Annons

Snitt under bröst

Qwert's picture
QwertHej! Har genomfört en bröstförstoring för snart 2 veckor sedan. Jag bestämde mig för att byta tejpen eftersom den var blodig o jag var så nyfiken på att se hur det såg ut. När jag kollar på bilder på andras stygn/ärr efter en bröstförstoring (utan lyft) så ser det ju ut som ett rakt sträck. Ofta knöligt osv men ändå ett rakt sträck. O förstår att det tar väldigt lång tid innan ärret blir som det ska osv. Men kan någon snälla kolla på bilden jag laddade upp i min profil? Vad hände där lixom? Har någon annan haft såhär? Fattar inte, ser lite ut som om det är sytt i en rektangel (?!?).
Nyss hemkommen från Akademikliniken där jag träffat kirurgen Jonas Lundberg för konsultation!
Hej.
Hur såg era ärr ut efter 3 veckor, 1 månad? Har laddat upp bild på mina ärr, tycker att vänster ärret/snittet ser bättre ut än det högra. Är även lite röd på det högra ärret, är det normalt?
Hur lång tid tog det för er innan stygnen försvann?
Idag (torsdag) fyllde mina boobies 1 vecka!

Den värsta smärtan har lagt sig och jag behöver inte längre assistans upp och ner ur soffa/säng.
Hej alla! På onsdag den 28/2 är det dags! Jag är faktiskt totalt livrädd! Jag vill så gärna men har aldrig blivit opererad förut så är så sjukt nervös! Har även börjat vela mellan 725 och 825 cc! Har knappt några bilder att gå på och av de ja sett verkar 725 litet och 825 på tok för stort! Är ute efter en G-I kupa efter operation med tydlig klyfta! Patrik Höjer ska operera mig, någon som har några lugnande ord??
Blir opererad kl 18 , när tror ni att jag får åka hem för fick inte sova kvar!
Hej!
Jag har varit på konsultation hos både Proforma och Akademikliniken. Vi har kommit fram till att 615cc med full projection,slät yta och runda implantat är rätt val för mig.

Nu står jag dock emellan att välja mellan klinikerna. De kostar båda 44.000 kr exk kapselförsäkring. Men Akademikliniken erbjuder B.Lite implantat som är 30% lättare. De vore bra för mig då implantaten väger så mycket och jag har tunn hud. De kostar dock 15.000 kr mer än Allergan.
Hej alla ni som redan gjort er bröstförstoring,
Jag opererar mina bröst nu på torsdag 8/6 (NK Patric Höijer) men har fortfarande inte bestämt mig för vilket snitt. Ni som redan opererat er, varför valde ni just det snittet? Hur har det känts efter op? För- och nackdelar med snitt under armhåla eller under bröst? Tacksam för er hjälp :)Annons
Annons
Annons