Annons

Bröstförstoring jun 2015 - Art Clinic - Jönköping Karl Bremer - Harley_davidson13

Harley_davidson13's picture
Harley_davidson13

25år, 164cm, 50kg.

Storlek före op: 70A
Storlek efter op: 70D/65E
Konsulation 27/4: Karl Bremer, Art Clinic Jönköping
Op 17/6: Karl Bremer, Art Clinic Jönköping
Allergan anatomiska mx325g bakom muskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 17 June, 2015

Då är det dags för mig att dela med mig av min upplevelse :)

Larmet ringde 09.00, tog min sista dusch med Hibiscrub. Var inte nervös, bara lite orolig men mest hungrig!! Försökt vräka i mig mat kvällen innan men det hjälpte inte hehe.
Min kära sambo fyllde år samma dag så han fick sina presenter och jag kände mig ännu lugnare då han kramade mig och sa att allt kommer gå så bra!
Vid 11.00 skulle jag åka och plocka upp svärmor som skulle följa med mig till Jönköping, då sambon inte kunde ta ledigt.

Vid 13.00 anlände vi till Art Clinic, anmälde mig i receptionen och satt ner och väntade i ca 20min. Sen kom en kvinna och hämtade mig, fick ta på mig en gigantisk skjorta och strumpor. Kramade svärmor Hejdå då hon inte fick vara med mig alls förrän det var dags att åka hem.

Fick lägga mig i en säng under täcket och knappra på telefonen innan dom kom med smärtstillande och en shot mot illamående. Hade lite problem att få ner vissa tabletter men med lite pepp från sköterskorna tvingade jag ner dom :)
Fick kanyl i handen och sen var det dags att träffa kirurgen (Karl) för att ta bilder och bli ritad på. Allt kändes fortfarande så lugnt.
Han sa att dom alldeles strax kommer och hämtar mig till operationen. DÅ blev jag lite nervös. Men det försvann snabbt då sköterskorna var så himla snälla och goa och skämtsamma! En av läkarna var från Västerbotten så det var lite roligt att träffa nån som nästan är från samma ställe som jag växte upp på!

Lade mig till rätta och dom kopplade in mig med allt möjligt. Sedan startade dom lite sövningsmedel så jag skulle slappna av. Fick andas i en mask och började skratta, måste ha varit nån medicin haha.
Sen bad dom mig att tänka på en trevlig plats, men det hann jag inte. Hann inte ens bli trött, sen var jag borta!

Vaknade (kändes som 5min senare) av att dom sa mitt namn, såg att jag var inne på uppvaket igen. Det första jag kände var smärtan, jag låg helt på rygg och bad dom höja sängen så jag kunde sitta. Grät lite, var nog både av smärta, lättnaden och chocken att det gått så fort och lätt. Fick smärtstillande och mådde snart mycket bättre!

Hade ingenting för brösten förutom täcket så jag tog bilder och kände mig så otroligt nöjd!
Karl kom och träffade mig kort efter, sa att jag behöver använda bröstband. Han sa att det gått jättebra och att brösten givetvis kommer halka ner och hamna närmare varandra för nu är det som E4an mellan dom haha.
Kände mig lugn, glad, uppspelt och kunde inte sluta titta på mina nya fina boobies!

Fick sedan lite saft, mackor och en god hallonsmoothie :) till min besvikelse hade hungern försvunnit helt, måste ha varit pga droppet inne på operationen. Jag som hade legat och längtat efter mat hela dagen haha!

Gick och kissade själv, var snurrig men det gick bra! Kändes ungefär som när man vaknar dagen efter en fest och fortfarande är lite full haha. Sen tittade dom med ultraljud så jag tömt hela blåsan, vilket jag hade.
Gick omkring lite i rummet och pratade med sköterskorna. Jag var den enda patienten kvar.
Efter kl 17 fick jag hjälp med sportbhn och bröstbandet. Resten av kläderna fick jag på mig själv. Smärtan var inte så farlig alls! Hade mest ont i ryggen, dom sa att det är för att jag är så smal att huden stramar mycket.

Kort därefter följde en av sköterskorna med mig ner till svärmor och så bar det hemåt! :)
Kändes lite tråkigt då jag trivdes så himla bra på kliniken hihi!

Väl hemma blev allt mycket jobbigare, insåg snabbt att det finns väldigt få saker jag kan göra själv. Bara att torka händerna efter toalettbesök gjorde ont! När jag råkar anstränga mig så bubblar det under huden i brösten. As konstigt men det är väl normalt antar jag :)

Min kära sambo puffade upp massa kuddar i sängen, jag tog lite morfin och Alvedon, fick hjälp i säng och sov riktigt bra faktiskt! Inga direkta smärtor under natten.

Nu på morgonen däremot var det hemskt! Sambon var på affären och jag skulle försöka komma upp ur sängen, hade lyckats lägga mig helt ner så när jag skulle ta mig upp gjorde det riktigt ont! Tog mig upp tillslut med lite tårar fällda, försökte ta på mig morgonrocken vilket inte gick heller, som tur var kom sambon just hem och hjälpte mig.
Tog mina mediciner och nu ligger jag i soffan och mår helt okej! :)
Försöker röra mig så lite som möjligt, men förr eller senare måste jag ju äta. Sportbhn sitter så himla himla hårt, skulle så gärna vilja ta av den en stund men det är bara att vänja sig! :)

Är väldigt svullen under armhålorna och..ja överallt antar jag. Har mest ont i revbenen och ryggen, brösten spänner bara lite.
Längtar till jag kan få vara utan sportbh! :)

Ska bli intressant på återbesöket om en vecka, vad Karl säger om allt :)

Rekommenderar VERKLIGEN Art Clinic Jönköping, otroligt bra personal, man känner sig så omhändertagen! Hade lätt kunnat gå igenom allt det igen, tyckte det var så häftigt med narkosen :D
Så så så himla nöjd med valet av klinik!

2015, November 24 - 23:56
And
And's picture
Offline
Last seen: 7 years 9 months ago
Silver
Joined: 2015-11-21 21:37

Hej! Ska till Karl nästa vecka :) Kul att läsa lite , är så nervös !!

2015, November 26 - 02:34
Harley_davidson13
Harley_davidson13's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 months ago
Silver
Joined: 2015-04-29 12:31

Hej! Åh så roligt, lycka till! Kommer gå så bra, dom är så himla proffsiga där :)

Annons
Annons
Annons