Annons

Bröstförstoring aug 2012 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Per Windh - Cup.Cakes

Cup.Cakes's picture
Cup.Cakes

Ålder:21 Längd:174cm Vikt:68kg
Har idag: 75/80 A
Önskar: En C kupa med naturligt utseende
Konsultation 3/7 på Art Clinic hos Dr. Per Windh
Operation bokad 22/8 på Art Clinic Dr. Per Windh

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 22 August, 2012

Då var det min tur att knåpa ihop en operationsberättelse smiley

Opererade mig för en vecka sedan (22/8-12) på Art Clinic i Göteborg. Gick upp sisådär kl. 4.45 för att kunna dricka en flaska sprite innan kl 5 laugh Hoppade in i duschen en sista gång för att skrubba av mig med descutan, sen bar det av mot kliniken. Skulle vara där kl.7 och jag var typ 20 minuter för tidig som vanligt... Sa hejdå till pojkvännen som körde mig och blev visad till mitt rum, som jag delade med en anna trevlig tjej yes Skönt att ha någon att prata med när man är så nervös så man inte vet vart man ska ta vägen...

 

Jag stod först på schemat, så jag hann knappt byta om till morgonrocken och strumporna innan sjuksjöterskor kom med tabletter, nålar, frågor och gud vet allt kiss Alla var supertrevliga och glada! Sen kom Per och visade mig till ett kontor där han tog kort och målade på mig. Velade ju som sjutton med både storlek och placering men beslutade mig för anatomiska 300cc framför (istället för 345cc bakom som var bestämt) och Per sa bara att jag inte skulle känna mig dum och jobbig som bytte och så utan att det bara är bra att jag vet vad jag vill ha och har vägt alla för och nackdelar mot varandra. Att jag tog de mindre implantaten istället för de större var helt enkelt för att jag hela tiden har känt att de får hellre bli för små än för stora, tycker om hyfsat små bröst och tror att jag hade ångrat mig om jag hade fått för stora.

 

När jag var färdigritad och klar så fick jag lägga mig i sängen en kort stund, sen kom narkossköterskan och hämtade mig och följde mig till operationssalen. Då var klockan ca 8.10. Inne i operationssalen hälsade alla sjuksköterskor på mig och den andra narkossköterskan, fick klä av mig allt utan strumpor och trosor och hoppa upp och lägga mig på operationsbordet, som var väldigt varmt och skönt med uppvärmda täcken både över och under mig smiley När jag lagt mig tillrätta fick jag nåt trevligt medel i min kanyl på handen, kändes ingenting, blev bara väldigt lugn. Sedan la narkossköterskan en syrgasmask över min näsa och mun och sa "ta några djupa andetag och slappna av, så säger jag till innan du somnar", jag kommer inte ihåg att han sa till wink Tycker att det var en rolig upplevelse att bli sövd, inget obehag eller nåt.

 

8.40 vaknade jag i min säng på rummet igen, och 8.47 hade jag lyckats fippla iväg ett sms som skulle till min pojkvän men det hamnade hos hans kompis upptäckte jag några minuter senare laugh Mådde hur bra som helst när jag vaknade! lite tungt att öppna ögonen bara men när dom väl var öppna så var jag superpigg! Var helt inställd på att må dåligt och ligga och spy som en gris (det är vad alla andra i min släkt gör när dom har varit sövda). Men jag blev positivt övveraskad, och inom en timme hade jag både druckit, ätit och kissat. Hade inte ont alls (det har jag inte haft på hela tiden) sjuksköterskorna frågade mig flera gånger om jag inte hade ont och ville ha smärtstillande, men jag var så nöjd och tog inga tabletter förrän jag åkte hem vid 12 tiden. Hade kunnat åka hem tidigare men jag var tvungen att prata med Per innan jag fick åka hem, så det var bara att vänta på att han skulle operera klart min rumskompis. 

 

Väl hemma mådde jag fortsatt bra och åt middag och allt som vanligt, det var inte förrän morgonen därpå som illamåendet slog till frown mådde illa i två dagar och kunde knappt få i mig mat, ringde till kliniken och dom sa att har jag inte ont så kan jag hoppa över Naproxenen och ta bara alvedon, och vips så gick illamåendet över. Sen dess ha jag mått som en prinsessa yes

 

Summa summarum: trevlig upplevelse för min del än så länge, supernöjd med kirurg och klinik. Återbesök imorgon och bli av med all nedrans tejp!
Så nu hoppas jag bara att jag får snygga bröst i slutändan angel

 

Hehe, hoppas att ni orkade ta er igenom alltihoplaugh

2012, August 28 - 18:12
Sthlm_sc
Sthlm_sc's picture
Offline
Last seen: 6 years 9 months ago
Silver
Joined: 2012-05-28 23:07

Låter lika trevlig som min upplevelse!! :D

Vad kul att du är nöjd och hoppas du kommer vara lika nöjd i framtiden :D

Och håller med om att det är en härlig känsla av att bli sövd ;)

2012, August 28 - 19:06
Ekenberg
Ekenberg's picture
Offline
Last seen: 2 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-08-03 19:27

Grattis till nya brösten! Hoppas att min operation och tiden efter går lika bra som för dig :)

Får man fråga varför du valde att lägga framför istället för bakom som du tänkt från början?

 

2012, December 5 - 18:15
Bosse
Bosse's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Silver
Joined: 2012-12-03 19:32
Roligt att läsa och att det gick så bra för dig ! laugh
Annons
2013, January 3 - 18:23
mayaandersson
mayaandersson's picture
Offline
Last seen: 10 years 6 months ago
Brons
Joined: 2012-12-30 17:54
Vad skönt att läsa så mycket bra om per och art clinic! :) Tänker göra mina där också!
2013, January 3 - 23:34
Peutetre
Peutetre's picture
Offline
Last seen: 11 years 6 days ago
Silver
Joined: 2012-12-20 19:22

Åh låter som rena rama drömmen!! Jag hoppas jag kommer må lika bra som dig :) snart är det min tur!

2014, April 8 - 10:46
Greys
Greys's picture
Offline
Last seen: 3 years 2 months ago
Silver
Joined: 2014-04-08 07:41

Hoppas min berättelse blir något samma som din för den lät ju underbar :) Lutar åt art clinic här!

Annons
Annons
Annons
Annons