Annons

Bröstförminskning

Bild för Gabriel
Gabriel


Övriga taggar: 


Vad är bästa kliniken för mastektomi för en transkille?
Jag är transkille och överväger att göra min mastektomi genom privatvården. Jag har kontakt men reformkliniken men undrar om det finns andra bra kliniker i Sverige med bra pris? Hur är era upplevelser? Behöver inte vara specifikt om mastektomi, bara hur ni har upplevt olika kliniker. Jag kan resa en bit så det spelar ingen roll vart i Sverige klinikerna är!Bild för Sylvanas
Sylvanas


Övriga taggar: 


Hej alla fina! Wow, det var nästan 5 år sedan som jag senast var aktiv här. Det känns tråkigt att behöva vara tillbaka då jag hoppades på att leva ett lyckligt och problemfritt liv efter min bröstförstoring, men så har det inte blivit.

 

Jag tänker såklart på Breast Implant Illness (BII). Jag är orolig för att jag råkat ut för detta då jag på senaste åren mått väldigt, väldigt dåligt. Dessa är bara några av mina symptomer jag haft/har:Bild för Jeja
Jeja


Övriga taggar: 


Är det någon som nyligen fått godkänt för landstingsfinansierad bröstförminskning i Stockholms län och kan berätta hur lång väntetiden är för tillfället?
Jag undrar också om man bokar tid på vårdcentralen för att få remiss, känns så pinsamt och dessutom som ett lotteri vilken läkare man får. Eller skriver de bara remiss någonstans för utredning?
Hej,

Jag har fått godkänd operation via landstinget men till följd av vårdgaranti och att jag väntat på op över 1 år skickar de mig nu till Art Clinic i Uppsala. Jag ska opereras om ca 2 veckor men inte fått någon information om återbesök efter operation.Bild för Karins
KarinsHej, bokade konsultation för en vecka sen med Dhafir Hanoon på Clinic Perfekta i Örebro och sen operation i december. Varför vänta liksom.

Ska göra bröstlyft och förminskning. Någon som har erfarenhet av kirurgen?

Mina reflektioner var väl bra, kändes seriös och rakt på sak. Bara 30 minuter för konsultation så det gick fort.

Jag tycker det är lite svårt att veta hur stora jag vill ha, är ju så svårt att föreställa sig hur det ska bli. Hur har ni andra resonerat kring storlek?Bild för ibdropout
ibdropout


Övriga taggar: 


Hej!

Den sjuttonde juni ska jag förminska brösten(beviljad av landstinget) och har lite saker jag funderar på.

Ska göra fransförlängning nu i dagarna inför studenten och undrar om man får ha dessa kvar under operation?

Har läst om andra som genomgått operationen och att brösten växer sig stora igen? Är detta vanligt? Vill ju ha väldigt små bröst, har just nu 2500 ml totalt.
Hej Alla!

Den 9/5 var jag till Umeå för Konsultationer hos först Aleris och sedan hos Specialistkliniken. Konsultationer för Circumferent bukplastik, Bröstförminskning samt Lårplastik.
Kändes jättebra på alla sätt och vis på båda ställena, så efter att ha funderat så valde jag då Aleris...
Hejjj. Jag gjorde min bröstförminskning för två veckor sedan (21/3-19) och jag är överlag sjukt glad över att jag faktiskt har gjort denna operation med tanke på att jag velat göra den i så många år.
Hey =)

I'll write in English to avoid misunderstandings between Danish and Swedish.

Anyone got experience with Tuve Mårtensson (now Reformkliniken, used to be at Citadellkliniken) for top surgery/mastectomy/FtM upper body surgery?

I'm particularly interested in how your scarring has been after Double Incision, and how your follow up consultations were and how happy you are with the results.
Nipple grafts are less interesting to me as I'm not planning on keeping my nipples.Bild för Esmeraldaa
EsmeraldaaHej! Jag har varit på konsultation där det rekommenderade blev ankarlyft samt liten förminskning. Är väldigt orolig över hur amningen samt känseln påverkas och undrar om det är någon som upplevt känsel- och amningsförlust/problem?Annons
Annons
Annons