Annons

Bröstförstoring aug 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Brave

Brave's picture
Brave

28 år, 158cm, 53kg
2 barn
Bh-storlek innan op 75 A
Konsultation 2/6 Nordiska Kliniken Patrik Höijer!
Operation 9/8 Nordiska Kliniken Patrik Höijer troligen Motiva round Corsé 350cc

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 9 August, 2018

Igår var det dags för mig att göra min efterlängtade bröstoperation. Hade op-tid kl 17.00. Så var där ca 16.30 och fick komma in i ett rum och byta om till morgonrock och tofflor. La telefonen synlig i väskan så sköterskorna lätt skulle hitta den och ge den till mig på uppvaket. Fick även några smärtstillande piller i förebyggande syfte.
Blev sedan hämtad av Patrik för att han skulle fotografera mig och sen rita ut var implantaten skulle sitta. Storleken ändrades inget mot konsultationen, lyssnade på Patrik vad han trodde skulle bli finast. Han rekommenderade 350cc Motiva round Corsé. Så det fick det bli. Patrik gick iväg till op-salen och jag satt kvar i rummet för narkosläkaren skulle komma in och prata lite.
Försökte tänka positiva tankar men var så rädd så jag började att grina men Ove (narkosläkaren) fick mig lugn och allt kändes ok efter att vi pratat igenom rädslan jag kände för att sövas. + att jag berättade om mina upplevelser kring morfin tidigare att jag brukar få sån hemsk klåda över hela kroppen och att jag blir väldigt lätt illamående.
Han skulle se till att jag fick bra läkemedel och försöka göra så att jag slapp illamåendet. När vi hade pratat en stund så sa han att nu är det dags för att gå in till op-salen och där började jag att grina igen, just för skräcken att sövas. Men han pratade så lugnt och fint och gjorde att jag kunde slappna av så det var ingen fara. Sen sa han att nu sprutar jag in lite sömnmedel och sen minns jag inget mer, med facit i hand tyckte jag verkligen att det var skönt att bli sövd. De väckte mig i op-salen och sen rullade de in mig till uppvaket. Där jobbade så gulliga sköterskor som tog väl hand om en. Fick en bricka med gofika typ som ”förlossningsbrickan” som ni som fött barn känner till. Upplevde inte så mycket smärta precis när jag vaknade utan mer illamående som inte ville ge med sig så jag fick något mot illamående intravenöst. Vaknade ca 17.39 och gick till bilen 20.15.
Natten var fruktansvärd, tog morfin men det gjorde att jag bara spyr upp allt igen. Så kl 02.00 inatt så bestämde jag mig för att endast ta alvedon och jag har klarat mig bra på det idag. Så jag lägger morfin-läkemedlen åt sidan och tar alvedon och Ipren istället. Så nu mår jag bra, klart det är lite ömt i snitten, men inget som inte är hanterbart.
Är så nöjd över min vistelse på Nordiska kliniken. Bästa personalen och bemötandet. Åb bokat till 20/8.

2018, August 10 - 19:45
Vonkan
Vonkan's picture
Offline
Last seen: 2 days 2 hours ago
Silver
Joined: 2013-11-13 20:00

Ååå va skönt att de gick bra visst är dom underbara :) å så god fika ;) är själv opererad där två gånger av Patrik stort lycka till nu gumman

2018, August 11 - 10:50
Jaggero
Jaggero's picture
Offline
Last seen: 3 weeks 2 days ago
Silver
Joined: 2017-08-26 15:49

Tack för att du delade med dig! Är min tur på måndag, börjar kännas nu hehe...

2018, August 11 - 21:14
Lilltutten
Lilltutten's picture
Offline
Last seen: 3 years 10 months ago
Silver
Joined: 2018-07-25 05:44

jag har drömt flera gånger att jag kommer göra som dig - störtgrina innan op :)
min största rädsla är just eventuell illamående. har kräkfobi!

tack för att du delar med dig

Annons
2018, August 11 - 22:59
Brave
Brave's picture
Offline
Last seen: 2 years 12 months ago
Silver
Joined: 2017-03-06 11:48

Lilltutten- Du behöver inte oroa dig för narkosen, det var en skön känsla. Men säg till narkosläkaren att du lätt mår illa så kommer du få intravenöst läkemedel mot det. Jag har mått så fruktansvärt illa hela dagen idag trots att jag endast tar alvedon + penicillinet ( morfinet kräktes jag bara av) men jag ringde till kliniken och då skrev Patrik ut några tabletter mot illamående. Har tagit två sådana tabletter idag och nu mår jag inte illa längre. Så nu finns det hopp om livet igen :-) Så om du mår dåligt så tveka inte på att höra av dig till kliniken, dom är så omtänksamma och vill en väl hela tiden.
Jaggero- Stort lycka till på måndag, kommer gå strålande :-)

Annons
Annons
Annons