Annons
47 posts / 0 new
Last post
#1 2019, November 21 - 19:28
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 3 days 18 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Andreas Lindahl öppnar Carovivakliniken i Uppsala

Jag fick ett mail häromdagen från Plastikkirurg Andreas Lindahl som berättade att han öppnar sin egen klinik i Uppsala, och bad att tas med i klinikregistret. 

Jag hittade ett citat jag gillade  på deras sajt som jag gärna citerar:
"Allt som kirurgen berättar före operationen är information, det som berättas efteråt är bortförklaringar”. 
I samarbete med ett universitet erbjuder de även uppföljning 1-3-5 år efter ingreppet. (Riktigt vad det innebär vet jag dock inte).

Det finns åtta st opetationsberättelser, som man med fördel kan kolla på.

Jag är faktiskt rätt så nyfiken nu. Undrar om vi inte kommer att få se en hel del av Caroviva framöver. Kan inte ni som går dit (eller redan har varit där) berätta lite för oss här på POF?
 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 66 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att POF behöver ha en aktuell mailadress till er för att ni ska kunna logga in när det är dags (ca kvartal 2 2024, är prel.planen)! Dubbelkolla gärna i er profil, så att ni verkligen får mail till den adress ni har registrerat.

Annons
2019, November 22 - 10:06
Annunatariel
Annunatariel's picture
Offline
Last seen: 11 months 16 hours ago
Silver
Joined: 2014-10-13 11:04

Jag var där på konsultation i tisdags och har en optid bokad till fredag nästa vecka för explant en bloc av mina bröstimplantat. Var väldigt nöjd med konsultationen! Han kändes mycket kunnig och trygg och dessutom väldigt trevlig. Har även hört från överläkaren på plastiken på Akademiska sjukhuset här i Uppsala att han är mycket noggrann. Otroligt fräscha lokaler och man får ett eget rum vilket jag tycker är jätteskönt. Han sa till mig att han öppnade eget för att han tyckte att det blev för mycket löpande band över de ställen han jobbat på tidigare och att han inte vill arbeta så, det känns tryggt! Jag återkommer när operationen är klar!

2 barn, 36 år, 166 cm, 56 kg
Strl före op: 75A/B (200 egen bröstvävnad)
Strl efter op: 65 E/F
Konsultation 7/8 Joakim Athlin, Art clinic Uppsala
Op 13/10 Joakim Athlin, Art clinic Uppsala
280 cc anatomiska bakom bröstmuskeln

Konsultation 19/10-2019 Carovivakliniken uttag implantat en bloc
Optid inbokad 29/11-2019

2019, November 22 - 15:20
carinis
carinis's picture
Offline
Last seen: 3 years 7 months ago
Silver
Joined: 2018-04-18 21:17

Oj, det känns som ett betalt inlägg detta. Trodde du som moderator var neutral och opartisk. :) Känns även märkligt att du tipsar om rabatt.

Äldre men ung i sinnet ;)
4 barn
Bröst: tunga stora hängiga
Har gjort bröstlyft med förstoring och bukplastik på Reformkliniken

2019, November 22 - 17:14
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 3 days 18 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

carinis wrote:

Oj, det känns som ett betalt inlägg detta. Trodde du som moderator var neutral och opartisk. :) Känns även märkligt att du tipsar om rabatt.


Det är ju dumt om nån tror det, så jag raderar det mesta igen. Jag har under de snart tio år vi funnits aldrig skrivit något  positivt jag inte själv känt mot betalning och jag hade inte fått betalt eller ens ombetts att skriva denna tråd.
Men nån annan får stå för mer input då. Den enkla sanningen var att jag blev positivt överraskad.. Jag lämnar kvar det jag tror kommer att vara absolut mest intressant för flest medlemmar. 
(Är det inte av ganska stort intresse för folk att veta om man kan få så mkt rabatt? Jag brukar tipsa om rabatt på New gel också, det får jag heller ingenting för...)
 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
2019, December 14 - 12:12
Saguna (not verified)
Saguna's picture

Har precis opererat mig på Carovivakliniken och är mycket nöjd med servicen och bemötandet jag fick där.

Fina lokaler, eget rum som känns tryggt och mysigt. De där små detaljerna som en färsk ros på bordet, färska hallon till yoghurten etc gör vistelsen guld värd.

Jag gjorde lyft, med borttagning av hud, och insättning av implantat, Polytech 255cc.
Dr Lindahl är väldigt öppen, ärlig och lyhörd när det kommer till att välja ut vad som passar för dig och din kropp.

