Annons

Bröstförstoring feb 2016 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - mizziegirl

mizziegirl's picture
mizziegirl

27 år, 155cm, 53kg
425cc, delvis bakom muskeln
Korrigering av navel (ärr) efter navelpiercing 14 februari 2016 för båda

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 17 February, 2016

Hej! Tänkte dela med mig utav min upplevelse av både konsultation och operation.

Jag hade tidigare varit på konsultation i Ockelbo (Estetisk kirurgi) och blivit förkrossad när läkaren (Eija) sa att det inte går att förstora mina bröst utan ett ankarlyft, bröstlyft. Jag hade redan bokat operation, betalat och ordnat sjukskrivning från jobbet, och efter det beskedet blev jag så ledsen men övervägde endå att göra lyft då jag hatar mina bröst.
När jag kom hem från konsultationen började jag googla igen på bröstlyft/ankarlyft utförda utav E.K och då blev jag nästan förskräckt utav alla bilder och historier om hennes lyft.. Jag blev helt säker på att jag INTE ville operera mig där! Och avbokade tiden (som bara var 1 vecka bort)..

i panik började jag åter igen googla på olika kliniker och bloggar efter bra kirurger, och trillade över laser och estetik.
Jag ringde och bokade in en tid för konsultation, och fick en tid redan på lördagen den 13e (2 dagar efter besöket hos E.K)
Jag berättade också i telefonen att jag hade planerat in sjukskrivning från jobbet den 17e och just den dagen så fanns det en ledig operationstid! Så de preliminärbokade den dagen åt mig!

Jag fick tid för en konsultation hos Mattias Elmér, vi tog god tid på oss, kollade på vilket inplantat jag skulle ha, storlek mm. även hur resultatet skulle bli i 3D-maskinen som de har på kliniken.
Till den största glädjen av allt så behövde jag inte alls något lyft! Vi la in lite extra volym för att få den fina formen som jag var ute efter.
Jag kände mig så otroligt bra bemött och omhändertagen utav all peronal där.

Efter konsultationen så spikade vi OP den 17e.
Väl på op dagen var jag så otroligt nervös! Jag fick gå in i ett omklädningsrum och ta på mig morgonrock samt tofflor. Sjuksköterskan kom förbi några gånger och kollade så att allt stod rätt till, gav mig lite lugnande tabletter så min onda/nervösa mage skulle släppa.

Jag fick gå in till Mattias igen och han ritade upp på mina bröst och tog några före-foton och berättade igen hur operationen skulle gå till.

Efter en stund kom narkosläkaren och presenterade sig och förklarade även han hur jag skulle somna och sedan vakna med lokalbedövning i hela bröstet för att minska smärtan.

Efter att jag rullat in i operationssalen minns jag inte mycket mer än att jag fick narkos och slocknade.
När jag vaknade skrattade jag bara och det kändes så jäkla bra!
Jag fick lite fika och personalen var med mig hela tiden under uppvaket! :)

Nu ät det en vecka kvar innan jag ska på återbesök och ta bort/titta hur mina bröst ser ut

2016, February 22 - 14:35
stilettogirl
stilettogirl's picture
Offline
Last seen: 5 years 9 months ago
Silver
Joined: 2015-06-22 21:27

Kul att läsa :)

Jag har också opererat mig där och delar samma upplevelse, längtar nästan tillbaka heheheh

2016, August 15 - 07:30
LitlaLeira
LitlaLeira's picture
Offline
Last seen: 7 years 5 months ago
Silver
Joined: 2016-06-20 22:56

Alltså tack gode gud för att det är så lätt att söka information på nätet nu för tiden så du kunde kolla och upptäcka att du inte skulle opa dig på första stället! Och vad himla roligt att det blev så bra för dig på L&E, jag ska opa mig där snart och ser mycket fram emot det :) :)

Annons
Annons
Annons