Annons
36 posts / 0 new
Last post
2011, October 5 - 10:33
Boobie (not verified)
Boobie's picture

Kan absolut tänka mig att det kan bli bättre, eller ja bättre och bättre. Men självförtroendet blir väl kanske bättre, kommer det iaf bli för mig tror jag, då man knappt vill ta av sig tröjan egentligen. haha ! Och har man bra självförtroende så blir väl allt lite bättre :)

2011, October 25 - 11:16
titttut
titttut's picture
Offline
Last seen: 2 years 1 month ago
Silver
Joined: 2011-10-08 16:12

Har inte opat mig än, men de låter bra att du kom tillbaka såpass snabbt, hoppas jag oxå gör de, vill ju inte hålla upp me sex alltför länge wink

31 år
Längd: 175 cm Vikt: ca 60 kg
Mått under byst: 68 cm
Midjemått: 61 cm
Gjort en bröstförstoring 7/12 2011 på Polarkliniken
Har opererat in anatomiska 440cc HP, bakomplacering
Korrigering mars 2018 på Nordiskakliniken. Motiva round silksurface plus 625 cc

2011, October 25 - 12:31
Guldfisken (not verified)
Boobie's picture

Jo då visst har jag bättre självförtroende nu, men om sexlivet blivit bättre vet jag ej, jag o min pojkvän har alltid haft bra sexliv o jag känner mig trygg med honom. hans egen porrprinsessa säger han hehe. Men visst känner jag mig sexigare ;)

tråkigt bara att h-sprialen dämpar sexlusten :( hoppas den kommer tillbaka snart

Annons
2011, October 25 - 14:36
Thide
Thide's picture
Offline
Last seen: 5 years 6 months ago
Brons
Joined: 2011-09-19 22:22

Har tyvärr förlorat mycket av känseln i brösten. Det är obehagligt när min man tar i dem. Tycker att det till och med gör lite ont. Opererades för 5 år sedan. Måste tyvärr säga att sexlivet därför blivit till det sämre. men självförtroendet är bättre!

Kvinna 160cm 51kg. Tre barn.
Opererad hos Peter Cosmo bröstlyft + implantat hösten 06
Opererat hos Peter Cosmo liten bukplastik våren 13
Opererad hos Tuve Mårtensson ögonlocksplastik samt bröstförminskning och lyft våren 19

2012, January 8 - 17:44
MrsL (not verified)
Boobie's picture

Mymlan wrote:

maybe_b wrote:

Hella wrote:

Jag tycker inte heller att mina bröst är fula - har egentligen alltid tyckt de är fina i formen och jag tycker om att visa mig naken för min man. Men de är små - jag ser ut som en flicka i kroppen! jag tycker själv att det är så vackert med bröst - så visst jag skulle vilja ha lite större - men priset, det är det jag är rädd för.... önskar att det gick att säga till kirurgen att vara försiktig med nervtrådarna. Undrar om de själva vet vad som avgör om man förslorar känslen eller ej?

 

Vid operationen kapas nervtrådar av hur man än gör, nervtrådarna växer ut igen men det går inte att avgöra om känseln återkommer, återkommer delvis, är förändrad osv. Jag känner exakt som du, jag tycker det är så fint med bröst! Men till vad för pris. Samtidigt kan jag tycka det är sexigt att ha små fasta bröst som ser "unga" ut. Många kläder är finare med stora bröst men lika mycket tycker jag är finare med små bröst - en del saker går att komma undan med med små bröst som med stora skulle se vulgärt eller trashy ut - tycker jag iaf=)

Håller med! Provade några fina "skjortor" eller vad man ska kalla det, såna där tunna "genomskinliga" som det vimlar av ute i affärerna nu. I några såg jag vulgär ut i, i några såg jag tjock ut i !! Hua...

Fast jag älskar mina nya bröst!!

Detta oroar jag mig lite över också. Nu med små bröst kan jag ha vad som helst på mig känns det som.. För djupa urringningar sen kommer ju bara se trashy ut.. Men å andra sidan har jag aldrig det nu heller så ::P

Annons
Annons
Annons