De har en otroligt kompetent narkosläkare. Han är den enda som sövt mig utan att jag kaskadspyr i timmar efteråt. Väldigt lyhörd när det kommer till oro och funderingar kring narkosen.

Jag opades igår, så resultatet får vi se framöver men det jag ser redan nu är jag väldigt nöjd med.

2019, December 22 - 21:19
Knasen
Knasen's picture
Offline
Last seen: 1 week 5 days ago
Silver
Joined: 2019-10-30 17:13

Saguna är du ff nöjd med operationen hos Lindahl?

2 barnsmor.

2019, December 25 - 15:33
Daawe
Daawe's picture
Offline
Last seen: 3 years 3 months ago
Brons
Joined: 2019-12-11 12:50

Jag har opererat mig för 6 dagar sedan på Carovivakliniken. Otroligt trevligt bemötande från konsultationsdagen till operationsdagen. Hela personalen kändes så professionella och trevliga. Ett plus var att man fick ett eget rum, kändes lyxigt och man kännde en hotellkänsla. Fint och mysigt. Deras lokaler var fräscht och toaletterna detsamma (Sådant är viktigt för mig) Dr Lindahl utgav en förtroende känsla. Han var väldigt ärlig, professionell, tydlig, lyhörd och duktig när det kommer till att välja ut vad som passar min kropp. Han var tydligt med att förklara för och nackdelar med allt. Kände mig trygg när jag fick ett möte med narkosläkare innan operationen. Han förklara hur allt går till. Han fick mig att känna mig avslappnad och ingen rädsla inför narkosen. Deras sjuksköterskor var otroligt gulliga och snälla. Lättillgängliga vid funderingar efter operationen. Bh man får efter operationen oroligt fin. Dessutom finns möjligheten att kunna köpa flera då man ska bära bh i 6 månader. Ska på återbesök snart igen, spännande. Rekommenderar carovivakliniken och Dr Lindahl

Annons
2019, December 26 - 23:32
Contesssa
Contesssa's picture
Offline
Last seen: 4 years 1 month ago
Brons
Joined: 2019-12-26 18:49

Proffesionellt bemötande och omhändertagande från början till slut från alla inblandade. Konsulterade två andra kirurger på annan mottagning innan jag hittade Caroviva. Med facit i hand är jag både glad och tacksam över att det var Dr Lindahl som fick ta hand om det dyrbaraste jag har, min dotter. Tekniken Dr Lindahl använde gick utanpå vad de andra hade att erbjuda, Dr Lindahl tillförde det lilla extra. Med hänsyn till att man ska leva ett resterande liv med resultatet är det klokt att vara kräsen - endast det bästa är gott nog.

2020, January 2 - 10:41
Saguna (not verified)
Saguna's picture

Ja. Brösten är nu 3 veckor.
Läckte lite sårvätska från ena bröstet där ankarsnittet går ihop. Jag kontaktade kliniken, detta var under julen, och de svarade på en gång. De är otroligt proffesionella och hjälpsamma.
Nu ser allt bra ut, lite svullnad kvar. Slutgiltiga resultatet ses efter ca 6 månader säger de.

Är väldigt nöjd med hur brösten ser ut nu. De sitter där de ska, de ser inte plastiga ut, som jag tycker att många med implantat kan göra. De ser ut som att jag har en jäkligt bra bh på mig :)

2020, January 5 - 22:41
Feliciab
Feliciab's picture
Offline
Last seen: 3 years 2 months ago
Brons
Joined: 2019-08-15 14:15

Hej!
Jag ska opereras hos Andreas den 10/1, någon mer?
Är så sjukt taggad men samtidigt livrädd!
To be continued....

23 år, 169cm, inga barn 52 kg
Bröstförstoring Konsultation Andreas Lindahl caroviva
Op 10/1 Andreas Lindahl , caroviva 265cc bakom bröstmuskeln Strl före op:70 AAStrl efter op: ?

Annons
2020, January 6 - 12:19
Tessn
Tessn's picture
Offline
Last seen: 3 years 7 months ago
Brons
Joined: 2018-11-24 15:15

Jag kan bara hålla med alla som har skrivit tidigare i tråden. Jag opererade den 27/12-19 och gjorde en fettransplantation till brösten. Jag hade tidigare opererats av Andreas Lindahl så för mig var det självklart att göra den andra operationen hos honom på den nya kliniken.
De har proffsighet och omtänksamhet ute i fingertopparna.
Lokalerna är superfräscha och att man får eget rum gör att man upplever det lilla extra precis som den fina lilla rosen och den fantastiska maten efteråt. Jag är både laktos och glutenallergiker och det var inga som helst problem för dom att tillgodo se mig det.

Annons
Annons
Annons