Annons
13 posts / 0 new
Last post
2012, August 23 - 20:22
moxsilia
moxsilia's picture
Offline
Last seen: 10 years 10 months ago
Silver
Joined: 2012-08-23 19:37

Hej Ann81! Du får jätte gärna berätta om din upplevelse på Läkarhuset Norr sedan när du opererat dig, har själv ställt in mig på en bröstförstoring på Läkarhuset Norr av Magnus Andersson då jag hört så gott om honom. Eventuellt datum för mig blir den 31:a oktober, men väntar på att dom skulle kolla upp om det fanns lediga tider och möjlighet den dagen och återkomma, men däromkring blir det förhoppningsvis, så ser fram emot att kanske få höra hur du tyckte att allt gick för dig sedan!:)

Längd: 165cm. Vikt: 80-85kg

Nuvarande BH-storlek: Mycket liten a/aa-kupa, använder storlek 80:a pga dess omkrets men kuporna är dock för stora..

Önskat resultat: Stora, runda och fylliga bröst som passar till resten av kroppen

Implantat: Inställ

2012, September 20 - 19:57
madicken88
madicken88's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
Brons
Joined: 2012-09-20 00:57
Hej allihopa!
 
jag är ny på forumet så ursäkta om jag upprepar mina frågor. nu är det ett tag jag har funderat på att göra en bröstförstoring och undrar vilken/vilka kliniker som är bäst här i Norrland? Är det är någon som har någon erfarenhet (bra/dålig) från klinikerna i norr?

jag har frågat mina vänner som jobbar på sjukhuset i Umeå. De flesta av plastikkirurgerna verkar jobba på läkarhuset norr, är de duktiga? Är det någon som har opererats där? Nöjd/missnöjd?

har också hört om polarkliniken och de verkar ha jätte trevlig personal där. Men flera sa att kliniken har dålig ekonomi och kanske ska säljas snart??? Ägaren Anders Nilsson har fått blandad kritik här på forumet. Har hört att han för några år sen var i tidningarna pga någon skandal efter brännskador som hans patienter hade fått av laserbehandling??? Undrar då om han är särskilt bra? Någon som vet?

Har även hört om Hans Calner på mydoctor. Det var inte någon som tyckte han var särskilt duktig. Det verkar som han utger sig för å vara plastikkirurg fast han inte är det, känns verkligen inte seriöst :(

 

Finns det någon mer??? Vad är Din Plastikkirurg för ställe? Någon som varit där? Kram

 

Ett barn, 24 år, 164 cm, 48 kg.
Nuvarande storlek: 70 B.
Önskar: D-kupa :)
Tänker boka tid för konsultation.

Annons
Annons
Annons