Annons
212 posts / 0 new
Last post
2010, December 15 - 22:22
ButterflyLady (not verified)
anonym's picture

josefina wrote:
hej alla! Jag är ny här, å tydligen ser man inga bilder då... tråkigt! 13 december gjorde jag min landstingsbetalda bukplastik. Min läkare säger att jag inte får öppna gördeln på två veckor... är det någon mer som haft det så? Å varför? Jag kan knappt andas, å det skaver och kliar.... blä..... Jag hoppas det är värt det!

Oj, jag fick vädra magen varje dag ca 30 min sen dag 2. Vad konstigt att man får så olika råd

2010, December 15 - 22:22
Nath (not verified)
anonym's picture

amnesp - ehm, menar du liksom skåran? jeh, jag har fått vad jag säger är ett skrutt-lyft (skrutta är min släkts ord för vårat organ:P) är inte helt övertygad om det, fått lite väl stor "bulle" med, går det inte till sig kommer jag måsta fixa det:S

2010, December 16 - 03:14
Idis (not verified)
anonym's picture

Färdig opererarad igår 13.10 hos doktor cosmo. Gjorde en bröstförstoring, hög buk (300 gram hud togs bort ) med navelförflyttning och fick ihopsydda magmuskler. Tog även bort ett åderbråck. Jag avr uppe och gick redan vid 15. De sa att ajg är en kämpe :). Jag tycker inte smäratan är alls som jag trodde, det värsta tyckte jag avr illamåendet av morfinet så tar bara panodil och celebra. Jag trodde smärtan skulle vara 30000 gånger värre än vad den är. Idag ahr jag varit uppe två gånger med mina barn, duschat etc.

Hoppas inte det vänder bara och blir värre. Det bästa och det man längtar efter är när gärdlen får öppnas två gåger per daf.

 

Kram Idis

Annons
2010, December 16 - 10:04
Jämntjock (not verified)
anonym's picture

Oj vad ni har skrivit sedan igår kväll yes

Tack så mycket Lindabyume!

Idis: Grattis och välkomen till andra sidan blush laugh

Lina: Mörka trådar?! heart Fiskelinan kan du säkert dra i, det har jag gjort flera gånger och det känns inget smiley

Amnesp: Vad konstigt att de inte gjort som du bett om med ärret! Mitt ärr sitter VÄLDIGT långt ner, nästan så man undrar om det inte är FÖR lågt... Man ser på min senaste bild hur lågt det sitter. De trosorna är låga som sjutton, och tejpen sticker upp. Ärret sitter mitt under tejpen så man får ju en bild av var det sitter i förhållande till trosorna- preciiis under troskanten.

Angående de nedre delarna så blev jag skiträdd några dagar efter op när jag tittade mig i spegeln och upptäckte att jag såg helt missbildad ut. Den ena blygdläppen var jättesvullen och alldeles blålila, antar att det var vätska som letat sig ner. Gick bort helt efter ett par veckor. Skåran sitter där den har suttit innan, men själva kullen är lite (ytterst lite) lyft. Antar att det är oundvikligt när de lägger snittet så långt ner.

2010, December 16 - 10:14
josefina (not verified)
anonym's picture

måste bara få berätta vad min 5,5 åriga dotter sa i morse när jag kravlade upp ur sängen.....

" mamma, smulan är alldeles blåsvart......"

Tittade ner, Å DET VAR DEN! Hahahahaha,

2010, December 16 - 11:28
Madde
Madde's picture
Offline
Last seen: 11 years 4 months ago
Silver
Joined: 2010-11-28 16:27

Var ärret hamnar beror delvis på hur operationen går. Finns det inte så mycket överskottshud att dra ner så hamnar ärret högre upp, fick ajg förklarat för mig, och det är ju logiskt.

Muslyft får man visst på köpetwink, det hade jag ingen aning om innan. Och samma där, har man lite hud att dra ner, så kan det hända att det dras upp mer nerigfrån, så att säga.

Bukplastik 2/11 2010
Total Om-operation av bukplastiken oktober 2011

Annons
2010, December 16 - 11:36
amnesp
amnesp's picture
Offline
Last seen: 1 year 11 months ago
Silver
Joined: 2010-11-29 20:25

Madde: tack för förklaringen! Jag hade inte så mycket överskottshud alls så då har han gjort lagt ärret så lågt han kunnat och jag känner mig nöjd och inte irriterad längre,det tackar jag för!

2000: Bröstförstoring 320 ml, runda (tyvärr)och lite bröstlyft. Vid återbesöket gjorde vi sedan ett större bröstlyft. Ärrkorrektion.
2010: Full bukplastik.
Muskulös, 171cm, 68 kilo, 2 barn, 40+

2010, December 16 - 14:12
Nath (not verified)
anonym's picture

Men jag hade ju jättemycket hud att dra ner, hur kan jag fått ett sånt muslyft då:P? Gillar hur det ser ut frammifrån, men sidan är det lite för buligt:/

2010, December 23 - 21:37
Lina (not verified)
anonym's picture

lite dött i tråden, men jag vill iaf önska er alla en riktigt God Jul!!! Kram

Annons
2010, December 24 - 09:38
amnesp
amnesp's picture
Offline
Last seen: 1 year 11 months ago
Silver
Joined: 2010-11-29 20:25

Jo, lite dött. Det är väl julen som tar tid. Jag har gått ner 4 kilo sedan op. Har svårt att äta pga gördeln, den sitter liksom tajt nog som det är. De sa att många går ner efter op. Min navel är fortfarande sned, hård i kanterna och ser inte vacker ut. Jag ska lägga till några fler bilder snart. I natt fick jag vara utan gördel för första gången laugh. Magen ser onekligen finare ut när man vaknar efter en gördelfri natt. 

MEN: var är magmusklerna?? Magen är liksom platt och jag kan inte se mina rutor längre. Är rädd att han sytt ihop dem så att de inte kommer tillbaks! Jag har haft synliga magrutor t o m under graviditeterna(de satt åt sidorna) men nu, trots att jag är så smal så har jag en platt, slät magemail

Kommer de att synas igen? Någon med erfarenhet?

i alla fall, vänner: God jul på er och god jul alla fina magar där ute!

2000: Bröstförstoring 320 ml, runda (tyvärr)och lite bröstlyft. Vid återbesöket gjorde vi sedan ett större bröstlyft. Ärrkorrektion.
2010: Full bukplastik.
Muskulös, 171cm, 68 kilo, 2 barn, 40+

Annons
Annons
Annons