Annons

Nordiska Kliniken - Stockholm

Laser & Estetik Stockholm bytte namn till Nordiska Kliniken 30 Jan 2017


Jag ska operera mig i slutet på maj på Nordiska kliniken.
I min offert står det lite olika BH paket som tillval
1. Op bh, wireless bh
2 op bh, kimberly läknings bh, Kimberly läknings bh angel
Kan köpas separat fest bh, tränings bh.

Vad bör man välja? Vad är skillnaden på paket 1 och 2...

Vad har ni andra gjort för val :)Mer information: 

Ska på mitt första återbesök så spänd på hur det har läkt och hoppas inte på några infektioner ojämnheter lr hårdhet 😊Hej!
Har nyligen varit på konsultation och provade 450cc motiva full round, där och då tyckte jag att det kändes rätt stort från att ha 150cc själv. Fyller knappt en A-kupa är 169 och väger 57. Jag har 12, 5 i bröstbredd och är bredaxlad så kirurgen sa att jag kan bära rätt stora tuttar om jag vill. Har nu fyllt nylonstrumpor med ris och känner att 450cc helt plötsligt känns litet om det ändå försvinner lite när man lägger bakom muskeln.. Jag vill ändå ha tuttar som syns men inga bomber, tror ni att 500cc blir för stort? Är inne på det nu 😂Mer information: 

Mummy make over.
Full bukplastik, samt bröstförstoring med lyft.
Äntligen dags, efter tio års väntan.


Mer information: 

Var på mitt första återbesök fick en ny gördel och kollade att allt såg bra ut 😊Halloj, har precis gjort min första bröstoperation, lyft+implantat.
Jag är lite nyfiken på er med mer erfarenhet, har ni tips och råd på hur vi kan bättra på läk-processen? Både för att motverka ev. komplikationer samt att gå så fina ärr som möjligt.
Hej jag undrar bara ni som gjort både fettsugning och bukplastik när kunde ni börjar använda bh?☺️ Kram på er allaMer information: 

Jag planerar en bröstförstoring 19augusti och har nu den 13/4 gjort ett bröstlyft. I samråd med Patrik Höjer kom vi fram till att det skulle ge det bästa resultatet att först göra lyftet för att det inte skall bli "häng" efteråt. Psrtik var väldigt noggrann och tydlig vid min konsultation och jag fick ett gott förtroende för honom. Bröstlyftet gick bra och jag har inte så ont som jag trodde att jag skulle ha. Alla sköterskor på Nordiska kliniken var super trevliga 👍 väntar på spänning av att kunna ta dessa plåster och få se läkningsprocessen.


Annons
Annons
Annons