Annons

Näsplastik sep 2012 - Akademikliniken - Stockholm Paolo Montemurro - Kammak

Kammak's picture
Kammak

Har gjort en näsplastik på Akademikliniken hos Paulo Montemurro.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 5 September, 2012

Hej alla nästjejer och näskillar laugh Den här gången är det äntligen min tur att berätta för er alla om min efterlängtad operation!!
Jag valde Akademikliniken och Paolo Montemurro för min näsplastik och jag kan bara säga att jag är jättenöjd med allt yes
Först gick jag på konsultation och fick träffa kirurgen. Det kändes bra direkt, man ska ju också lita på magkänslan tycker jag!!! Han var mycket trevlig, lugn och proffsig. Först fick jag berätta för honom om min önskemål och sen så förklarad han för mig alla möjliga lösningar som skulle passa mig. Jag fick till och med se en så kallade 3d simulering, det var superkul att få se resultatet!!!
Tre veckor senare var jag på kliniken igen för min operation!!!cheeky
Jag var lite nervös men kände mig trygg. Jag fick träffa en sjuksköterska först och sen det var narkosläkaren som kom till mitt rum. Till slut så kom kirurgen och vi ficka prata innan operationen då hade jag lite frågor jag ville ställa.
Operationen gick supersnabb och jag minns ingenting alls :) Tre timmar senare var jag redo för att lämna kliniken och åka hem. Jag mådde ganska bra och hade inte ett dugg ont!!
En vecka senare var jag tillbaka till kliniken för att ta bort gipset. Det var en jättetrevlig sjuksköterska som gjorde det och jag kände ingenting.
Nu är det nästan ett halvt år efter operationen och jag är som sagt jättenöjd. Näsan blev superfin och den se såååå naturlig ut.
 
Hela upplevelsen rekommenderas varmt, lycka till alla!!!!!!!!!!!
2015, August 27 - 01:02
MarilynH
MarilynH's picture
Offline
Last seen: 8 years 6 months ago
Brons
Joined: 2015-08-18 14:01

Hej, jag funderar också på att gå till Paolo på AK, har du några bilder på din näsa? (Om du inte vill sätta ut här, maila mig gärna dom) skulle hjälpa otroligt mycket!

Annons
Annons
Annons