Annons

Nordiska Kliniken - Stockholm

Laser & Estetik Stockholm bytte namn till Nordiska Kliniken 30 Jan 2017


Waah var på konsultation hos Patrik Höijer idag och bokade en BBL i januari! Hoppas så innerligt på bra resultat.
Sa till honom att den här kroppen har burit och ammat fyra barn så nu vill jag ha roligt! Inget diskret eller naturligt utan jag vill ha så stor rumpa det bara går (med så smal midja som möjligt förstås), haha.

Beror ju på förutsättningarna vad han får till men snälla hjälp och skicka bra vibbar så att så mycket som möjligt stannar kvar efteråt?
För lite mer än ett år sedan la jag in 375cc hp hos Patrik på Nordiska K. Hade tendens till tubisar innan operationen så är väldigt tacksam för att jag opererade mig och fick bort den formen helt!
Är alltså SÅ NÖJD med formen och brösten, men kanske var lite feg innan med storleken så skulle önska lägga in större implantat inom en snar framtid.

Någon som gjort det här? Hur lång tid efter första operationen är det okej att lägga in större implantat??

TACK! :)
Jag önskar mig en naturlig bröstförstoring och har därför valt att boka hos Mattias på Nordiska Kliniken i höst då jag tycker att han gör fina och naturliga bröst så som jag vill ha det!

Kan egentligen 0 om bröstoperationer mer än att ha läst lite här på forumet..
Finns det några fler här som opererats på Nordiska Kliniken och gärna hos Mattias som vill berätta lite om tiden innan och efter op? :)Mer information: 

Konsultation för bröstförstoring + lyft Hos NK och Patrik Höijer den 6 juni-20

Operation bokad 10/9 -20Hej!

Efter ett samtal med kirurgen så beslutade vi tillsammans att fixa ryggen o sidorna. Jag har gjort två stora bukplastiker, under två år. Nu i september är det dags för ryggen, han ska också ta fettet han festsugen o fylla det i rumpan. Mkt spännande, haha.

Är det några här som gjort eller ska göra ryggplastik? Hur gick läkningen o hur var det praktiskt?
Jag förstod att det är jobbigt under första veckorna eftersom man måste sova på mage, måste hålla sig rak osv. Hur sjutton löser man tex toa besöken? Haha.

Hur blev det efter fettransplantation?Bröstlyft Nordiska Kliniken - Stockholm - - Bröstlyft - feb 2020

Pris på behandling
Pris: 
45000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2020-02-11
Beskrivning: 

Efter dubbelbröst från bröstförstoring , gick jag tillbaka & fick själv betala ett lyft för att korrigera mina 4 bröst jag fick från första opn.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
1
Medelvärde: 1 (1 röst)


Hej,

Finns det någon här inne som har/haft samma problem som mig som kan göra mig klokare?

Lång story kort. Bröstförsoring 2018 som slutade med dubbelbröst på båda sidorna ( såg ut som jag hade 4 bröst) & landade på en H kupa fast jag förklarat att jag vill ha en rund klyfta men inte alls för stor.
Kirurgen hade inget svar på varför det blivit så stort & dubbelbröst på båda sidorna.Annons
Annons
Annons