Annons
5 posts / 0 new
Last post
#1 2011, April 5 - 13:09
anonym (not verified)
anonym's picture

Gynekomasti - några erfarenheter?

Nån som gjort en gynekomastioperation eller känner någon och som kan berätta hur det gick och hur resultatet blev?

Inväntar själv en sådan operation och är bara nyfiken. Ska opereras hos Gunnar Kratz på Plastikakademin i Linköping. Någon har kanske erfarenhet av en sådan operation hos Gunnar?

Annons
2011, April 5 - 14:01
idioten (not verified)
anonym's picture

Fick googla och kolla vad det var för intressant operation du skulle göra! Aldrig hört det namnet, hoppas du hittar nån här som har genomfört en sådan!

2011, April 5 - 14:09
Mannen (not verified)
anonym's picture

Hej!

Ja just det kanske jag skulle skrivit ja, Gynekomasti är då förstorade bröst på män. Det kan komma under tonåren eller om man använt anabola stereoider. Ser väl typ ut som en liten a-kupa ungefär. Det kan vara en liten bröstkörtel men också en del ansamlat underhudsfett. Man fettsuger området och plockar bort resterande körtelvävnad.

Det här är väl kanske inte helt rätt forum för detta då det verkar vara mest kvinnor här. Men kanske bra för nån annan man som har samma problem.

Ska fixa bilder å så sen också tänkte jag.

2020, April 8 - 18:29
Figge
Figge's picture
Offline
Last seen: 10 months 3 weeks ago
Stål
Joined: 2020-02-05 23:05

Jag gjorde en gynekomasti för 3,5 veckor sedan samtidigt som fettsugning och bukplastik. Gynekomastin har fram till nu varit den som har varit minst smärtsam men nu är det här jag är mest svullen (mellan brösten så att säga) men jag har två gördlar som förhoppningsvis ger rätt tryck för att bli av med detta

Varit på konsultation på Akademikliniken 6/2 och Nordiska Kliniken 7/2 för konsultation för större bukplastik, fettsugning och minskning av bröst för män (gynekomasti)). Valde Patrik Höijer på Nordiska Kliniken. Operationen är planerad till den 16/3

Annons
2020, October 22 - 13:59
nialsilver123
nialsilver123's picture
Offline
Last seen: 3 years 5 months ago
Brons
Joined: 2020-10-07 15:25

Hej,

Har gjort gynekomastibehandling. Första tillfället på en av de större klinikerna i Stockholm. Tyvärr tog de bort för lite av körteln så gynekomastin kom tillbaka. Gjorde senare en ny gynekomastibehandling hos doktor Hans Atterhem. Han tog bort mer av körteln och resultatet har hållit i sig. Blev mycket fint. Viktigt att bära gördeln efter behandlingen. Efter operationen bildas det bindväv runt vårtan och gradvis drar det ihop sig och blir snyggare. Gynekomasti går inte att träna bort och själv brottades jag med det i många år innan jag tog beslutet att operera. Nu ökad självkänsla och välmående till följd av senaste behandlingen.

Annons
Annons
Annons