Annons
29 posts / 0 new
Last post
2012, January 5 - 17:34
Mila
Mila's picture
Offline
Last seen: 11 years 1 month ago
Silver
Joined: 2011-12-28 18:48

Du var modig som berättade! Jag är ju mycket äldre än dig och har precis gjort en bukplastik och ett bröstlyft. Jag har alltid avskytt mina bröst för de har varit olika stora och ett har hängt mer än det andra. Jag vet att jag tog upp det med min mamma när jag var i din ålder (då var det ju inte vanligt att operera heller) men fick inget stöd där. Hon har alltid haft perfekta bröst och de ser fortfarande okej ut för hennes ålder idag. Hon sa bara att "ja de där har du inte ärvt av mig i alla fall". Jag minns hur ledsen jag blev.

Så vad vill jag säga med det här? Jo jag säger igen att du var modig som berättade, men försök att inte ta på dig din mammas reaktion. Hade jag varit 19 idag så hade jag gjort en operation på stört och sluppit gå och må dåligt över hur man ser ut utan kläder. Nu när jag är 41 så har jag äntligen fått de snygga bröst som jag alltid velat haft (de är normalstora idag, inget inplantat, bara ett lyft). Jag hängde inte upp hela min personlighet på mina bröst (och min mage...) men när det nu finns möjlighet och skickliga kirurger så kände jag att det här är värt allting för mig.

Jag tycker du ska berätta för din mamma att hon får tycka vad hon vill och ha sina åsikter men att du genomför detta av helt andra skäl än vad hon tycks tro och hon måste respektera de val du gör. Och framförallt att du vill att hon ska finnas där ett stöd när du genomför operationen.

Ser att du ska operera dig på Akademikliniken, jag gjorde det också och är så nöjd.

 

2 barn (tvillingar)42år 177cm 58kg
Full bukplastik och bröstlyft 2/1-12 Ulf Samuelson, Akademikliniken

2012, January 5 - 19:51
Britta59 (not verified)
Britta59's picture

Hej på er alla.

 

Det är lätt för er att tro mamman är en "bad guy" här. Men jag är också mamma och riktigt så enkelt är det nog inte. Kanske hon bryr sig väldigt mycket om sin dotter och det är därför hon reagerar............ Hade hon inte brytt sig hade hon väl bara sagt jaha - ok...... Och så undrar jag vem ska betala detta? Jag tror ju inte du har råd med detta själv eller hur? Fast du kanske har sparat så mycket? För många tar det en livstid att få ihop så mycket pengar.... 

Lyckliga du som har råd.

Kramar från en mamma som undrar vem som tjänar mest på detta......?

2012, January 5 - 19:57
fiij
fiij's picture
Offline
Last seen: 9 years 4 months ago
Silver
Joined: 2011-10-21 13:35

Min mamma fick panik o skrek att jag kommer dö och om inte annat bli som hon i polen...

Vi har en väldigt öppen relation!

Jag tvingade med henne på konsultationen för att hon skulle kunna ställa sina frågor och se med egna ögon vad jag menade att jag ville! Kan det vara något kanske?

Mamma har nu ändrat uppfattning och förstår mig men är sjuuukt nervös och sa senast igår att hon är rädd för att jag ska dö :P

Mammor är söta för trots allt är det rädslan att något ska hända oss som gör dom så knäppa ibland... 

25 år
163 cm / väger ca 58kg.
Mått:
83 cm över brösten
73 cm under brösten
68 cm midja
89 cm höfter

Operationsdatum 9 januari 2012
Citadellkliniken/Johan Nordqvist
Höger 545cc uhp allergan
Vänster 485cc hp allergan
Snitt i armhålan
Tortyrbhn

Annons
2012, January 6 - 16:38
madeleine
madeleine's picture
Offline
Last seen: 11 years 6 months ago
Silver
Joined: 2011-04-13 15:42

Hej alla TACK igen för allt stöd! 

Min mamma säger nu att hon vill förstå, men att jag nog bara har blivig lurad av de 'onda' plastikkirurgerna som bara har hittat på tubulära bröst för att tjäna pengar.

 

Jag förstår inte riktigt vad du menar Britta59? När DU undrar vem det är som tjänar på det här? Nu låter du precis som min mamma. Det handlar inte om vem som tjänar på det.. Man kan inte sätta ett pris på lycka eller livskvalite. Jag har pengar till det här. Och nej jag har inte fått dem av min mamma.

Min mamma och jag har ingen nära relation på det sättet att jag kan berätta saker för henne, jag litar helt enkelt inte på henne. Också det här med mina tubulära bröst vet jag att hon inte kommer att hålla för sig själv, även fast jag bad henne om det. Det är som hon anser att hon äger mig och min kropp bara för att jag simmade runt i hennes livmoder några månader på 90 talet. Jag hoppas inte att det är det samma med din dotter Britta. Det är hennes val och hennes kropp och du förstår inte smärtan hon har upplevt under tonåren. Min mamma sa till mig att hon KRÄVER ett formulär på att jag talar sannig från min kirurg. Asså fattar ni, jag är en vuxen människa och jag har inte bott hos henne sen jag var 15. Och hon tror att jag har rätt till kräva det. Istället för att ge mig stöd och lite sympati, fick jag en utskällning och blev kallad löngare. Men jag har insett nu att jag inte är ansvarig för hennes reaktion. Och jag visste faktiskt att hon skuller reagera så har, fick ungefär samma reaktion när jag berättade för henne att jag hade Aspergers Syndrom. Vissa mammor vill väll bara att det inte ska vara något 'fel' på sina barn. Jag älskar min mamma såklart men jag måste bara ge upp tanken på att hon ska vara den mamma jag vill att hon ska vara och uppskatta henne för den hon är:) För hon har ju fantasktiska sidor också.

