Annons
63 posts / 0 new
Last post
2024, March 1 - 20:48
Phew
Phew's picture
Offline
Last seen: 17 hours 47 min ago
Silver
Joined: 2024-01-09 23:01

Linosaur wrote:

Phew wrote:

Linosaur wrote:

Nu är mina 11v och jag känner att jag hade kunnat ha större :P
Fick panik när Patrik sa 755 cc och tänkte OMG va stort det låter men litade på honom och körde på det. Det va aldrig prat om större än 755 meeeen jag känner att med kläder på "försvinner" mycket, utan kläder tycker jag dom är fantastiska men med kläder på hade jag önskat att de va mer synliga Haha!
Det är inte tillräckligt för att jag ska spara ihop igen och lägga in större Men hade inte tackat nej till större, hade lätt kunnat bära upp det med min i övrigt kurviga kroppkaka!

Och jag måste bara få fråga. Ser att du har på insinuation både hos Höjer och Gribbe och hos Sayid som jag har varit hos. Känns som att de två första är de mest populära här! Vad avgjorde att du valde Patrik och nordiska kliniken?

Hej hej personlighetsmässigt är Örjan en gulleplutt och billigare jämfört med Patrik som är väldigt rak (vilket jag gillar också) :D
Deras rekommendationer va samma på vad jag "behövde" 675-755 cc utan lyft, däremot rekommenderade även Patrik att jag skulle sätta in nätförstärkning och efter ha läst på många sidor (speciellt USA) tyckte jag att detta lät riktigt nice så det va anledningen att jag landade på Patrik.

Sayid gillade jag inte alls, kändes inte som han lyssnade på vad jag ville utan gick efter en mall han hade i huvudet. Jag är väldigt kurvig och har haft F innan jag tappade volymen i mina stackare, ville komma upp i det igen och han ville att jag skulle göra ett lyft och lägga in 400 cc. Med att ha lagt in 755 cc nu och känslan att de hade kunnat få vara större är jag Så nöjd att jag inte valde honom.

Hade skönhetssalong tidigare i mitt liv och många av mina klienter hade gått hos Patrik och fått så fina resultat så det va också en anledning.

Alltså tack!! För att du svarar så ärligt på mina frågor. Jag fick också lite märkliga vibbar men ska till Patrik nu. Har en kompis som opererat sig hos honom och hon nämnde också att han inte var så pratglad 😂 men duktig!

Och jag fick känslan att jag nog kan ha större än vad Sayid sade. Ska man göra en sådan omfattande op vill man ju att det ska bli rätt direkt! :D

Måste genast kolla upp vad bionät är 😂

3 barn, 37år, 168 cm, 60 kg

Bröstförstoring med lyft
Konsultation 8/10 Zayid Zommorodi, MD PhD, Akademiskt centrum
Op prel 1/11 Zayid Zommorodi, MD PhD, Akademiskt centrum
330 cc mentor, rund texturerad bakom bröstmuskeln
Strl före op:75C
Strl efter op: vet ej

2024, July 5 - 21:25
LisaaB
LisaaB's picture
Offline
Last seen: 13 hours 18 min ago
Silver
Joined: 2023-12-24 23:11

Idag var jag på återbesök efter 6 mån. Har ju känt sen dag ett att de inte är så stora som jag tänkt. Tanken var lagom till min kropp fast lite större. Nu har jag dropp från polytech extra high. Tycker de är finare från sidan än framifrån saknar fyllighet där så idag rekommenderade Patrik runda polytech el runda mentor framförallt då jag gillar att gå mkt utan bh, vem gillar byglar😅 väljer på storlekar från 725-830 då 650 inte blir knappt någon skillnad. Operation i dec, ett år efter min första😊

2 barn, 35 år, 170cm, 70kg

Konsultation 10/12-23 Patrik höijer, Operation 10/12-23 Bröstlyft och bröstförstoring polyteck 480cc extra high