Annons
104 posts / 0 new
Last post
2011, August 30 - 10:45
Annelie_m
Annelie_m's picture
Offline
Last seen: 1 week 1 day ago
Brons
Joined: 2011-03-15 23:16

Hej Latmasken,

 

hur gick det för dig??

2011, September 9 - 08:08
Baby_1 (not verified)
Baby_1's picture

Jag gjorde fettsugning med Smartlipo på L&E i Uppsala för ca en vecka sedan. Gjorde då insida lår och knän då det är två områden som 'vägrar' ge med sig hur mycket jag än tränar.

Har kunnat jobba som vanligt hela veckan, till och med flygit i jobbet och det har inte varit några problem. Är naturligtvis väldigt öm och har blåmärken längs hela benen men absolut ingenting som inte går att hantera. Jag skulle jämföra det det med riktigt rejäl träningsvärk. Känner även av att kroppen jobbar med läkningen i form av lite trötthet och feber.

Dr Vilyam Melki som utförde ingreppet var superbra. Mycket pedagogisk och trevlig, kände mig säker och delaktig under hela tiden. Kan verkligen rekomendera honom samt kliniken i Uppsala.

Vad gäller resultatet är det ju fortfarande väldigt tidigt men ser helt klart en förändring. Att kunna gå utan att låren tar emot varandra är en helt fantastisk känsla som jag inte kan komma ihåg sist jag hade :-) Känner mig också rejält peppad att komma igång med mer träning och bättre kost för att komma i ännu bättre form!

2011, September 14 - 22:28
latmasken (not verified)
Baby_1's picture

Jag bearbetar min man hemma att lägga ut pengar på en Body tite... Men går sådär. Han tror allt kommer lösa sig med träning och lchf diet. Jag är väldigt skeptisk då min mage ser ut som en hängig lastbilschaffis. Känner mig grymt omotiverad att hetsträna då jag inte någonsin tror att min mage efter två graviditeter kommer bli ok. Hade varit så skönt att få en kick och bli av med eländet. Men gissar på att jag får visa honom att motion och diet inte hjälper. Kanske får ge det ett år och sen boka tid..

Kanske också är bra att man först bantar ner sig mkt det går innan ingrepp? Funderar på Bodytite istället för Smartlipo då man kan ta bort mkt mer fett då?

 

Annons
2011, October 5 - 10:58
Annelie_m
Annelie_m's picture
Offline
Last seen: 1 week 1 day ago
Brons
Joined: 2011-03-15 23:16

Hej!

 jag skulle nog säga att Smartlipo är bättre än bodytite baserat på det jag har läst och hört på olika forum. Känner även en bekant som gjort bodytite med katastrof resultat. Det är tydligen en ganska ny metod som inte har gett bra effekt och min bekanta som var i kontakt med några läkare för korrigering etc har sagt att body tite kommer att försvinna som metod ganska snart då det visat sig vara en tveksam behandlingsmetod. Tvärtom har jag hört att med msartlipo går det att få bort mycket mer fett än body tite.

2011, October 27 - 23:48
Annelie_m
Annelie_m's picture
Offline
Last seen: 1 week 1 day ago
Brons
Joined: 2011-03-15 23:16

Hur gick det latmasken? Min make vägrar göra detta trots att jag tjatar gång på gång :) Fick du honom att gå på en konsultation? Haft telefonkontakt med Dr Vilyam Melki som gjorde min operation ang min make och han har fått se bilder på honom. Han trodde att det går att få ut ännu mer fett än vad han fick ut på mig (4,5 liter från mage + sidor). Synd att det inte finns MÄN där ute som vill dela med sig mer av sina erfarenheter??

2011, November 7 - 20:21
Annelie_m
Annelie_m's picture
Offline
Last seen: 1 week 1 day ago
Brons
Joined: 2011-03-15 23:16

Någon vänlig själ där ute som vet hur man smidigast lägger upp bilder (före- efter) ?

Annons
2011, November 17 - 16:35
Josefina_78
Josefina_78's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Brons
Joined: 2011-11-17 16:21

Hej! varit på konsultation hos Dr Erik Wassberg i Uppsala laser & Estetik. Hur känner du att resultatet blev för dig nu?

2011, November 17 - 18:02
gumman77 (not verified)
Baby_1's picture

Hej,

Är så nöjd efter mitt besök i L&E Stockholm att jag måste posta mitt inlägg här också :)

Jag kollade runt hos massa kliniker innan jag gjorde mitt val, Laser & Estetik i Stockholm kändes väldigt seriöst och jag hade hört positivt om dom från olika håll.

Jag gjorde en laserfettsugning av magen, kärlekshandtagen och insidan av låren hos Mattias Elmér för drygt en månad sedan.

Jag hade ganska höga förväntningar inför operationen och fick mycket förtroende för doktor Elmér. Nu i efterhand är jag hur nöjd som helst Midjan är slank och magen är platt och fin. Låren skaver äntligen inte mot varann och jag kan ha på mig mindre storlekar! Hade lite verk första dagarna efter operationerna men det stoppade mig inte att jobba. Första operationen gjordes på en fredag och på måndagen jobbade jag som vanligt. Nu ca en månad senare har mina svullnader försvunnit och det ser jättebra ut! Enligt min doktor så kommer resultatet att bli ännu finare, han sa att läkningsprocessen fortfarande pågår. Kan säga att jag kommer vara nöjd även om det jag ser i spegeln idag blir slutresultatet, klagar dock inte om det blir ännu bättre

I övrigt så kändes det som att personalen runt om var mycket kompetent. Sköterskan stod vid min sida nästa hela tiden, det kändes jätte tryggt. Fick telefonsamtal från kliniken 2 gånger efter operationen där dom bara kollade hur jag mådde. Kändes så tryggt att dom verkligen bryr sig om patienten även efter operationen. Kändes även tryggt att dom hade så stora lokaler och operationssalar på L&E, fick dåliga vibbar av detta när jag besökte ett par andra kliniker (vill helst inte namnge).

Jag ska på ett återbesök om 2 veckor och ta lite efterbilder. Är sugen att blogga om min upplevelse på L&E sthlm och lägga upp mina bilder.

Nu funderar jag på att fettsuga hakan, men det får vänta några månader.

2011, November 21 - 14:41
Josefina_78
Josefina_78's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Brons
Joined: 2011-11-17 16:21

Nu har jag bestämt mig för Dr Wassberg i Uppsala Laser & Estetik. Bokat in mig nu i december och av det jag hört om honom så är han väldigt duktig. Håller tummarna och återkommer efter operationen =)

Annons
2011, December 12 - 11:58
Josefina_78
Josefina_78's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Brons
Joined: 2011-11-17 16:21

Operation genomförd! Kändes inte alls så mycket som jag på förhand trodde. Bedövningen kände som ett tandläkarbesök och själva lasringen kändes som massage, fast på ett annorlunda sätt. Ingen smärta dock! Och då är jag ändå smärträdd...

Doktorn fick ut ca 3,5 liter från magen och jag såg resultatet direkt när jag kollade mig själv i spegeln. Kändes fantastiskt! Nu ett par dagar efteråt är jag lite svullen och öm, men det blir bättre för varje dag. Promenerar så gott det går och jobbar på halvfart denna vecka. Har eget, så på det sättet är det skönt.

Kommer följa upp resultatet på denna sida och av det jag har set av Uppsala Laser & Estetik så är det bara positivt. Sjysst personal, duktiga läkare och de bryr sig om patienten verkligen!

 

 

 

 

Annons
Annons
Annons