Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2010, November 10 - 12:58
anonym (not verified)
anonym's picture

Hur mår era nya bröst??

För lite drygt två veckor sedan lyfte och förstorade jag brösten, 350 cc bakom. Har inte haft alls ont men varit öm så klart. Vissa dagar, eller vissa tider på dagarna, är jag mer öm än annars ochibland känns det som att de svullnar upp. Känns lite som mjölkstockning för er som haft det. De börjar mjukna till sig och blåmärkena är nästan helt borta. Och så ser de HELT fantastiska ut! ;-)

Hur känns/kändes era bröst efter ett par veckor?

Annons
2010, November 10 - 14:08
Lina (not verified)
anonym's picture

Mina är idag exakt 1 v gamla o visst dom e större självklart haha men väntar på att "formen" ska ändras...ser ut som 2 strutar ..i övrigt mår dom bra hehe ser ju inte så snygga ut i färgen just nu heller :) men ömma o så e de ju ovanan att man faktiskt har något "i vägen" nu förtiden haha

2010, November 10 - 20:50
redhat (not verified)
anonym's picture

Lyft och förstoring för knappt en månad sedan. Brösten ömmar och spänner fortfarande och det gör ont i ärren ibland. Längtar efter att kroppen vänjer sig och bröstet känns naturligt.
Det som är bra nu är att man äntligen kan röra och lyfta armarna nästan obehindrat och att kunna sova på sidan är också guld värt :)

2010, November 10 - 23:18
Jämntjock (not verified)
anonym's picture

Jag har som sagt inte haft ont alls, första veckan var det ju så klart rejält ömt och man kände sig ganska mörbultad. Känner igen det du säger om att de är "i vägen", Lina! De går liksom emot insidan av armarna :-D

Redhat: Då är det alltså fullt normalt att man är öm efter två veckor ;-) Jag tycker jag kan röra mina armar ganska obehindrat som det är nu, ligga på sidan gör jag dock inte... Har alltid haft svårt att sova på rygg men nu börjar det bli riktigt skönt, jättekonstigt! Just nu känns investeringen i en höj- och sänkbar säng som väl placerade pengar ;-)

Annons
Annons
Annons
Annons