Annons
5 posts / 0 new
Last post
#1 2021, December 28 - 20:43
Cherry Davis
Cherry Davis's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Silver
Joined: 2014-11-14 19:28

Ansiktslyft

Hej!
Vill åter ställa frågan här på forumet angående bästa kirurg för ansiktslyft/halslyft/läpplyft/pannlyft. Detta året tänker/hoppas jag att jag skall göra ett stort ansiktslyft, men jag vet inte vilken kirurg jag skall välja. Det är ett stort ingrepp som kan sluta i katastrof om det inte blir snyggt gjort med naturligt resultat. Men...det skall också ge ett resultat som syns, ibland tycker jag det är för lite resultat i förhållande till insatsen (pengar och smärta). Det finns väldigt få recensioner från kvinnor som har gjort ansiktslyft både på nätet och här på forumet. Jag kan även tänka mig att åka utomlands om det är ett rimligt pris. Så.... finns det någon som har gjort ett ansiktslyft eller som vet någon som gjort ett ansiktslyft med riktigt bra resultat så mottas tips med stor tacksamhet :-)
Hälsningar
Cherry

3 barn, 53 år, 171 cm,72 kg
Str före op:85 C
Stor bukplastik med fettsugning och bröstlyft Mars 2020 Tuve Mårtensson
Slidförsnävning och labiaplastik Februari 2019 Gunnar Krantz
Intresserad av ansiktslyftning framöver

Annons
2021, December 29 - 10:29
kajsaelin
kajsaelin's picture
Offline
Last seen: 3 months 3 weeks ago
Brons
Joined: 2018-03-22 05:23

Jag undrar över ansiktslyft och har googlat väldigt mycket, men hittar inte mycket om olika kirurger.Funderar på Akademikliniken och Ulf Samuelsson och har bokat tid för konsultation,för hans namn kommer upp ibland men vet inte hur han är på ansiktslyft och hittar inget på nätet,och även om man kan få en bra eller dålig känsla på en konsultation så säger ju inte det så mycket om deras kunnighet som kirurg.Man är ju livädd att det ska se onaturligt och stramt ut ,men även att man inte ska se så stor skillnad som det ibland ser ut på före och efter bilder.

kajsa

2021, December 29 - 20:17
Cherry Davis
Cherry Davis's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Silver
Joined: 2014-11-14 19:28

Jag har också hört Ulfs namn nämnas i samband med ansiktstlyft, men aldrig sett några bilder. Det är precis som du säger, att få ett gott intryck betyder ju inte att operationsresultatet blir så som man önskat.. Jag funderar lite på Dr. Gediminas Samulėnas på Nordesthetics. Skall försöka hitta några fler bilder och recensioner på honom, har sett 2 som såg bra ut. Vilka ingrepp tänker du att du vill göra ?och kommer du att få se bilder på hans patienter under konsultationen? Skulle bli jätteglad om du vill dela med dig vilken information och kostnadsbild du fick på konsultationen :-)

3 barn, 53 år, 171 cm,72 kg
Str före op:85 C
Stor bukplastik med fettsugning och bröstlyft Mars 2020 Tuve Mårtensson
Slidförsnävning och labiaplastik Februari 2019 Gunnar Krantz
Intresserad av ansiktslyftning framöver

2022, January 3 - 10:57
TeKa
TeKa's picture
Offline
Last seen: 7 months 6 days ago
Silver
Joined: 2017-01-14 21:24

Jag var hos Dr Samulenas för två veckor sedan och gjorde deep plane lift (smas). Ansikte och hals ingår. Lade till ett ögonbrynslyft som extra. Jag valde honom för att han verkar så kunnig på just ansiktslyft. Under konsultationen var han lugn och berättade om allt som kan gå fel. Han kändes ärlig och jag fick ett bra intryck.

Jag drabbades tyvärr av stor svullnad efter min operation och var tvungen att akutopereras under natten. Det värsta han sett, sa han när han kom förbi på julaftonen. Var lite jobbigt att höra, men ändå ärligt av honom att säga. Men det gick bra, jag har lite extra blåmärken runt munnen bara.

Sen har jag också seratom på halsen. Jag har gått till en annan klinik i Sverige för att tömma det. Så sådant kan ju vara lite jobbigt när man opererar sig utomlands.

Jag betalade ca 70k för alltihop. Jag börjar kunna ana hur bra det kommer bli. Ögonen har helt öppnats upp.

Men jag var lite naiv med hela operationen. Visste inte riktigt hur tufft det skulle bli. Mitt ansikte känns ganska mörbultat såhär 12-13 dagar efteråt. Magen är också paj efter alla mediciner jag tagit.

Tänkte ta bilder i veckan när jag mår lite bättre.

Fråga gärna om det är något du undrar.

45 år, inga barn

Bröstförstoring
Op 18/10 - 2018 Patrik Höijer, Nordiska Kliniken

Uttag av implantat + Bröstlyft + korrigering
Op 2/3 - 2020 + Op 13/1 - 2021 Jörg Bohn, Citadellkliniken

Ansiktslyft, hals och ögonbryn. Deep plane lift SMAS
Op 22/12 - 2022 Dr. Gediminas Samulenas, Nordesthetics, Kaunas, Litauen

Annons
2022, March 11 - 15:34
Dfairy
Dfairy's picture
Offline
Last seen: 2 years 1 month ago
Brons
Joined: 2021-07-03 16:55

Jag tror att de Natghian på Estetiska institutet kan vara väldigt bra. Han är speciellt utbildad i ansiktskirurgi och gör läpplyft, buccal fat pad removal osv. Han före och efter på IG ser väldigt bra ut, fast man vet ju aldrig om de är manipulerade förstås. På estetiska institutet gör de high smas lift teknik vilket jag tror är den bästa tekniken för att få bra resultat på kinderna och inte bara längre ner på ansiktet. Jag ska nog gå och göra ett läppstift hos Dr Natghian och blir det bra så gör jag ansiktslyft hos honom också om ett par år

Tjej/kvinna. 0 barn, 44 år, 170 cm, 62 kg.
Övre ögonlocksplastik + ptos repair höger öga
Op 10/2 2020 Reza Aslani
Ögonlocksakademin Uppsala