 

2012, January 6 - 16:43
madeleine
madeleine's picture
Offline
Last seen: 11 years 6 months ago
Silver
Joined: 2011-04-13 15:42

Listade precis up att Britta59 faktist ÄR min mamma, jag vet inte hur hon har hittat det här... Men jaja

Mamma jag nej jag hatar dig inte men jag måste få ha ett privat liv TACK! :)

Haha det här är galet.............. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

2012, January 6 - 17:27
mamma395cc
mamma395cc's picture
Offline
Last seen: 10 years 11 months ago
Silver
Joined: 2010-11-02 11:22

Skojar du???? Menar du att hon har blivit medlem här bara för att typ spionera på dig?? Men herregud snacka om att ha problem med att respektera dig och ditt liv.. Hon behöver verkligen jobba på att inte gå över gränsen!

Ja du Britta59 - om du är madeleines mamma hoppas jag att du skäms över dig själv och ditt beteende! broken heart

Men jag hoppas också att du genom att ha läste denna tråd faktiskt fattar att din dotter verkligen mår dåligt över detta!! Du kan ju söka på bilder på tubulära bröst å se om du skulle trivas med dig själv om du såg ut så!?

Ditt beteende e verkligen pinsamt!

Madeleine - lycka till!! Jag hoppas verkligen att det ordnar sig för dig!

Kram

Viktnedgång ca 35kg. 173 cm, 68 kg.
Op genomförd dec 2010 på Art Clinic i Gbg, Karl Bremer och Per Windh. Full bukplastik, bröstförstoring delvis bakom anatomiska 395cc hög profil, fettsugning av ridlår och höfter.

Omop utförd dec 2011, Karl Bremer o

Annons
2012, January 6 - 17:36
madeleine
madeleine's picture
Offline
Last seen: 11 years 6 months ago
Silver
Joined: 2011-04-13 15:42

mamma395cc, Tack så mycket för att du håller med mig!! Hon sa att hon aldrig skulle göra något sånt igen och hålla sig borta från det här forumet, jag hoppas att hon menar det :) Helt knäppt har ingen aning hur hon hittade mig.. vi bor på olika sidor av landet och jag har aldrig nämt den här sidan för henne. Men hon verkade genuint ledsen.

 

Det var inte svårt att fatta att det var hon haha. 

 

Mamma om du fortfarande läser mina kommentarer så är jag inte arg bara besviken. Och jag älskar dig och jag vet att du bara är orolig för mig, men allt kommer att gå bra och jag kommer att bli mycket lyckligare efter det här och jag hoppas att vi kan ha en bättre relation i framtiden :)

2012, January 6 - 17:55
mamma395cc
mamma395cc's picture
Offline
Last seen: 10 years 11 months ago
Silver
Joined: 2010-11-02 11:22

Jag tycker du är väldigt förlåtande.. Hedrar dig! Jag hade nog inte varit lika förstående och förlåtande som dig.. Hoppas din mamma inser vilken tur hon har som har dig till dotter,

jag hade blivit galen av ilska!! mail

 

Hoppas att ni i framtiden får en bättre relation.. Å du måste se till att uppdatera hur det går med op!

Kramar

Viktnedgång ca 35kg. 173 cm, 68 kg.
Op genomförd dec 2010 på Art Clinic i Gbg, Karl Bremer och Per Windh. Full bukplastik, bröstförstoring delvis bakom anatomiska 395cc hög profil, fettsugning av ridlår och höfter.

Omop utförd dec 2011, Karl Bremer o

2012, January 6 - 18:10
madeleine
madeleine's picture
Offline
Last seen: 11 years 6 months ago
Silver
Joined: 2011-04-13 15:42

Ja jag blev galen av ilska först!! Men när det fick sjunka in lite insåg jag att det inte går att gå omkring och vara arg hela tiden och att jag mår bättre av att bara släppa saken, och hon är hemsk person, hon har bara stora problem med gränser, vad som är mitt och vad som är hennes.Och jag är inte helt oskylid heller, jag kan behöva öva på att vara en bättre dotter och ha mer förståelse för hur svårt det kan vara att vara mamma :) Jag har ju inga barn själv. Förlåt menade inte att göra det här till en mamma dotter relations tråd :P Är det någons mamma som har gjort något sånt här ?

Annons
2012, January 6 - 18:28
Linda78
Linda78's picture
Offline
Last seen: 9 years 8 months ago
Silver
Joined: 2011-11-14 13:39

Madeleine: Jag bara bara säga lycka till ! Det kommer gå jätte bra och dina bröst kommer bli jätte fina. Tycker att det var en konstig reaktion av din mamma även om hon säker bara vill dig väl. Vi är många här som stöttar dig ! Kram Linda

170 cm 65 kg Bröststorlek innan op : 75 AA
Bröststorlek efter : 75 DD
Bröstoperaton : My Doctor Umeå 111206
Komplikationer : Infektion, db bröst höger, ev bakterier höger bröst, ärr som inte läker, smärta, blödning muskelpåverkan, vävnadsdöd
Intresser

Annons
Annons
Annons