Annons

Bröstförstoring nov 2015 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Rosaelefant

Rosaelefant's picture
Rosaelefant

32 år, 161 cm, 57 kg Strl före op: 75 B
Op 6/11-15 hos Patrik Höijer, Laser & Estetik Motiva ergonomis 500cc hp bakom muskeln
Op 12/5-16 byte till Motiva Corsé 925 + korr av töjda fickor.

Operation 13/10-22 med byte till 500 cc samt ankarlyft hos Thomas Jonsson Molding i Uppsala

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 6 November, 2015

Igår var det äntligen min tur att förstora tuttarna! Efter att ha läst en hel del operationsberättelser här kände jag mig jättetaggad och mindre nervös inför narkosen.

 

Jag duschade mig noggrannt med Hibiscrub kvällen innan och på operationsdagens morgon som rekommenderat. Håret blev som svinto men antar att det återhämtar sig efter någon vecka igen. Jag och pojkvännen gick upp klockan 06.45 då vi skulle åka i cirka en timme för att komma fram till Kliniken i Stockholm. Vi slapp trafikstockning men hade problem att hitta parkeringsplats. Dock hann vi i tid och klockan 08.30 fick jag information, betalade 900.- för två läk-BH:ar (en svart och en vit). Huruvuda jag skulle ta 3 eller 4 års försäkring behövde jag bestämma mig om först vid det första återbesöket. Klockan 09.00 Träffade jag Patrik, och då vart jag fotad, målad på och vi bekräftade än en gång storlek osv. Sedan gick han och narkosläkaren kom in (Tror han hette Kim) och berättade om hur narkosen skulle gå till. Jag berättade att jag aldrig tidigare blivit sövd och att jag kände mig otroligt nervös. Han var supertrevlig, kändes väldigt duktig och lyckades göra mig lugn. Därefter gick all mycket snabbt.

 

Jag följde med honom in till operationsrummet och fick lägga mig ner med armarna rakt ut. Jag förklarade at jag var otrololigt nålrädd, och visst sved kanylen som stracks in i armvecket, men det gick ändå bra. Jag kände att det sved lite i armen och det började smaka konstigt och lite äckligt i munnen, vilket jag sa till honom. Han sa att då var allt som det skulle. Jag sa att jag ville bli sövd snabbt så jag slapp känna mig så nervös. Sendan minns jag inget mer, så somnade nog på en gång därefter.

 

Jag vaknade upp i ett rum med två andra tjejer. Kändes som att jag sovit i 5 minuter. Mådde förvånandsvärt bra, mådde inte illa, ingen frossa, och inte särskilt ont. Det kändes som träningsvärk efter ett hårdare bröstpass på gymmet. Dock var jag trött och hade väldigt ont i halsen, som vid en förkylning. Och jag var torr som en öken i halsen, hur mycket jag än drack. Jag tittade ner på brösten och tyckte att de var för små, så kände mig sur och irriterad, då jag sagt att jag ville ha mer än 500cc. Men efter att ha fått se dem utan läk-BH:n i en spegel så kände jag mig genast mycket nöjdare och gladare. Jag tror storleken blir jättebra!

 

Nu har det dock bara gått ett dygn och brösten ser ut som stora svulna vägkoner som nästan sitter ute i armhålorna, så vackra är de inte för tillfället :P Men om några månader blir dom nog riktigt fina (hoppas jag!). Idag har bedövningen från operationen gått ur helt, så har lite mer ont. Dock var jag inställd att känna mig som överkörd av tio tåg, så jag mår oväntat bra. Kanske för att jag är så van vid träningsvärk eller något sådant. Dock kan jag inte använda pumptvål, det är just själva tryckandet som gör ont. Kan inte heller få upp armarna ovanför huvudet. Och har dålig hållning. Man liksom säckar ihop då det spänner rätt mycket att sträcka på sig. Ska dock föröska tänka på det, för jag börjar redan få ont i nacke och rygg av min kassa hållning. Min kille är så gullig och sover på en madrass på golvet bara för att han är orolig att han ska råka komma åt och göra illa mig <3

 

Allt som allt känner jag mig iaf lycklig, och än så länge ångrar jag mig inte :D

Annons
Annons
Annons