var väldigt pigg senare, köpte en till bh i svart färg(fick först en vit) o sen fick jag gå :) min man fick hjälpa mig på med kläderna sen tackade vi och sa hejdå ^^

Hemma sent på natten och är heeelt utmattad, smärtar ganska ordentligt men tar en stark smärtstillande och somnar i soffan. Ett tips är faktiskt att vara noggrann med att ta tabletterna regelbundet och att sova lite halvsittande. Ha stöd från vänner o familj och vila ordentligt ^^ hoppas att min berättelse var till någon hjälp, och att den inte var allt för lång att läsa :p

2014, August 16 - 15:21
Silky
Silky's picture
Offline
Last seen: 6 years 2 weeks ago
Silver
Joined: 2013-09-15 13:40

Grattis för nya boobsen! Tjohoosmiley Härligt att höra att allt gick så bra! Så kul att läsa detta, 18 dagar till och det är min tur att opas av Patrik. Börjar bli så nervös redan.. Hur har det gått, har du mycket ont?

2014, August 16 - 16:16
hallon1-9
hallon1-9's picture
Offline
Last seen: 8 years 11 months ago
Silver
Joined: 2014-07-19 14:20

Grattis, nu är det gjort! Tack för att du delar med dig av din upplevelse :)

2014, August 16 - 16:49
Lintott
Lintott's picture
Offline
Last seen: 8 years 5 months ago
Silver
Joined: 2014-07-04 20:37

Tack för att du delar med dig :) blir helt pirrig när jag läser detta. Fy tusan så nervös jag skulle vara, ni är så modiga allihopa! Ska boka konsultation hos Patrik i höst/vinter tänkte jag :)

Annons
2014, August 17 - 20:38
Mamzzy
Mamzzy's picture
Offline
Last seen: 9 years 6 months ago
Silver
Joined: 2014-05-17 11:57

Hehe tack! Jo jag mår bra. Allt gicl ju som det skulle men en r ju trött av allt smärtstillande ; p sover mycket, annars försöker jag komma upp o laga lite mat o plocka lite här hemma för att få lite cirkulation i kroppen. Skall ta av mig kompresserna imorgon då får jag se hur det ser ut mer, blir nog några bilder oxå ^^

Patrik är superbra så ni behöver inte oroa er alls!

2014, August 17 - 20:49
Alkasar
Alkasar's picture
Offline
Last seen: 7 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-08-03 20:16

Åh vad skönt att läsa någon mer som genomför en operation med små barn :) bor själv i Sthlm och har nu också fastnat för Patrik. Vad har du att säga om honom samt kliniken bara gott? Eller något negativt? Har tänkt att boka tid i höst och hoppas på operation i början av nästa år :)

Är jätte nyfiken på att höra allt om hur det går med ett litet barn? Tänker med lyft osv min son kommer nämligen också var 1 år. Är lite orolig hur det ska gå med honom. :)

2014, August 17 - 23:38
Mamzzy
Mamzzy's picture
Offline
Last seen: 9 years 6 months ago
Silver
Joined: 2014-05-17 11:57

Alkasar: Ja det är lite jobbigt med en liten.. man känner ju sig så taskig som inte kan bära när lillen sträcker sig efter en..så det får du förbereda dig på..skuldkänslor. .hehe men jag brukar bara krypa ner på golvet själv o låta honom krypa upp på mitt knä o böja mig ner så att han kan krama ^^ sen får du bara se till att ha en massa som hjälper dig, partner, kompis, släktingar osv. Du kommer ju att kunna görandet mesta med din lille men bara lyften du inte kan o brottas.. haha

Om kliniken har jag verkligen bara gott att säga, det var verkligen superfräscht o personalen var jättebra, de var serviceinriktade och brydde sig. Önskade att all vård kunde vara så här bra :p Patrik var väldigt trevlig och professionell. Liiite stressad kanske, men han hade väldigt många operationer den dagen o jag klämdes in lite där, för egentligen fanns bara tid för en förstoring inte ett lyft oxå, men han fick börja tidigare helt enkelt.. annars hade jag fått vänta tills oktober,så var tacksam. Jag frågade oxå rätt ut om de stod för korrektioner om det skulle bli helt fel ( min största rädsla är väl att det skall bli hel deformerat) då sa han att de självklart ställer upp och korrigerar. Jag köpte inte någon försäkring för det är så liten chans att det blir kapselbildning.. men det där är ju individuellt ,vissa vill ju vara på den säkra sidan.. lycka till nu på konsultationen!

Annons
2014, August 17 - 23:39
Mamzzy
Mamzzy's picture
Offline
Last seen: 9 years 6 months ago
Silver
Joined: 2014-05-17 11:57

HannahT wrote:

Kul att läsa din berättelse!  Stor kram och grattis!


Hihi tack! Grattis själv, gud vad jag hoppas att mina bröst blir lika fina som dina! Ser ut att bli jättefint för dig ju ^^

2014, August 18 - 15:56
Mamzzy
Mamzzy's picture
Offline
Last seen: 9 years 6 months ago
Silver
Joined: 2014-05-17 11:57

Nu har jag lagt upp en bild efter att ha tagit av kompresserna ^^

2014, September 27 - 00:41
SupermorsanNr1
SupermorsanNr1's picture
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Brons
Joined: 2014-09-09 23:01

Kul att du delar med dig.

Har bestämt att jag ska göra min op på E&L kommer oxå behöva gör ett lyft. Jag undrar hur dina ärr är, är dom fina, stora? Tänker nu har de gått ett tag sen du gjorde dom.

Ha de bäst!

Annons
2022, February 6 - 18:38
Sotisen
Sotisen's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 months ago
Silver
Joined: 2021-07-16 22:12

Tack för delning <3

Annons
Annons
Annons