Annons
38 posts / 0 new
Last post
2010, September 22 - 18:34
lindabyume (not verified)
lindabyume's picture

hmmm undra vart man kan låna räntefritt det måste ju vara ett jätte bra lån....

2010, September 22 - 20:12
Idis (not verified)
lindabyume's picture

Jag ska göra en bröstförstoring och ta bort ett åderbråck på ena benet. Fundarar också på en bukplastik. Har haft trillingar i magen så man ser inte precis ut som innan :). Jag är faktiskt trots trillinggraviditet ganska skonad, men finns lite hud som hade behövts plockas bort. Mina bukmuskler skall även stramas åt. Det som gör mig osäker är bukplastikärret. Har ett kejsarsnittsärr som jag ej bryr mig om idag men detta blir ju större.

 

Vet inte hur mycket jag behöver låna, förhoppningsvis hinner jag spara ihop tills det är dags, men känner att om jag ändå ska op kan jag lika bra göra allt på samma gång.

2010, September 22 - 20:13
annah (not verified)
lindabyume's picture

http://www.humanfinans.se/ hittade jag bla....citadellkliniken samarbetar iaf med dem.

De har upp till 2års räntefritt (upp till 50000:-) men det gällde bara vissa kliniker. De flesta 6mån alt 1år så det blir ju en ganska saftig månadskostnad om man ska betala tillbaka allt på 1år. Men ska man inte låna så mkt så är det ju en bra lösning.. :)

Annons
2010, September 22 - 20:25
Idis (not verified)
lindabyume's picture

Tack så hemskt mycket för hjälpen

 

MVH idis

2010, October 17 - 15:35
Sarimus (not verified)
lindabyume's picture

Jag fick tillbaka jätte mycket pengar på skatten i somras. Det var då jag bestämde mig helt för att Op:a mig=D Fick spara nån tusenlapp extra Men det gick ju bra. 29 900 kostade mina boobisar. Väldigt billigt tycker jag. Hade jag inte fått skatten så hade jag iaf tagit ett lån inom en snar framtid och gjort brösten. Ser inga som helst fel med att låna. Som nån sa, man lånar ju pengar till bilar, hus, kök, allt nu för tiden, så varför inte till sina bröst också? =) 

2010, October 17 - 15:52
Nath (not verified)
lindabyume's picture

Jag lånade 90k till min operation och känner lite som hemligönskan att det är ganska många som skriver att man inte ska operera sig förens man kan betala för det *själv*. Jag har inga problem att betala av 6k i månaden, men skulle jag föröska spara ihop samma summa? Nä, finns för mycket fina skor där ute att köpa, skulle aldrig gå!

Viktigaste är att man vad man gör och lånar till en bra ränta, jag fick 3% på Icabanken eftersrom jag jobbar på ica, betalar jag av det på två år blir det mindre än 6000 i ränta och dom slantarna bedömmer JAG att det är värt att låna och göra det nu, har redan väntat i fyra år liksom:P

Sen att jag lånar och gör dethär nu betyder inte att jag har mindre betänkningstid eller koll på vad jag gör^

Men det är svårt, tycker att dom som sparar till det är mycket duktiga och målmedvetna, men man blir lätt dömd för att man lånar. Vet att jag pratade om operation i nästan ett år med min kille innan jag faktiskt sa att jag inte hade pengarna sparade och skulle låna, var så fruktansvärt rätt att han skulle fråga vad fan jag sysslade och säga att det inte skulle gå. Men han kramade mig sa att han tyckte jag skulle gjort det för tre år sedan så bara tuta och köra:)

Annons
2011, January 29 - 19:21
schlibba
schlibba's picture
Offline
Last seen: 3 years 1 month ago
Silver
Joined: 2010-11-14 22:12

Hmm!
Allt är en prioriterings och sakfråga.
Tycker man gör som man vill.
Har man pengarna så varför inte?
Man har man inte det och vet att man kan betala tillbaka, så varför inte på det alternativet heller?

Jag hade mina 31tusen till ett bröstlyft men efter lite ofurtsägbara händelser så minskade pengarna och jag hade bara 11 kvar.
Fick låna 20 av min mamma annars hade jag faktiskt tagit lån någon annanstans då operationen för mig var viktig för mitt mående.
Så om 10 månader är jag skuldfri, men det är fan värt det! =)
PUSS!

Längd:163 cm Vikt:67 Kg
30 år 1 barn gjort ett bröstlyft!

Konsultation på Citadell kiniken med Göran Elmerstig
Operation på Citadell kliniken av Göran Elmerstig

Nu har jag tankar på att eventuellt fettsuga magen och "vingarna" under bhkanten.

Annons
Annons
Annons