Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Art Clinic Göteborg - Mölndal Per Erik Sahlin - Jenfa91

Jenfa91's picture
Jenfa91

0 barn, 21år, 160 cm, 51 kg
Strl före op:75A
Strl efter op: vet ej.
Konsultation 3/9 Per "Pelle" Erik Sahlin, Art clinic
Op 4/12 Per "Pelle" Erik Sahlin, Art clinic

Op framflyttad till 10/12 pga sjukdom..
275 cc hp framför bröstmuskel

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Nu är jag hemkommen efter min efterlängtade bröstförstoring på Art Clinic i Göteborg! Är förvånadsvärt pigg och har inte alls ont, mer än att det trycker lite. Kan i och för sig bero på allt jag har i kroppen just nu. Fasar för morgon dagen då jag förväntar mig det värsta. Så passar på att skriva ihop en liten berättelse nu medans jag ändå är pigg.
 
Jag skulle vara på kliniken 13.30 men var där lite tidigare ungefär 13.15, fick sitta i väntrummet en liten stund innan en sköterska ropade in mig, fick säga hejdå till min kompis som hade skjutsat mig, och gå in på ett rum, där fick jag byta om till en rock, ett par strumpor och en mysig morgonrock, sedan bäddade jag ner mig i sängen med en tidning innan sköterskan kom in  igen, då fick jag väga mig och sedan satte hon dropp och gav mig lite lugnande och några piller. Hon ställde lite frågor och berättade att det skulle dröja ungefär 45-60 min innan det var min tur för operation. Men jag tyckte att tiden gick super fort från det, vips så kom narkos läkren in, även han ställde lite frågor innan min kirug kom in, så gick vi in på hans kontor, tog lite bilder och jag provade proteser en sista gång. (det stod mellan 275 och 300cc ) men det blev till slut 275, då både jag och min kirug tyckte 300 såg väldigt stort ut till min lilla kropp.
Efter att han hade ritat lite på mig så gick jag på toa en sista gång, sedan var det dax för mig att gå till operations salen. Där fick jag ta av mig till bara trosor och lägga mig på en brits, jag fick ett varmt och mysigt värmetäcke över mig. Personalen var jätte härlig, dom skämtade och skojade hela tiden. Sedan sprutade dom in något i min arm så jag blev yr, sedan andades jag in lite syrgas och efter det blev det svart.
 
Vaknade upp i mitt rum och fattade ingenting, kände att det tryckte på bröstet och jag frös så mycket att jag bara skakade och hackade tänder. Jag fick snabbt ett värme täcke och lite mera smärtstillande. Pelle kom in och sa att allt hade gått bra och att jag ska vara nöjd över resultatet. 
Jag kvicknade till rätt snabbt, jag gick på toa och fick lite fika att äta. 
Sedan fick jag lite information om dom kommande dagarna, fick även boka en återbesökstid och sedan åka hem, åkte ifrån kliniken runt 18.45.
 
Är verkligen såå jävla nöjd med mitt besök på Art Clinic, personalen var helt underbar och proffsig. Stort tack även till BÄSTA Pelle som utförde min OP. Riktigt proffsig kirurg som kan sin sak. Kan starkt rekomendera honom och hela Art clinic.
 
Så vad tyckte jag om storleken då? Min första tanke när jag vaknade var att det inte hade hänt någon, blev besviken men sedan när både pelle och alla sköterskor sa hur himla fint det var, så gick jag och kollade mig i spegeln. Då såg jag att det var en förändring, runda fina bröst! Tror som sagt att 300 cc hade blivit för stort för mig, då jag är väldigt smal upptill. Nu har jag iallafall bröst så ska absolut inte klaga! 
Hoppas verkligen att resultatet blir bra och att jag får en bra och komplikationsfri läkning.
 
Ber om ursäkt om inlägget är lite snurrigt och felstavat. Men skyller på alla konstiga saker som jag har i kroppen just nu haha.
 
 
2012, December 11 - 21:37
Bosse
Bosse's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Silver
Joined: 2012-12-03 19:32
Åh vad roligt för dig! Grattis! Låter toppen! Ska snart på en konsultation på Art Clinic i Göteborg, har läst en massa sånna här berättleser och alla är verkligen nöjda med personalen! Låter toppen och ser fram emot att åka dit! yes
2012, December 11 - 22:24
Jenfa91
Jenfa91's picture
Offline
Last seen: 10 years 5 months ago
Silver
Joined: 2012-09-03 09:49
åh vad avis jag är. Du kommer bli så nöjd! Kan starkt rekomendera Pelle som jag hade, helt GRYM kirurg! :) lycka till
2013, May 12 - 19:13
Petunia (not verified)
Petunia's picture

Låter jättebra!! Jag har en inbokad operation för Pelle den 4 juli 2013 och ser verkligen fram emot min bröstoperation. Var på konsultation på citadell och tyckte det var stressigt där. Sköterskan blandade ihop mig och mina papper med en annan kund/klient. För mig är det oerhört viktigt att den kontakten inte upplevs rörig, hur blir det då vid en eventuell operation....
Glad att jag valde art clinic och Pelle, speciellt efter ha läst ditt inlägg.. Han verkar verkligen kunna sin sak, gav tid att förklara placeringens för och nackdelar, implantat osv . Tack för ditt inlägg :-)

Annons
Annons
Annons
Annons