Annons

Blygdläppsförminskning

Vissa kvinnor upplever att de inre blygdläpparna är för stora och skaver, t ex vid cykling eller i trånga kläder, eller tycker att de är generande i intima situationer. De kan förminskas på kirurgisk väg.

Blygdläppsförminskning, Bröstförstoring Jan 2023 - Akademiska sjukhuset - Uppsala Janne Ohlsén - Annzan

2023-01-16

Idag genomförde jag bröstförstoring samt minskade blygdläppar. (Gjordes på Sophiahemmet i Sthlm, gick inte att välja i rull listen)
Operationen gick bra och jag blev väl omhändertagen av läkarteamet. Var nervös så klart då jag skulle sövas och ingrepp är inte riskfria. Var på plats 07:00, 07:45 låg jag på operationsbordet.
Läkaren kom innan jag var sövd för att rita på blygdläpparna så att jag fick se vad som skulle tas bort. Sen somnade jag på 2 min.

Kimbellaxo's picture
Kimbellaxo
Mer information: 

Blygläppförminskning den 1 november 2022 hos Hera kliniken i Istanbul. Dr Suleyman Eserdağ utförde min operation. Gjorde en så kallad ”barbie labiaplasty” där man minimerar blygdläpparna så det endast är raka korta blygdläppar, utan några synliga linjer eller överskott hud kvar. Lyfte även klitoriskappan och tog bort hud så kappan blir mindre och symmetrisk till blygdläpparna.Då är det äntligen dags för mig att göra min blygläppförminskning hos Dr. Süleyman Eserdağ i Turkiet (Istanbul)

Har sökt runt mycket på nätet efter den bästa i Turkiet och kom fram till honom. Han är specialiserad gynekolog, för mig är det viktigt att kirurgen som ska operera mig har stor kunskap för just intim områden. Kommer göra operationen under narkos. Priset blir totalt med intim blekning, blygläppförminskning och klitoris lyft 3000€

Kommer posta ett inlägg igen efter en vecka för att förklara hur allt har gått :)
Hej alla :)
Idag var jag på en konsultation hos Rika Hammarström. Fick ett jättebra intryck av henne och hon gav mig mycket detaljer kring hur operationen går till och vad jag kan förvänta mig för resultat.

Har hört mycket gott om henne och känns även tryggt att hon har utfört många blygdläppsförminskning operationer sen tidigare.
Hej hörni,
Idag hände det. Idag la jag mig i operations sängen och gjorde vad jag drömt om att göra sedan jag var en liten skitunge 6 år. Idag fick jag äntligen min labiaplastik och mitt klitorislyft gjort. Och herregud vad glad jag är.

Tänker att jag i den här tråden tänkte dela hela min berättelse om allt detta: När/Varför jag började tänka på detta, hur länge jag gått i tankarna angående operation, när jag bestämde mig. Varför jag bestämde mig för just Rika, Om jag var nöjd med konsulation bemötande, självklart operationsdagen och all eftervård, tips, trix och läkning.Lilooo's picture
LiloooDet är så att jag äntligen tagit tag i mitt problem med skav och obehag kring mina inre blygdläppar. Gick på konsultation på lotuskliniken och allting känns så himla bra. Fick se bilder och resultat av hennes tidigare operationer. Ska operera mig om 2 månader och jag tänkte bara höra med er som gjort det tidigare, kan man säga nej till att de fotar ens underliv. Vill helst inte att bilder tas och där de kan visas för andra. Är väldigt obekväm med tanken, ville mest höra om man kan säga till eller om det är tvunget att bli fotad?Ximena's picture
XimenaHej POF:are,
Jag har trassel med att en av de inre blygdläpparna ”hänger ut” en del, det är problematiskt främst vid träning. Hittar dock bara trådar som gäller Skåne- och Göteborgs kliniker/läkare. Har någon här gjort liknande ingrepp i Sthlm? Vilken klinik/läkare vände ni er till? Vad kostade det?Deccibecci's picture
DeccibecciHej, jag går i tankarna om att göra en blygdläppsförminskning och har varit på en konsultation hos Andreas Lindahl på Caroviva. Tänkte kolla om någon har gjort denna typ av operation hos honom? Tankar? Åsikter? Finns ju inga före/efter bilder på hemsidan.

Funderar annars även på Rika HammarströmAnnons
Annons
Annons