Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2021, April 14 - 15:02
tjejmedpåse
tjejmedpåse's picture
Offline
Last seen: 3 years 5 days ago
Brons
Joined: 2021-04-14 14:53

Onormalt gäddhäng

Hej! Jag har på båda mina armar ett onormalt häng. Armen börjar som vanligt och sen kommer en fettpåse. Ungefär 7cm lång och från armhålan och ut mot armen är den ungefär 10cm. Blir plant och rakt efter fettpåsen. Jag undrar om det är någon som haft något liknande och fått det betalt av landstinget? Eller om ni måste ha bekostat det själv?

Ingen stor viktnedgång, det här påverkar hela min vardag då jag måste gå upp flertal storlekar på jackor etc. Kan heller inte ha vilka kläder som helst då den tar i och syns. Haft så i minst 5 år nu.

Annons
2021, April 14 - 19:50
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 1 day 6 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Hej! Det är jättesvårt att förstå precis hur det ser ut och om det kan kvala in som "onormalt" i medicinsk mening, m t p din ålder, vikt och tidigare viktutveckling etc (hur mycket var "ingen stor viktnedgång?)... Lägg gärna upp bilder i din profil.

Generellt hjälper ju Regionen till endast i fall då man har fysiska besvär, och det säger du ju att du har. Frågan är hur allvarliga dessa behöver vara för att Regionen ska hjälpa till, det vågar jag inte svara på. Det är inte ovanligt bland gastric bypass-patienter att göra en armplastik, så om du går till startsidan och söker i googlerutan på armplastik, så får du lite trådar som kanske kan vara till hjälp i något avseende.
 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons