Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Proforma Clinic - Stockholm Carl-Johan "Calle" Gustafson - snarttuttar

snarttuttar's picture
snarttuttar

Ålder: 27 år, Längd: 180cm, Vikt: ca: 55kg Var/är intresserad av: Bröstförstoring Hade: små a-kupor före första op. Lade in 300&350 cc, gjorde en andra op o lade in 500&550cc på kliniken proforma. Har gjort min tredje op och lade in 625 i båda hos Johan på Bella kliniken

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Hej! Nu har jag kommit hem och har genomfört min andra bröst operation!

 

Kvällen innan operationsdagen tvättade jag mig i vanlig ordning som man ska göra med descutan. Rökte faktiskt en gång, och åt 2 ägg mackor och en skål kesella. Sen gick jag och lade mig.

 

På morgonen därpå ringde mitt alarm kl 7. Skulle vara på kliniken klockan 12.15 och mitt tåg gick runt 9. Dushade återigen med descutan påsarna, och klädde på mig rena och nya kläder. Drack ett glas vatten och en kopp the. Nästan precis när jag skulle ta mig till tåget, så ringer proforma på min mobil(!!) Fan vad nervös jag vart då alltså!!

 

Men sköterskan sa att det hade blivit något missförstånd med tiderna och frågade om jag kunde komma in tidigare, vilket jag kunde. Skulle iallafall ha varit i stan runt kl 10. Trodde verkligen hon ringde och skulle säga att Calle vae sjuk eller något i den stilen!! *phuuee*

 

Tog mig med tunnelbana till mariatorget och gick upp till rosenlundsgatan, var inne på kliniken ca 10.30. Undersköterskan kom med papper, så fyllde i hälsopapperna, bytte om till morgonrock och tofflor. Hon gick ut efter att berättat lite om allt som skulle ske osv men det var ju inte min första op så vi gick igenom det ganska snabbt eftersom jag redan visste de. Satte på teven jag hade på rummet, och sedan kom calle och ritade lite på mig, han var lika skoj glad som vanligt, alltig glimten i ögat, han är så härlig!! Narkos sköterskan kom strax in efter calle och ställde lite frågor och gav mig en liten burk med ca 5 tabletter. Hävde i mig alla på en gång, så hon vart nästan lite störd utav det. Och snäste lite grann om att hon faktiskt ville höra om jag hade astma, men jag visste ju att jag skulle ta alla så för mig gick det utav bara farten.. Hon fortsatte i samma spår, hon vart antagligen lite sur på mig.

 

Gick sen och la mig på op bordet runt 11, precis som jesus korset! Sköterskan där pumpa upp min arm och stack in en nål, fick två "sprutor" i armen med sömn medel, och sedan en till. Vilket jag därav kände av och mådde sååå bra! Det är fär jäkla härlig känsla alltså!! (första open fick jag någon mask för munnen också, men inte denna gång)

 

Vaknade lugnt och skönt i uppvakningsrummet faktiskt, fick tillbaka medvetandet väldigt bra och snbbt tycker jag. Inga konstigheter om att jag ville lägga mig på sidan eller hade fruktansvärt ont el dylikt.. vaknade ganska pigg. Men fick ligga kvar ett tag iallfall. Tror jag vart inkörd på rummet igen mellan 12,30-13,00. 

 

Fick två smörgåsar vid 14,15 tiden och låg väl och slumrade från och till hela tiden.. gick upp och pinkade "bara för att" runt 16, bara för att ha det gjort, första pinket liksom. Kom inte mkt men det var ganska skönt att röra på sig. Kände mig väääldigt pigg jämfört mot första operationen (!!) Det gick hur bra som helst, gick och la mig i sängen och slumrade/titta på tv fram till 18 tiden, då jag fick beställa in lite käk, jag valde lax potatis & gröna linsor. med någon slags sky/sås till! As gott var de.. Kvällen såg princip ut som em, kollade på tv/slumrade.. var uppe och gick några vändor för att ha något att göra, och för att få bröstmusklen att slappna av.. vart en kvälls smörgås igen med en kopp kaffe runt 21,30 tiden! Fick värktabletter utspritt under dagen också.. sista dosen fick jag vid midnatt. 

 

Vaknade vid 4, av att det var huuur varmt som helst, och kunde inte röra mig så jäkla bra heller men sparkade av mig täcket och somnade sen vidare fram till kl 6, då jg fick en ny dos med värktabletter. Tog en morgon promenad och slog en morgon pink, sen åt jag frukost vid 7-7,15. Alllt smakar ju så hiiimla gott på kliniken alltså! Mmmmm! Och det var alldeles pinfärskt bröd, med rökt skinka, ost, sallad, tomat, gurka & paprika! En kopp kaffe & ett glas äppel juice! MUMS!

 

Nattsköterskan var heeelt fantastiskt söt! Gud vilken härlig kvinna! Tog ett foto med henne och mig själv när hon kom in med toppen efter frukosten. Och hon berätta lite kort vad man ska och inte ska göra nu efteråt osv.. och calle kom in strax vid 08,30 och berätta hur det gått och frågade om jag hade några frågor.. packade sen ihop mina grejor och gick ut till receptionen och fick en återbesöks tid i början av september... 

 

Hela vistelsen har vart fantastisk! JAG ÄLSKAR verkligen hela kliniken och personalen.. gud vad bra dom e tycker jag!! Men en sak glömde jag! Bahhh, jag skulle ju få mina gamla implantat hem! haha! fan att jag glömde påminna calle om de, han sa åt mig att jag skulle komma ihåg att säga till han, men gjorde jag deee?? Fasen säger jag, hade ju vart as cooolt att ha med sig dom hem haha! jaja ;) 

 

Nu återstår nya 6 månader om väntan och längtan efter ett nytt fint resultat! Längtar soom fasen efter att börja köpa mkt bhar... fina... söta.. och bikinis till nästa sommar!! Heeehe..

 

 

 

 

2012, August 14 - 19:17
sommartjej
sommartjej's picture
Offline
Last seen: 3 years 10 months ago
Silver
Joined: 2012-07-19 13:35

ÅÅÅH tack för din berättelse! Själv ska jag operera mig i början av september på proforma! Nu vet jag ju lite vad som kommer hända! En fråga :) Får man ha besökare efrter operationen? :D

2012, August 15 - 11:38
snarttuttar
snarttuttar's picture
Offline
Last seen: 1 year 3 months ago
Silver
Joined: 2011-09-29 13:47

sommartjej, ja det får man! :)

Annons
Annons
Annons