Annons

Bröstförstoring jul 2013 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - Boobsan

Boobsan's picture
Boobsan

2 barn, 32 år, 157 cm, 49 kg
Strl före op: inte ens 75A
Strl efter op: visuell C-kupa
Kosultation: 29 juni, Laser & Estetik
OP: 25 juli, Mattias Elmér, Laser & Estetik
Implantat: Allergan 370MX, delvis bakom
Mer om mig: http://www.asiatica81.net/wp_

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 25 July, 2013

Jag hade hur mycket tid som helst på mig på morgonen. Jag hann till och med åka över till barnen (pappavecka) och lämna deras saker som de inte fick med vid lämning.

Jag och sambon kom in till Laser & Estetik klockan 12:15. Jag anmälde mig i receptionen och fick gå till ett omklädningsrum och byta om till morgonrock och tofflor.

Vi satt och väntade till klockan blev 13:00, tiden gick mycket fortare än vad jag hade tänkt mig.
Mattias kom och hämtade mig och visade in mig till hans rum. Där gick vi igenom vad jag ville göra och vilket typ av implantat och storlek som jag ville ha. En bekräftelse/dubbelkoll, som Mattias sa. :)
Han fotade mig och sedan satte han igång och ritade upp värsta mönstret. När han var klar berättade han vad alla streck betydde och då hade jag bättre förståelse.

Han lämnade oss och istället kom narkosläkaren in. Han var väldigt allvarlig, tyckte jag. Jag trivs med människor som är lättsamma, då känner jag mig lugn. Men han gick igenom vad som komma skall och sedan fick jag svälja två tabletter (smärtstillande och antibiotika... eller var det någon bedövning kanske? Ja, minnet är kort. :p)

Narkosläkaren Ove reste på sig och sa att det var dags så jag sa hej då till sambon och följde med Ove till operationssalen. Jag praktiskt taget klättrade upp på britsen (var den inte lite väl hög?) och la mig till rätta. Då började jag ordbajsa. Det gör jag när jag blir nervös och jag började känna mig smånervig, fast jag hade hållit mig lugn hela dagen.
Ove satte kanylen i armvecket (som jag längtat - jag gillar nålar) och tog fram syrgasen. Jag minns inte riktigt vad han sa, förutom att han nämnde att han kommer ge mig något så att jag snart kommer att somna. Det sista jag minns när jag andades två andetag i syrgasmasken var att jag började fnissa. Kunde bara inte hålla mig. Fnisset bara kom. :)
Sedan somnade jag. :D

Jag kommer ihåg att Ove berättade att direkt efter operationen var klar skulle jag bli väckt, men det är väldigt sällan som någon som legat under narkos minns det ögonblicket. Det gjorde inte jag heller.
När en sköterska väckte mig klockan 15:00 var det som att jag inte hade varit vaken innan. Jag var supersnurrig. Mattias kom in en snabbis och tittade till mig. OP tog 1,15 timme och det blev MX370 (under samtalet innan OP berättade Mattias att om det var så att 370 inte skulle få plats så skulle vi lägga in MF335 ist, som vi var överens om).

När jag lämnades ensam kikade jag ner på boobsen och min första tanke var "fan då, vad små dem är". :p
Men jag har hela tiden haft inställningen att oavsett så kommer tuttarna att vara större än vad jag någonsin haft innan. Jag var bara happy happy...
och väldigt pigg. Jag fick massor att dricka, något att äta (världens godaste macka, lika god som mackan efter förlossningen med barnen ;-)) och en liten promenad med en gullig sköterska. Passade på att kissa när jag ändå var på benen.

När klockan var 16:30 frågade jag om jag fick åka hem. Jag fick lov att vänta till 17:00 då man som rutin ska vara kvar två timmar efter uppvaket. Har att göra med att man varit nedsövd, gissar jag.
Men klockan fortsatte att gå fort så när klockan blev 17 och Mattias kom och kollade till mig, så fick jag klä på mig för att bege mig hemåt.
Det var längesedan som någon hjälpte mig att ta på mig kläder. ;-)

Älskade sambon kom till omklädningsrummet och det var uppenbart att jag blivit större upptill. ;-) Sköterskan såg till att allt var i sin ordning, att jag fått med mig allt och sedan tackade jag för mig.
Jag måste säga att jag var ännu lite yrslig, men att vara nyopererad och lite tilltufsad kändes det inte så kul att passera väntrummet och receptionen där det satt patienter. Men vad fasen! Behövde ju inte träffa dem igen, direkt.

Jag mådde bra, var pigg. Men hade så svårt med andningen, just för att det var sånt tryck över bröstet. Jag kunde inte skratta, pga att det gjorde ont "på revbenen". Ta djupa andetag och gäspa var det inte tal om.

Väl hemma ställde jag mig framför spegeln när jag kom hem, så var jag inte alls liten. Jag var jäkligt svullen och såg mycket mer än den platta syn jag sett i över 5 års tid sedan jag slutade amma yngsta dottern. :)

Jag är fantastiskt nöjd med kliniken, med Mattias och sköterskorna.


I skrivande stund är mina boobies 8 dagar gamla. Jag har duschat hela mig för första gången sedan jag skrubbade mig med descutan på OP-dagen. Jag slutade med smärtstillande på dag 4 (den starka) och 5 (alvedon) och en del av svullnaden har lagt sig, men har ännu lite svullnad kvar.
Det som stör min vardag nu är att brösten spänner om jag råkar anstränga mig det allra minsta. Jag brukar gå i rask takt, men det kan jag inte göra idag. Att frysa är ett h-vete, då spänner jag mig så att det gör ont.
Jag sover fortfarande halvsittandes och vaknar alltid en gång per natt av att en elefant kommer och sätter sig på mig ;-) plus att ryggen blivit trasig.
Jag återgick till mitt kontorsjobb på dag 6 och även om jag tar det lugnt så märker jag skillnad på att gå hemma och att vara på jobbet. På jobbet spänner sig brösten lättare/oftare (jodå, jag tar det lugnt. Bär inget tungt, stressar inte runt).
Men det släpper det också. :) En dag i taget och mycket tålamod. :)
 
Följ mig vidare på min sida: http://www.asiatica81.net/wp_bf/
2013, August 3 - 08:31
Java (not verified)
Java's picture

Kul att läsa din op story!!! Hoppas det går fortsatt bra och grattis till dina nya boobies! :-)

2013, August 3 - 10:02
JoFi8
JoFi8's picture
Offline
Last seen: 10 years 6 months ago
Silver
Joined: 2013-07-24 17:26
åh vad kul att läsa detta!! :) 
2013, August 3 - 10:28
milly
milly's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-01-05 01:19
Tack för bra läsning :)
Annons
2013, August 3 - 11:50
Iris78 (not verified)
Java's picture
Jättekul o läsa din story!!!
2013, August 3 - 16:43
ramn
ramn's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Brons
Joined: 2010-08-20 10:11

Fnisset innan man somnar är så jäkla skönt! Skönt att höra att allt har gått bra :)

2013, August 3 - 17:44
Iris78 (not verified)
Java's picture
yes
Annons
2013, August 4 - 10:57
Boobsan
Boobsan's picture
Offline
Last seen: 2 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2013-06-17 15:28

Tack för att ni läst och gillat min story. :D

Annons
Annons
Annons